CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 026
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
да, така е, и аз това казах на маникюристката защо имате  само 24 цвята, но както тя ми каза и честно казано, като се замислиш е така: и 200 да имаше когато жената избира маникюр и особено такъв който ще стой 2 седмици на ръката й, трябва да мисли да го съчетва с всички дрехи, които евентуално ще облече през тези 14 дни. И винаги се спира на неутрален или червен- бледо розав, кафеникав, класически френски или класически червен блед; или черен. Т.е никога няма да избере ярко зелено, или ярко синьо или друг крещтящ цвят- това са цветове  за еднодневните лакове, който са само с тоалет.

И като се замислих е  newsm78 така- аз за 1 година съм си правила само френски и червен Shellac. Нищо друго. Да, обмислям идеи, цветове разглеждам, но когато трябва да си избера- като знам че ще е за 2 седмици -избирам това, което ще подхожда във всеки момент.
Така че от гледна точка на дълготрайните лакове  според мен повече от 30-40 цвят са излишни.

# 121
Привет момичета  Hug
да се похваля,това на снимките е моят ший на 17 дена.Освен че са ми израстнали ноктите нищо друго не е мръднало.Благодарности на боби Hug  bouquet
неми се иска да го махам ама ще се наложи.
лека нощ и приятна почивка  Hug
http://img577.imageshack.us/img577/9937/pict3217e.jpg

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 22:33 от grax

# 122
# 123
# 124
  • София
Ето ме и мен с Wildfire.... уникален цвят, много лесен за нанасяне  Laughing

Не си бях слагала Шилак повече от месец, но заминаваме на море и реших да сложа Ши и да забравя за лакиране в следващите 2 седмици  Laughing
Сложих и на краката, ще покажа как изглежда след 2 седмици изложен на пясък  Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 08:42 от nad_tab

# 125
уникално стой!много готино, кое червено е?

а видях горе пише Embarassed

# 126
Просто уникално  Heart Eyes.

Някой има ли хубава снимка на Strawberry Smoothie на нокти, че в нета или много наситено ми се вижда, че е или пък нормално, като за френски. Мен ми трябва за френски или като долен цвят- телесен.

Записвам се при вас, поръчах си всички неща за Шилак и сега ще чакам да ми пристигнат и да се уча да се лакирам в домашни условия. Нямам търпение  Embarassed.

# 127
  • София
Просто уникално  Heart Eyes.

Някой има ли хубава снимка на Strawberry Smoothie на нокти, че в нета или много наситено ми се вижда, че е или пък нормално, като за френски. Мен ми трябва за френски или като долен цвят- телесен.

Записвам се при вас, поръчах си всички неща за Шилак и сега ще чакам да ми пристигнат и да се уча да се лакирам в домашни условия. Нямам търпение  Embarassed.

Strawberry Smoothie, e перлено розово, не става за френски! Доста е бабешко според мен, но на вкус и цвет  Embarassed

За френски стават, Negligee(с него според мен е най-хубаво), Romantique(доста покривен и труден за нанасяне, но ако го разнесеш много тънко става), Beau, Iced Coral и Clearly Pink  Hug

# 128
И аз така си мислех за него, но реших да попитам, за по сигурно .
И аз съм си харесала Negligee, но ще ичакам първо всичко да ми пристигне и тогава ще си поръчам телесен, но и събирам коментари и снимки  Laughing.
 Hug

# 129
Добър ден  Hug
боби  Hug newsm10
nad_tab много ти е хубав маникюра страхотно  Hug
аз още несъм си махнала лака,ама той не е помръднал даже,сърце неми дава да го сваля.много ми е израснало ама и така седи интересно  Embarassed
хубав ден Ви желая   bouquet

# 130
grax , на израстналото можеш да сложиш бяла, или черна ивичка и да стане все едно е нарочно - подобно на това http://www.foto.bg/data/7043/medium/21052011395.jpg

# 131
Zdraweite i ot men iskam da popitam kakvo trqbva da si pory4am za da si prawq shellac v domashni usloviq i kolko dolu gore 6te mi struva.Vidqh 4e Jana d`ark si e pory4ala skoro Simple Smile
Syjalqvam 4e ne pi6a na kirilica imam problem s programata

# 132
# 133
grax , на израстналото можеш да сложиш бяла, или черна ивичка и да стане все едно е нарочно - подобно на това http://www.foto.bg/data/7043/medium/21052011395.jpg

много интересно решение, не бях се сещала newsm10

# 134
искам да попитам дали лампата трябва да е на Шийлак или може да се ползва нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт