"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 715
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Да питам два въпроса:
1.Само в неделя ли ще го дават?
и ще може ли линк да го изтегля,че гледах друго Blush Whistling Whistling Whistling

Да, само в неделя от 20:45, 12 епизода е първи сезон.

# 76
Героят на ВЛАДО ПЕНЕВ: Аз съм ВЕЧЕН, колко министри съм сменил!  Sunglasses

Не успях да разбера от ГДБОП ли са или спец-отдел на нац. сигурност, но със сигурност не са обикновен полицейски отдел. newsm78

# 77
# 78
  • Пловдив
И в замундата вече го има Peace

Иначе на мен ми хареса сериала.Захари принципно си ме дразни,но много добре се справя Simple Smile Малко превключвах на Транспортер Mr. Green ,та затова тегля,за да запълня пропуските Wink

# 79
На мен ми дава грешка http://www.DMCA-removal-from-Google/download.php?id=5769403a16a2 … %20ss1ee1.torrent newsm78
Исками се да го гледам още веднъж,на сайта на БНТ не видях никаква информация за това.Сайта на филма има само трейлар newsm78Май нещо не са предвидили такава възможност.

# 80
гледам, че след серията с всяка минута се увеличават хората, харесали страницата във ФБ:

http://www.facebook.com/home.php#!/podprikritieBNT

# 81
Щом е бг, ще му се даде шанс. Гледах серията, ще чакам и развитието...

# 82
  • софия
Хареса ми като начало.Малко ме издразни заигравката със запалката. Голямо цъкане, голяма досада. Добре, че ще го дават в неделя , да запълнят дупката.

# 83
Хареса ми. Това със запалката и мен ме подразни, но вероятно ще си има някаква история около нея. Ще почакаме и ще видим. Другото, което ми стана смешно е опашката, която бяха пуснали по нашето момче. Дори и аз дето не съм агент ще разбера, че тоя тюфлек ме следи. Моторист без мотор тръгнал на разходка с каската из улиците на София.  Grinning
Още от началото си знаех, че мацката ще е някаква на Джаро.
И как излезе нашият с тениската Супермен като от калъп Laughing
Пък Ауди-тата ми харесаха най-много Laughing Само Сеат-а на Косъма не знам за чий им е, но той е нисък ранг, нормално да кара по-смотана кола Laughing
Ще го чакам и другата седмица да видим как ще се развие.

# 84
Ето го и сайта, вече действащ!
 http://www.podprikritie.bg

# 85
И на мене ми хареса. Чакам с нетърпение неделя за да гледам следващата серия.

Във вестник "Дневник" има предварителни разяснения за героите за да се ориентираме по-лесно в първа серия. Всичко беше динамично.
Цитирам:"Владо Пенев - роля -Емил Попов - инспектор в ГДБОП, пряк началник на Мартин. Единственият човек в страната, който знае за съществуването му и мисията му(б.м.-нали каза, че това е 10-годишен негов труд, както и подготвянето на Мартин), освен съдията, който я е одобрил."

# 86
Очаквах да е муден, но не беше. Готина екшън-кримка на нашенска тематика. Само малко ме издразни, че пича заряза срещата с ШЕФА, заради мадамата (агент не може да си позволи лукса да има слаби места  Rolling Eyes, а може и да е било леко-попрекален мелодраматичен елемент от сценаристите   Wink). Хареса ми, ще го следя. Peace

И на Джеймс Бонд "слабата му част" са жените Wink

# 87
Много ми хареса сериала  Peace Харесва ми и актьорския състав. Определено ще го следя.

# 88
  • София
Филмът ме заинтригува - ще го следя! Надявам се сюжетът да не "бъка" от клишета - убийството на боби турбото си беше направо открадната сценка от "Кръсникът". Laughing

# 89
Интересн факт:"Актьорът Ивайло Захариев, когото ще видим в главната роля в новия сериал на БНТ „Под прикритие“, призна, че е пробвал дрога. Младежът който е на път да стане известен колкото Калин Врачански, започна пътя към славата със сензационното разкритие, че наркотиците не са му чужди. В живота Ивайло изповядва протестанство. Приятелката му Миряна е също в папството на тази църква. Двамата се занимават със социална дейност в благотворителна фондация – грижат се за наркомани и сираци, които излизат от домовете и на които помага да се адаптират. Междувременно продуцентът на „Под прикритие“Димитър Митовски обяви, че бюджетът на кримката е доста оскъден, затова актьорите получавали наполовина парите на колегите си в „Стъклен дом“. Говори се, че под най-големи пари се подписва Захари Бахаров – три хиляди лева за един епизод. Специален VIP договро подписал Христо Мутафчиев, чиято роля била епизодична, тъй като той все още се възстановявал след прекарания инсулт."

Общи условия

Активация на акаунт