"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 746
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Ако има успех сериала, то втория сезон ще им се вдигне бюджета и хонорарчетата Simple Smile

А от продуктовото позициониране само Ауди се открои, май друго не рекламираха в първи епизод?

# 91
  • София
И на мен ми хареса първата серия, ще гледам и нататък, мисля, че ще е интересен. Обаче озвучаването наистина е отврат, някои реплики изобщо не се разбират. Иначе музиката добре са си я подбрали. Определено има клишета, въпреки обясненията на Митовски, че са се стремили да няма такива. Вече се спомена за спагетите и класическата  музика, но за мен най-голямото клише беше мадамата, която се оказа гадже на мафиота.

# 92
  • София
Много ми хареса! Чак се изненадах колко - през цялото време дебнех за дразнителни, само два имах - за запалката вече сте писали, другото беше с "Пичове, гледали ли сте култовия филм на Тарантино ...". НИкой няма да каже култов в такъв разговор, тва да не им е Егоист от 90те  Laughing
Обачееее .... това да им е проблема!
Екстра беше всичко.
Ивайло Христов пък на мен идеално ми стоеше, чудесен!

Бравос с две думи!

# 93
И на мен ми хареса пилотната серия! За бюджета, който имат, са направили много добри неща.
Мен пък ме подразни това, че надписът върху червените касетки с шишета на кока-кола (в които Захари блъскаше Ивайло) беше скрит с гафер  Mr. Green , ама простено им е  Peace
А лошият звук е по вина на БНТ! Следващият епизод няма да е така, надявам се.

# 94
  • # супернатурална #

А лошият звук е по вина на БНТ!

Да бе, по едно време ми се искаше да има субтитри.  Laughing
Иначе ...ами добре, даже много! Пуцането се беше получило, ръкопашния бой не чак толкова, но аз там съм доста взискателна. Манекенката играеше добре - мило и ненатрапчиво. Нямаше фрапиращо преиграване от страна на никой от артистите. Дясната ръка на шефа прави интересна роля, хареса ми хуморът между двамата, за това, че Чората (така ли беше) не казал едно "чао" и бил невъзпитан  Laughing Среброто - на ниво, аа, и Мартин -  не е зле, никак  Wink Отдавна не си бяхме имали български секс-символ, кандидат е  Grinning Това което ме подразни - шефът кълца моркови на фона на класическа музика - банално използване на контраста, можеше да не подценяват така публиката си с лисата на оригиналност, но...както каза Бърди - това да им е проблема.  Peace

# 95
  • КиТ
Бърди мерси много изгледан е вече и с нетърпине,чакам новия епозид,доста добро сериалче има потенциал и дано го развият! Wink Peace

На мен ми дава грешка http://www.DMCA-removal-from-Google/download.php?id=5769403a16a2 … %20ss1ee1.torrent newsm78
Исками се да го гледам още веднъж,на сайта на БНТ не видях никаква информация за това.Сайта на филма има само трейлар newsm78Май нещо не са предвидили такава възможност.

И на мен ми даваше,ма щото нямах регистрация,вденага поправих тази глешка и беше изтеглен! Peace

Иначе Мартин(Ивайло Захариев) наистина е следващия сексимвол след Кален Врачански(супер Камен Mr. Green)

# 96
Иначе Мартин(Ивайло Захариев) наистина е следващия сексимвол след Кален Врачански(супер Камен Mr. Green)[/b][/i]
Определено. Peace

# 97
Хареса ми сериала,добре започна Simple Smile ще продължавам да го следя.

# 98
  • София
Снощи изгледах пилотния епизод. По едно време забравих, че е български - така се улисах. Браво, много добър и силен старт! Peace

# 99
  • София
Честно казано останах приятно изненадана от сериала.Първата серия беше наистина много добра, ще го следя с интерес.Само се надявам да не го окъкат по натам, но иначе за старт - 6+ от мен  Grinning Радвам се, че имаме шанса да гледаме все повече и все по -хубави бг сериали и филми.За разлика от останалите на мен сцената с морковите и класическата музика ми хареса Simple Smile Единственото,че на моменти не разбирах какво говорят, но щом е по  вина на БНТ значи забележки нямам Simple Smile

# 100
В сайта на сериала го има качен първи епизод, може и оттам да се гледа с отлично качество.

# 101
И на мен ми хареса Laughing

# 102
  • с/у ОколоМръсТното
. Обаче озвучаването наистина е отврат, някои реплики изобщо не се разбират.

а вкъщи ме обвиниха, че съм глуха...

Много добро сериалче се очертава. Браво  Peace

# 103
Определено има проблем със звука. На няколко пъти не разбирах какво казват, питах мъжа ми, но и той неразбиращо клатеше глава.

# 104
  • София
И как решихте, че е по вина на БНТ?! Когато е събитие, организирано от тях, да - на що Евровизии сме се наслушали... Но това е запис, който им се дава готов, защо някои реплики да се разбират, а други - не?

Общи условия

Активация на акаунт