"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 752
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Току що изгледах пилотната серия. Браво! Можели сме значи, българите, екшъни да правим. Захари Бахаров е невероятен!  Shocked Смразява ми кръвта направо. "Мартин" малко ми сладнее, ама той нали в крайна сметка си е доброто момче... Ирена Милянкова е голяма красавица, дано да се справи с ролята си. Възхищавам й се за 4-те деца. Ще ми се и Миленита да има повече екранни минути, стига сме гледали само мутри.  Grinning
Някои реплики и аз не можех да чуя добре, връщах плейъра назад, за да ги чуя отново. Иначе забележки нямам. И да е имало гафове, не съм ги забелязала, защото не разбирам много от екшъни. Но този определено ще се гледа.

# 106
Много ми хареса пилотният епизод! С нетърпение ще гледам и следващите! Държи в напрежение, напомня ми на "Бягство от затвора" - екшън от началото до края.

# 107
Много яки актьори! Филмът стои интересно и различно на фона на плоските сапунени бози. Дано да не забозяват и те, да си вдигат нивото от пилотната серия, което за нашите стандарти си е супер. Ще го следя. Колкото до новия секс-символ, повече ми харесва от Врачански (който пък въобще не ми е символ, още по-малко секс).

# 108
Определено ще се следи! А мафиота не готвеше спагети а заешко, очаквах всеки момент да метне ножа.
 Захари Бахаров и Явор Бахаров имат ли роднинска връзка  newsm78

# 109
Братя са.

# 110
 Хареса ми:) Ще го следя. Ирена е неземно красива!

# 111
Току що го гледах и аз. Засега не съм фен на филма, но ще му дам шанс заради Захари Бахаров - добра игра, много ми хареса, а и ми напомня малко на Майкъл Розенбаум като Лекс от "Смолвил".  Laughing
Негативите са доста - някои сте ги изброили - запалката, боса с готвенето, спагетите и класическата музика (много италианско, за Б-я е по-вероятно да слуша чалга и да не е виждал кухня). И най-вече главния герой - изобщо не прилича на престъпник, но и да оставим настрана визията и начина на изразяване, цялата история с внедряването издиша.
Как пък не настояха да им каже от кого или къде е чул за засадата. Аз на тяхно място ще искам да знам, преди да се доверя на някого, който е "чул" нещо, но аз явно съм по-подозрителна от престъпниците, макар и да не се занимавам с незаконна дейност. Но пак - най-големия проблем за мен идва от това, че героят ми се вижда много неубедителен. Черното кожено яке и татуировката не те правят автоматично от лошите, особено когато гледаш така миловидно. Не казвам, че на челото му трябва да пише престъпник, но да изглежда по-закоравял.

# 112
Определено ще се следи! А мафиота не готвеше спагети а заешко, очаквах всеки момент да метне ножа.
 Захари Бахаров и Явор Бахаров имат ли роднинска връзка  newsm78
Явор е по-малкият  Peace

# 113
хареса ми старото ченге, главният герой и косъмът  Simple Smile. едва ли ще го гледам сериала, защото не си падам по тупаници и екшъни, хубаво е това, че се снимат сериали.
ирена изобщо не ми допадна на екран.

# 114
  • На земята, която е всъщност звезда.
Току що го гледах и аз. Засега не съм фен на филма, но ще му дам шанс заради Захари Бахаров - добра игра, много ми хареса, а и ми напомня малко на Майкъл Розенбаум като Лекс от "Смолвил".  Laughing
Негативите са доста - някои сте ги изброили - запалката, боса с готвенето, спагетите и класическата музика (много италианско, за Б-я е по-вероятно да слуша чалга и да не е виждал кухня). И най-вече главния герой - изобщо не прилича на престъпник, но и да оставим настрана визията и начина на изразяване, цялата история с внедряването издиша.
Как пък не настояха да им каже от кого или къде е чул за засадата. Аз на тяхно място ще искам да знам, преди да се доверя на някого, който е "чул" нещо, но аз явно съм по-подозрителна от престъпниците, макар и да не се занимавам с незаконна дейност. Но пак - най-големия проблем за мен идва от това, че героят ми се вижда много неубедителен. Черното кожено яке и татуировката не те правят автоматично от лошите, особено когато гледаш така миловидно. Не казвам, че на челото му трябва да пише престъпник, но да изглежда по-закоравял.

Не забравяй, че той е над 50-те, т.е. израснал по времето на соца. Чалгата е по- присъща за по- младото поколение.

# 115
Е, добре де, да не е чалга, метал да е, "Depeche Mode", каквото и да е, само да не не това италиано-американско клише с класиката.
А и онзи, дето го застреляха при разходката с колата - абе тоя човек криминалета не е ли гледал, та толкова не му светна, че ще го трепят.  Laughing

# 116
На много места във филма музиката ми беше като от филм на Тарантино или Гай Ричи, но по-добре такива образци и такава музика Simple Smile. Нямам търпение за следващия епизод.

# 117
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е, добре де, да не е чалга, метал да е, "Depeche Mode", каквото и да е, само да не не това италиано-американско клише с класиката.
А и онзи, дето го застреляха при разходката с колата - абе тоя човек криминалета не е ли гледал, та толкова не му светна, че ще го трепят.  Laughing

Според мен идеята е, че самият Джаро иска да се вкара в клишето за италианския мафиот /слуша Верди, посещава опера, яде спагети/. А героят, който се играеше от Турбото, нали затова го убиха, защото беше тъп.  Grinning

Обаче съм съгласна с теб, че актьорът в главната роля има съвсем друго излъчване от момче, малтретирано от баща си и израснало в ТВУ, което е било сутеньор. Shocked По- скоро ми прилича на дете, отгледано в средно заможно семейство, завършило гимназия за чужди езици, което ще кандидатства в колеж в САЩ.
Другият, който ми е слаб засега, е Милянкова. Много хубава и мила, както винаги, но през цялото време гледа едно такова.. newsm78... като "на умряло".

Като цяло много добър епизод, много силна игра на Бахаров, Владо Пенев, Ивайло Христов, на втори план също много добре, ненатрапчиво Донков, Шамли, играещите близнаците, Сано /той по- колебливо/. За Билалов още се колебая, хем добре играе, хем не ми е 100% убедителен, ще го видим по- нататък.    

# 118
Но пак - най-големия проблем за мен идва от това, че героят ми се вижда много неубедителен. Черното кожено яке и татуировката не те правят автоматично от лошите, особено когато гледаш така миловидно. Не казвам, че на челото му трябва да пише престъпник, но да изглежда по-закоравял.

Ето го американския полицай под прикритие,не е по мъжествен от нашият Laughing
Той може да гледа миловидно  ама какъв груб глас вади на моменти особенно репликата към Бахаров в склада "Тука съм и ще чакам" Twisted Evil

# 119
запис ,че не съм гледала още от този сериал

Общи условия

Активация на акаунт