"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 715
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Хареса ми..първите минути наистина малко мудно беше, но после - Ок. Екшън сцената - много добра. Определено ще го следя!  Peace

# 61
И на мене ми хареса! Това за 1 серия е много обещаващо! Ще се гледа! Бахаров ми е секси!!! Rolling Eyes

# 62
  • au bout du monde
На мен ми хареса. Ще се гледа и следващият епизод Simple Smile

# 63
На мен ми хареса също. Захари Бахаров се справя доста добре, аз не съм му фен, но си умее човека.

# 64
Очаквах да е муден, но не беше. Готина екшън-кримка на нашенска тематика. Само малко ме издразни, че пича заряза срещата с ШЕФА, заради мадамата (агент не може да си позволи лукса да има слаби места  Rolling Eyes, а може и да е било леко-попрекален мелодраматичен елемент от сценаристите   Wink). Хареса ми, ще го следя. Peace

# 65
Страхотна първа серия, все нещо се случва,много екшън, хареса ми и как почна, с въпросите, лъжливите отговори и картини с истината веднага след това.
Иво ме кефи, говори си спокойно той, ама е истински изрод.  Мафиота-шеф малко като колегите си в Италия го раздава, музиката, ресторантите със спагетите.

# 66
  • София
Ох, много добро начало (давам 9 от 10), но толкова лесно можеше и да е по-добре...

Каква беше сега тая запалка, бе?! Аман значи! То бива-бива елемент, ама чак пък толкова, такова клише!!!!!! Най-дразнещото нещо!

Има много естествени диалози, много добра игра с хубави реплики, ама пусто - дикция ужасна! То, от друга страна, ако бяха с по-добра дикция, щеше да е неестествен диалогът, но... Не е ли хубаво и да им разбираме на героите... Давам пример (не им знам още имената на героите добре), сцената с Кулинаря (Джаро ли беше) и Гологлавия (дясната му ръка). В същата сцена - класическата музика е голяма класика в клишетата, но пък е възможно и мафиотите да страдат от липса на въображение...

На други места пък, диалогът недошлифован!

НО: супер добре направени екшън сцени, много динамичен, много реалистичен! И хуморът е поднесен деликатно, не като кръпка от друг филм! Супер, супер! И толкова кратки реклами - до 1 тоалетна едва отидох, което е супер!!! Да не говоря, че мъжът ми не мръдна от дивана - каза, "оправяй се ти с децата, това е моят филм"!

# 67
  • au bout du monde
Единственото,което ме дразнеше е,че на места не им разбирам какво говорят Crazy

# 68
Аз на повечето места не им разбирах. Звука е много кофти.

# 69
Освен агента-симпатяга, ме кефи и героя на ВЛАДО ПЕНЕВ (аналитичен ум, шахматско мислене с планиране на ходове напред, абе стратег).  Wink

Каква беше сега тая запалка, бе?! Аман значи! То бива-бива елемент, ама чак пък толкова, такова клише!!!!!! Най-дразнещото нещо!

Във филма има продуктово позициониране- мернах реклама на Зипо, не са ли запалки? hahaha

# 70
Единственото,което ме дразнеше е,че на места не им разбирам какво говорят Crazy
И аз не чувах,но си мислех ,че е от шума у нас/ трима мъже говорят за футбол/ Laughing
Много ми хареса.Всички актьори са си на мястото - Джаро и дясната му ръка- само нещо Ивайло Захариев ми седи не естествено,но той май няма опит в киното.
Любовната сцена беше супер ,особено музикалния фон Peace

# 71
Уникална визия! Не е моя тип сериал, но моя каза "Пууу най-накрая. Толкова ли им беше трудно до сега да направят някоя свестна пуцалка!" Simple Smile

За сега ще го следя от любопитство!

# 72
  • КиТ
Да питам два въпроса:
1.Само в неделя ли ще го дават?
и ще може ли линк да го изтегля,че гледах друго Blush Whistling Whistling Whistling

# 73
Ама много кратка серия...може би по-нататък рекламните паузи ще са по-дълги, но май по БНТ са така винаги, по време на филм.

- Иди за вестник.
- Спортен или ежедневник?
 Simple Smile

И онези, които гръмнаха Боби Турбото....ей, не можа ли да паркираш по-нагоре... Simple Smile

Агентчето мисля, че след серия две ще се поотчупи, на моменти наистина репликите му леко заучено звучаха. Иначе е симпатяга  Sunglasses

Абе много съм доволна, радвам се, че ненапразно го чаках с интерес! И тъй като БНТ гледам редовно, а знам, че много хора я прескачат програмата...дано вече включват по това време канала. Сериалчето си струва...Така или иначе екшъни дават редовно, поне да е с марка БГ. Качествено БГ! Simple Smile

# 74

При мен същото.

Едвам го изгледах до края. Като за първи епизод ми се стори безличен, сив и слаб. Не бих повторила повече Rolling Eyes . Иначе главния герой е хубавец, голям симпатяга Heart Eyes но това не стига...

Общи условия

Активация на акаунт