"Системата минус 60" - тема №22

• 46 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
абе искам и аз да си сложа снимки преди и след. Ама трябва поне 65 да стигна, за да се забележи разлика Crazy иначе имам перфектни снимки от преди системата - в едни пози с плаващи кореми и паласки и едни бузки като на тиква  Joy Joy Joy

ох, добре, изчезвам вече, че уводът на дипломната ми работа чака Tired приятелят ми току поглежда зад рамото ми и току що предположи, че с вас обсъждаме много важни неща от теориите на журналистиката, щом не мога да излезна цяла вечер от форума  Mr. Green hahaha

# 661
здравейтееее аз 4ак сега сколасах да жляза тук разглеждам ви снимките преди и след направо са уникални,дано и примен да има желаните резултати Laughing   за днес з.пържени филиики о.боб 4орба краставица и малко сирене в.сиренките и аирян ,утре ми е 6ти ден ще се меря стискайте палци за поне малко минус4е,оптимисти4но а Mr. Green                                                                                       

# 662
Момичета може ли чаят и кафето да се подслаждат с подсладител?

# 663
абе искам и аз да си сложа снимки преди и след. Ама трябва поне 65 да стигна, за да се забележи разлика Crazy иначе имам перфектни снимки от преди системата - в едни пози с плаващи кореми и паласки и едни бузки като на тиква  Joy Joy Joy

ох, добре, изчезвам вече, че уводът на дипломната ми работа чака Tired приятелят ми току поглежда зад рамото ми и току що предположи, че с вас обсъждаме много важни неща от теориите на журналистиката, щом не мога да излезна цяла вечер от форума  Mr. Green hahaha

newsm62  Joy hahaha
Ох, много му се смях на тоя постинг, тъкмо ми се беше доспало и се разсъних.  Laughing

bebolinka82, до обяд можеш със захар да си ги пиеш, след 12 може вече с подсладител. Стевия например - тя хем е сладка, хем безвредна.  Peace

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 08:35 от Анонимен

# 664
Здравейте системки.Снощи удържах фронта и не се подадох на лакомията .Много хубави неща сте изписали вчера и много мотивиращи снимки  PeaceДнес се претеглих, защото правя точно 1месец на системата и резултата е - 2 кг.Щяха да са и в повече, но за 8 дена бях несистемна и се отдадох наголямо плюскане и се наложи после пак да ги смъквам  Twisted EvilНо сама съм си виновна.Както и да е началото е сложено  и първия резултат е на лице.Може и бавно да става при мене, но и порциите са ми големи.На този етап гледам да свикна с правилата и по нататък смятам малко да ги намаля.За вечеря например като ям мляко с плодове изяждам по 1 буркан.Моето е домашно квасено и е 700 гр(за сравнение ще кажа, че купешкото е 350-400 гр.) EmbarassedЖаси, коя марка диетично мюсли си купуваш ?Тази вечер ще съм на ориз със салата.Готвя от кафевия на крина, но да попитам имам ли някаква особенст при приготвянето за вечеря, защото е безмазнина ?

# 665
добро утро и от мен.Тази сутрин се качих на кантара и мога да отбележа -1 кг. това е добре вече 2 седмици съм системна. И аз се интересувам от това дали може да се послажда кафето с подсладител.

# 666
Здравейте, вчера направих месец на системата и съм -7,200кг Simple Smile
Относно подсладителя, както каза Жаси "до обяд можеш със захар да си ги пиеш, след 12 може вече с подсладител."
Лек и системен ден, момичета! Wink

# 667
Жаси, коя марка диетично мюсли си купуваш ?Тази вечер ще съм на ориз със салата.Готвя от кафевия на крина, но да попитам имам ли някаква особенст при приготвянето за вечеря, защото е безмазнина ?

Ориза за вечеря аз го приготвям в райз-кукър, само с вода. Не е от най-вкусния, но какво да се прави. А кафяв ориз изобщо не обичам. Елда също. Това, че системствам, не е причина да ям гадни за мен храни.

Диетичното мюсли е едно немско, чакай да видя как беше марката.
Аха, видях - SchneeKoppe: http://www.schneekoppe.com/products/product_details.php?id=263&s_kat=1
последния път си го купих от ХИТ.

# 668
Здравейте Hug

З: малко обезмаслен чипс (забравих да закусам и се усетих в офиса а там имах само един чипс)
О: макарони от твърда пшеница със сирене
В: един банан, един греипфурт и чаша мляко.
За вечеря не може банан, за закуска направо нищо не си яла. Не пропускай закуската Peace
За табличката-заключена е. Пиши на ЛС на Бебока да те добави.
antonina84 -храненията са три, видях че вече са ти казали грешките Peace
ellzet1 ще има минусчета, само търпение имай. Виждаш какво са постигнали момичетата и снимките от Жаси го доказват Peace
Mirra_s,  swetli_111 поздравления за минусчетата Hug
maria88bg това е страхотен резултат за един месец-браво  bouquet
Жаси страхотни сте всички, нашата гордост в темата Hug Hug Hug

# 669
  • Благоевград
Цитат
За табличката-заключена е. Пиши на ЛС на Бебока да те добави.
Таблицата според мен е отключена, защото аз вчера се добавих!
Да не би да има друга таблица и да не съм я видяла? Laughing

Иначе днес менюто е:
з - 3-4 сладки (тип бисквити)  и 1 банан.
о - печени картофи със зеленчуци (от миксовете) със салата домат.
в - кисело мляко с ябълка (а може и само ябълка ако закъснея в работата).

maria88bg Страхотен резултат за месец, поздравления!
Ykk С такива плаващи коремчета и аз имам снимки.
А дъщеря ми казва, че съм била като мека възглавничка!

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:28 от Палавник на месеца

# 670
Ами тя Бебок беше писала тези дни, че таблицата за април е готова и че ще е заключена защото мисля, че при отключените е имало проблеми. Трябва да погледна-можеи да не я е заключила. Ако не е заключена-данните се нанасят свободно. Но моля ви внимавайте какво добавяте или триете Peace

Палавник на месеца закуската ти е много слаба Peace

# 671
Жаси, коя марка диетично мюсли си купуваш ?Тази вечер ще съм на ориз със салата.Готвя от кафевия на крина, но да попитам имам ли някаква особенст при приготвянето за вечеря, защото е безмазнина ?

Ориза за вечеря аз го приготвям в райз-кукър, само с вода. Не е от най-вкусния, но какво да се прави. А кафяв ориз изобщо не обичам. Елда също. Това, че системствам, не е причина да ям гадни за мен храни.

Диетичното мюсли е едно немско, чакай да видя как беше марката.
Аха, видях - SchneeKoppe: http://www.schneekoppe.com/products/product_details.php?id=263&s_kat=1
последния път си го купих от ХИТ.

Аз от години си ям кафяв ориз и елда и много ги обичам  Crazy Кгато брат ми беше на диета  опитах от кафевия му ориз и от тогава съм му голям фен smile3521
И аз съм на мнение, че трябва да се яде това, всеки харесва, защото иначе си е чисто мъчение .
За обяд съм си приготвила леща и ябълки за десерт.За вечеря ще пробвам ориз със лопуш без олио и зелена салата
Благодаря за мюслито ще си го потърся

# 672
  • Благоевград
janeta* Благодаря!
Точно от такива отбелязвания имам нужда, за да знам, че не греша.
Закуската за сега .... не мога да я направя по-обилна.
Аз и банана едвам го изядох. До сега все по-късно съм хапвала и ми е
трудно да ям в 8,30-9,00ч. Надявам се да се промени с времето навика ми.
  bouquet

# 673
Жаси, накара ме да се замисля много за това какво спортувам с тези мои килограми.Вече съм 93, но са си ужасно много и от някои упражнения ме болят колянните стави а от лицевите опори си натоварих много китките.Смятам да ги спра докато не поолекна малко.Хубаво е, че споделяме тук, защото така можем по лесно да видим грешките си.Още веднъж благодаря на всички  Hug

# 674
Жаси, много правилно го каза това за германците Joy beer (прочетох го снощи преди да си легна Whistling)

Палавник, на мен лично една ябълка на вечеря за нищо няма да ми стигне. Ще те засити ли? Ако не, хапни поне още 1 (ако нямаш възможност за мляко), не се ограничавай прекалено.

Жани, ти също си свалила много кг със системата, нали?

Аз трябва нещо да раздвижа в менюто си - миналата седмица бях на границата с 66 кг, в събота, когато бях извън Германия, имах прегрешение - смесих месо и картофи за обяд (и не вечерях след това) и от тогава съм между 67 и 68!! Бях оптимист, че бързо ще се стопи плюса, защото все пак е само от едно грешно ядене - но вече 5ти ден варирам между 68.5 и 67.8... Thinking Thinking И генерално погледнато съм на това тегло от средата на март.Не може да продължава така хмм Naughty Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт