Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 100
  • 781
  •   1
Отговори
# 45
  • виртуално
Много харесвам всякакви лимонено-цитрусови вариации.
Най-добрите лимони за мен са в

haksev - благодаря, че ме подсети за Малицията, ще си я купя отново за лятото  Peace

# 46
  • Стара Загора
Момичета страхотни сте, постоянно ви чета, но се осмелявам да пиша много рядко.
Най-любимия ми цитрусов аромат е

# 47
Харесвам цитруси и преди само такива носех, но вече са ми поомръзнали, в момента нямам нито един.
Атти   bouquet

Дениииии, направо го усетих как се носи КМ  Crazy така му действа и на ЛМ  Laughing  любим му е.

# 48
  • Истанбул
Рапунцел HugЕй сега си пръснах на китката от въпросния део=бях се запасила последния път ,когато си бях в БГ ,обаче след 15 минути няма и помен от аромата.Определено са го развалили Whistling.

# 49
  • София
Парфюмни, Нарцисо е вече при нас. Заповядайте да тествате! Hug

Е, така се радвам. Нямам търпение да се запозная с ароматите. Много ми се иска нещо ново, даже сънувах, че съм в магазин за парфюми. Нямах пари, но едно момиче ме помоли да й препоръчам парфюм Laughing. Направо се развихрих.
Цитруси не обичам, приемам, че ми е цитрус само Еликисира на Ерме. Като съм с него сестра ми ме пита: днес си с портокаловите кори?!

# 50
  • виртуално
Рапунцел HugЕй сега си пръснах на китката от въпросния део=бях се запасила последния път ,когато си бях в БГ ,обаче след 15 минути няма и помен от аромата.Определено са го развалили Whistling.
миналогодишният си беше наред  newsm78
всяка година купуваме един такъв розов - с дъщерята му виждаме сметката за около месец  Blush
прекрасно е да има кой да ти хаби парфюмите, ако не е дъщерята с нейното пръскане " а ла Маринска", не знам кога ще намалеят количествата в къщи  Mr. Green

# 51
  • София
 kaffeetrmker_2 Добро утро! Само се записвам,че сте много бързи и не мога да ви насмогна.
Цитруси - май ги харесвам, но само,ако са в комбинация с цветенца  Flutter 
Чисти ми идват малко 'студени' и не са ми любими като аромати  Thinking

# 52
РЕ, Armand Basi In Red го гледах преди известно време в една парфюмерия на пазара в Дружба 1. Ако ти се ходи дотам да го търсиш, ще обясня на лични къде точно е  Peace

Ох,само как искам да го помириша:)Но ще ми е голям зор да отида до там.Все пак като се видим "долу" може да ми обясниш къде е, ако някоя баба намине за някой друг час  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП.Бях забравила Ангел или Демон какъв разкош е,мммммммммм как се носи аромата на топлата китка ..размечтах се!

# 53
  • София
Пак да попитам, понеже видях ,че директа са го пуснали на прилична цена ..някой познава ли В пирамидата му всичко е от "моите"  Praynig.Кажете нещо, за предпочитане негативно.. Mr. Green

На Кийра много и  отива този мотор и костюма..и парфюма.. Heart Eyes И стойката и е, номер едно. На мен ми прескочи сърцето, за мъжете незнам.  Grinning

# 54
  • Sofia
Рядко харесвам oткровено цитрусови аромати. Прекалено са ми свежи и постни - например Ninfeo Mio, круизите на Диор... Харесвам ги в комбинация с друго. За жегите предпочитам нещо грейпфрутово.
Любими цитрусови парфюми са ми Allegoria Pamplelune, Mandarine basillic, Allesandro del Acqua Woman in rose, Addict 2.

# 55
  • София
Тук се записвам и аз.
Кларанс - О де Жардан - миналото лято, когато излезе два дена бях в непрестанно съприкосновение с блотера. Вече го имам. Чакам си лятото.
Диор - Ескале Пондичери. Единственият,  който имам от бранда и мога да нося. С допълнението, че на блотер ме радва повече отколкото на кожата ми. Но.... това са рисковете на покупка без предварително разносване.
Някой спомена Sweet Sun, пак Диор. Много го харесвам, но липсата на алкохол/ предполатам/ го прави нетраен. На блотера ми се задържа около 30 минути и това ме отказа да го придобивам.
Сицили - чувствам се добре с него.
YSL Baby doll миналия четвъртък го разносих подобаващо. Някакъв грейфрут напираше да ме удуши/може би не само мен/. На другия ден още ми напомняше за себе си.
Нилските градини - когато зъ пръв път почнах да чета темата през лятото, останах с впечатлението, че е най-харесвания парфюм. Тествах го - хареса ми. Ще се придобива.
Аква ди Парма - Портокаловия и Бергамота - също ми допадат.

Харесвам цитруси, нося ги през лятото.
Атти, прекрасна тема.
Очаквам, че от споделеното тук ще открия още прекрасни аромати.

# 56
  • София
Amor Amor Delight видях в Дъглас миналия уикенд..или БЗ, но май беше Дъглас.

Днес съм в къщи и съм с  A Scent by Issey Miyake, който също има цитрус на върха. Не е лош, ама ми е леко слаб на тези температури. Ще го оставя пак най-отзад за жегите Wink Май не е дошъл момента за цитруси - според мен им трябва по-висока температура, за да пръскат свежест с пълна сила.

# 57
  • София
Днес разносвам тази ми моя нова придобивка http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/So-Elixir-Eau-de- … oilette-8917.html  Crazy

Когато се напръчках направих асоциация с Шанел Шанс и жълтия Дзен. Сега, колкото повече се развива, толкова повече ми напомня на Дизел Фюъл. Хубав е, но ми е прекалено 'хладен' за сега. Ще го оставям за лятото. Peace

# 58
Моми4ета бихте ли ми казали каква е разликата между едт-то и едп-то на Шанел Н5??/Имала съм само едп и ми идваше малко като бабешки уринаж(с извинение) Peace
Ина4е на4алните нотки ги обоавам ,ама базовите тц

# 59
Кийра за мен е голямо недоразумение в тази реклама (да не говорим като актриса), но след като мосьо Лагерфелд е решил, че тя трябва да е рекламно лице, моля.

Общи условия

Активация на акаунт