Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 057
  • 781
  •   1
Отговори
# 30
  • Козлодуй
Май само аз не харесвам цитруси.  newsm78
Мнеее Naughty Не си сама.Май единственият с изявени цитруси в колекцията ми е Un Jardin sur le Nil,и ако броим заради портокаловите корички,както твърдят запознати(аз не ги откривам) Еликсира на чудесата.Не си падам хич по тази група.

# 31
А аз да попитам дали за дългото време, в което не съм влизала в тази прекрасна темичка не се намери човек, който да е тествал  това:
 In Red Armand Basi :
http://www.fragrantica.com/perfume/Armand-Basi/In-Red-128.html

Аз все още си го гледам и все още се чудя какво представлява и дали да не го поръчам насляпо,но реших да взема първо да попитам  Peace Тази чисто червена бутилчица така ме влече..

Душих го преди година на бързо и мноог ми хареса!!!Секси ,леко унисекс ,усещат се кардамона и джиндъра.Абеее готин е!!! LaughingКато усещане ми се доближава до BLV и BLV NOtte by Bvlgari newsm78

Ееее, много ти благодаря:)От 2 години все пирам за него и от никъде нищо.Вече взех да се чудя как така никой не го е тествал,какво му има:)Май май ме нави,само че чудя ЕДТ или ЕДП,дали е голяма разликата... а де newsm78

А по темата любим цитрусов ми е Kelly Caleche на Hermes- като кана студен билков чай с много лимон ми е:)Обожавам да го нося лятото. Другия любим грейпфуртов ми е Cheap & Chic I Love Love на Moschino ,който ми е почти идентичен с Лайт Блу на ДГ, само дето първия е по-грейпфрутов и хубав за мен:) И още един много любим,който мисля да добавя в колекцията си  Eau D`Orange Verte на Hermes- много свеж мандарина и лимон,ммммммммм Simple Smile Обичам цитрусите много Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 32
Ама как забравих прекрасната лимонено-медена Сицилия?!  Heart Eyes Само че там комбинацията е от друг тип, по скоро това ще да е сицилиански бергамот. Crazy
Круизите на Диор не ми харесват, там цитрусите са скапани и сладки. Пардон! Blush

Бижу, ако още вднъж споменеш Le Feu , в която и да е версия ще те пляскам.. Twisted Evil Всяваш смут в душата ми и желание за презапасяване, като Алекса - Неприлична Органза и Годес -Черен Кашмир!  Mr. Green Heart Eyes Hug
Шъ прощаваш, но аз с благоговение споменавам единствено  Le Feu D'Issey Light Laughing Другата топка си я дръж, не ти я ща. Crazy
Още го усещам, а минах през мивката 100 пъти и готвих даже. ooooh! И мнооого ми харесва! Ей,  това не е било скоро, любов от първо помирисване! Laughing Ти си виновна и не знам какво ще правиш! Rolling Eyes
И понеже ще втръсна на всички с моят Крокодил, но да кажа последно на Оле специално, че трайността му е завидна, просто му трябва топлина! Peace Полях се ала Марински в 12,30, разбирай около 5-6 мл и не съм подновявала от тогава, а все още ме лъхва от под носа ми! Heart Eyes

# 33
Бижу, ако още вднъж споменеш Le Feu , в която и да е версия ще те пляскам.. Twisted Evil Всяваш смут в душата ми и желание за презапасяване, като Алекса - Неприлична Органза и Годес -Черен Кашмир!  Mr. Green Heart Eyes Hug

Само да вметна за последно, с всичко казано от теб съм съгласна, колко е хубав, млечно-карамелен,  уютен (това от мен).. Heart Eyes Heart Eyes..Като ведъж вече споменах, не помня къде, това е 4-тата ми бутилка от този парфюм. Това е моята Неприлична Органза или Черен Кашмир .  Heart Eyes
Колкото до първообраза..на мен страашно ми харесва.Страшно, чак ми се плаче.  Blush Heart Eyes Не мога да кажа кой предпочитам, защото макар да си приличат са и различни. Този е много по карамелен , мирише на "дулсе де лече" + някаква плодова захар, на мен ми напомня на гроздов сок, на шира,  но в пирамидата виждам само ябълки. Thinking Утре ще го понося хубаво.  Flutter
и как можа  Crossing Arms

пп.Къде забрави Феминити ду бо,аз само с Черен кашмир не се задоволявам,ми Есенс на нарцизо ooooh! Thinking

# 34
  • София
Шъ прощаваш, но аз с благоговение споменавам единствено  Le Feu D'Issey Light Laughing Другата топка си я дръж, не ти я ща. Crazy
Още го усещам, а минах през мивката 100 пъти и готвих даже. ooooh! И мнооого ми харесва! Ей,  това не е било скоро, любов от първо помирисване! Laughing Ти си виновна и не знам какво ще правиш! Rolling Eyes

Долу ръцете всичките топки са за мен..  Mr. Green разбирайте каквото си щете.. Laughing

И да не е само спам, сетих се за още едни цитруси , които харесвам, а не видях да сте ги споменали по нагоре. http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Sweet-Sun-1295.html

Хе хе, верно Феминити..другите нали се продават, за тях не те мисля. Годес, харсваш крема ли? Ще ти пратя пробичка, може на теб да не ти допадне и асоциациите да са си само мои.  Peace
Или пък си сладукусна?!? Ако е така сори, ще внимавам. Simple Smile

# 35
Ейййй, Рени, драго ми е да те видя пак!
Подсети ме за Кели Калеш. С него съм в много странни, противоречиви взаимоотношения. Къткам си едно вайълче, за да си го пробвам и душкам отвреме-навреме. Просто в някои моменти ме влюбва за пореден път, а в други моменти ми се натрапва и вика главоболието...Какво да го правя - 15тици не продават от него, поне да не съжалявам, че може да залежи в моето парфюмно шкафче.
I Love Love - Moschino съм го тествала няколко пъти. Само началните нотки ми допадат. След това изблудкавява на кожата ми. Докарва го като слаб Лайт Блу..
Руми, благодаря за предложението! Ще търся да го пробвам този Амор някъде.

# 36

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Hug

Аз само с Неприли4ната Органза също не се задоволявам!!!А искам и нейната лятна версия !!!!!!!

# 37
...
Подсети ме за Кели Калеш. С него съм в много странни, противоречиви взаимоотношения....

И аз си взех първо виалче и всеки път се колебаех дали го искам или не,защото-  рядко,но понякога кожата избиваше на преден план.Но колкото повече го тествах.......... и така сега голяма любов  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes

# 38
# 39
Нилски градини
Eau Torride
Eau de Sisley 3
Escale aux Marquises Dior
Eau de Cartier Essence d’Orange
Напоследък се увъртам и около зеления кристал на Шанел

Аква Алегориа Тиаре Мимоза въобще не ми е цитрусов  Thinking

# 40
  • Paris
Парфюмни, Нарцисо е вече при нас. Заповядайте да тествате! Hug

# 41
  • София
РЕ, Armand Basi In Red го гледах преди известно време в една парфюмерия на пазара в Дружба 1. Ако ти се ходи дотам да го търсиш, ще обясня на лични къде точно е  Peace

# 42
Amor Amor Delight на Кашарел и мен ме заинтригува. Още повече, че линията на Амор винаги съм я смятала за ужасно сладка (това от тестване преди 100 години, докъдето и стигнах).

Много обичам цитрусови аромати.
Мой фаворит е http://www.fragrantica.com/perfume/Biotherm/Eau-d-Energie-3986.html, недостатък е, че не е траен.
Обичам портокалови нотки.

# 43
  • Истанбул
Поздравления за хубавата тема  Hug Hug
Най=хубавият грейпфрут за мен е в ей това детско дезодорантче розовичкото
Иначе да не забравяме Диорелла,Грейпфуртовата Алегория,детските одеколони на Беннетон с момичето и момчето.Розовият грейпфрут на Деметер ме Разочарова =остър и химичен,затова го омекотявам с Ескада ИБИЗА хИППИ Hug

# 44
Цитрусовите парфюми на Аник Гутал са доста интересни, защото са много силни и някои много остри. Абсолютен унисекс са и понякога в странни комбинации.

Общи условия

Активация на акаунт