Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 090
  • 781
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Пу за мен. На прима виста и аз се сещам за Нинфео  .. Heart Eyes Heart Eyes Нямам търпение да се стопли,вече, само заради него ( аз по принцип ненавиждам жегите  Crossing Arms).

Тази мимоза само на мен ли ми мирише на пудра или крем за тяло?!? Днес я душих ими навя асоциации със скъпа козметика ..Имаше някакъв приглушен лимон, наистина..,но пудрата доминираше.  Thinking

# 16
Аз също така си я спомням и затова ми стана любопитно, че е лимонова.

# 17
Аз пък освен лимони, мед и малко мускус, друго не усещам.  Rolling Eyes Никакви пипери, мимози или тиаре. Може би ню-ню ванилия за разкош, но и тя не ми се откроява. А мед няма... Thinking

# 18
  • USA, Steak State
http://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Calamity-J--6856.html#

Днес съм с него и ми мирише на черен чай с мед и малко ванилия за аромат... Ммм...

# 19
Таз проклетия на Мабусан премина през невероятни метаморфози. Имаше момент, в който на ръката си имах чист Идън. В момента остатъка е доста осезаем, определено карамел и ванилия. Laughing

# 20
Aтти    bouquet

Харесвам цитрусови аромати в горещото време. GrinningНай-любимите ми към момента са Нинфео Мио и Нилските градини. Heart EyesХаресвам и с удоволствие нося и Escale a Pondichery,Coco Mademoiselle едт,Poison Tendre Dior.В последните два цитрусите не "крещят",но ясно ги усещам.
Допада ми много грейпфрута в Moschino Funny,но си мисля че ако го имам много бързо ще му се наситя. Whistling

# 21
Харесвам цитруси, но след като преди доста години започнах с минималистичния CK One, то сега съм станала по-придирчива към цитрусовото присъствие в парфюмите.
От тези, с които разполагам вкъщи цитрусови сa ми Eau des Merveilles, Moschino Couture, Sicily и 24 Fouburg - явно нетипични цитрусови аромати, но аз си усещам лимоните, мандарините и портокалите  в тях и са ми любими!
Обожавам грейпфрут, но не съм открила такъв подходящ в парфюм за мен. Aqua Allegoria Pamplelune ми допада, но не е грейпфрутът, който търся, зеленее ми в повече. In Love Again ми е главоболен, а Babydoll скоро не съм го тествала. Преди време ми беше плосък, безинтересен. Приемам предложения за парфюми с грейпфрут.
Всъщност от Алегориите повече харесвам Orange Magnifica и Mandarin Basilic, отколкото Pamplelune.
Други всепризнати цитруси, които харесвам (освен CK One) са CK Be, O de Lancome, както и O Oui!, Paco Energy, Tuscan Soul - Ferragamo, Eau de Rochas, Cologne - Thierry Mugler, Un Jardin sur le Nil.
И аз много харесвам цитрусите в едт на Мадмоазелката. Всъщност си мисля, че затова тя ми харесва повече от едп (, която също харесвам, де... Embarassed).

# 22
Сори за повторния пост, но старост-нерадост.
Атти, това е за темата, а и за неизчерпаемата ти творческа енергия  bouquet
Харесвам апцелютно всички цитруси. За съжаление бързо ми омръзват. Грейпфрутовата Алегория, Мандаринената също, Портофиното на Диор са едни от любимците ми..
Ще допълвам Hug

# 23
Aqua Allegoria Tiare Mimosa Guerlain (много лимонов),
Пробвала съм го и не ме е грабнал, но сега ме заинтригува с него. Има ли го още за проба? Ако не ще го донесеш ли на някоя среща моля те? Hug  bouquet

Lady Vengeance,  Hug.
Видях че имаш Идил Дует. Ох много ми харесва, чудя му се Heart Eyes
Последната ми придобивка.Страхотен е!Може да се каже,че твоето описание доста повлия на това да го грабна веднага.

Благодаря Атти!

# 24
Aqua Allegoria Tiare Mimosa Guerlain (много лимонов),
Пробвала съм го и не ме е грабнал, но сега ме заинтригува с него. Има ли го още за проба? Ако не ще го донесеш ли на някоя среща моля те? Hug  bouquet

Lady Vengeance,  Hug.
Видях че имаш Идил Дует. Ох много ми харесва, чудя му се Heart Eyes
Последната ми придобивка.Страхотен е!Може да се каже,че твоето описание доста повлия на това да го грабна веднага.
Казваш и аз да вземе да грабна един, докато още е наличен. Flutter

# 25
Грабвайте всичко, веднъж се живее  Party
Настроена съм парфюмно- опустошително. Утре ще правя разбор. Twisted Evil

# 26
  • София
Бульовче, пробвала  ли си Амор Амор Дилайт - http://www.fragrantica.com/perfume/Cacharel/Amor-Amor-Delight-8488.html
Аз харесвам грейпфрута в него, някак пудрен и примесен с ананаса ми стои, няма кисела нотка, прекрасно усещане ми даваше предното лято.
Не си падам много по цитруси, особено, ако са кисели. Харесвам Колон на Тиери Мюлер, имам едно Sicily, което чака топлота време, O de Lancome e най-цитрусовото, което нося Grinning

# 27
Може само едно скромно 30 мл. Heart Eyes

# 28
  • София
Бижу, ако още вднъж споменеш Le Feu , в която и да е версия ще те пляскам.. Twisted Evil Всяваш смут в душата ми и желание за презапасяване, като Алекса - Неприлична Органза и Годес -Черен Кашмир!  Mr. Green Heart Eyes Hug

Само да вметна за последно, с всичко казано от теб съм съгласна, колко е хубав, млечно-карамелен,  уютен (това от мен).. Heart Eyes Heart Eyes..Като ведъж вече споменах, не помня къде, това е 4-тата ми бутилка от този парфюм. Това е моята Неприлична Органза или Черен Кашмир .  Heart Eyes
Колкото до първообраза..на мен страашно ми харесва.Страшно, чак ми се плаче.  Blush Heart Eyes Не мога да кажа кой предпочитам, защото макар да си приличат са и различни. Този е много по карамелен , мирише на "дулсе де лече" + някаква плодова захар, на мен ми напомня на гроздов сок, на шира,  но в пирамидата виждам само ябълки. Thinking Утре ще го понося хубаво.  Flutter

# 29
Може само едно скромно 30 мл. Heart Eyes

О да то ще е, Heart Eyes ако се реша, че аз трудно купувам парфюми вече.

Колкото до първообраза..на мен страашно ми харесва.Страшно, чак ми се плаче.  Blush Heart Eyes Не мога да кажа кой предпочитам, защото макар да си приличат са и различни. Този е много по карамелен , мирише на "дулсе де лече" + някаква плодова захар, на мен ми напомня на гроздов сок, на шира,  но в пирамидата виждам само ябълки. Thinking Утре ще го понося хубаво.  Flutter
Така е мирише на Дулсе ла лече, но с много анасон. Затова не го харесвам и не мога да го нося. Още като го пробвах преди време анасона ме отврати силно, защото го мразя по принцип и винаги го усещам силно там където го има.
Ще се запасиш и още как. Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт