Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 037
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
  • вляво от асансьора
Денси, а какви са тези продълговати шишенца с топчести червени капачки?
Глория Кашарел.
Денси, признавам, че като видях Глории-те и получих сърцетуп. Blush

# 766
  • Козлодуй
Сигурни ли сте,че Атти ще пусне скоро нова тема?Вече сме в нарушение на правилата,гледам че никой не пише или се старае да пише по-малко,предполагам заради 52-рата вече страница на темата...
Изчетох прекрасната Аромастилница,и сега нямам какво да правя Grinning Да пуснем нова тема,а за Атти ще бъде юбилейната 100-тна?

# 767
  • Германия

Направи ли поне снимки на мосю Монтал? Или и това не позволи?

Румик, мосю Монтал беше чувствителен на тема снимки също и не успях да го хвана в анфас. Това е единствената ми по-читава снимка. Мъжът в най-ляво, до русото момиче е Пиер Монтал. Неопределена възраст около 50 или повече, сууууух, стоях като омагьосана пред него, заради кожата му Embarassed Не съм виждала мъж с такава кожа. Фина като цигарена хартия и прозрачна. Тъмно жълта като на азиатците и просто огледално чиста. Успях да поговоря с него, всъщност като чу, че името му се спряга в парфюмните форуми и стана по-благоразположен. Попита ме дали мога да му препоръчам още дистрибутори за България  и ако мога да му пиша на мейл. Странна птица ми се стори този човек - от една страна като, че ли не взимаше насериозно, това, което върши, но може би по-скоро е самомнителен /по преценка на ХН отстрани/.

Атти праща поздрави на всички. Говорих с нея преди малко. Довечера пътува към мен и я посрещам утре заран в Кьолн. В чест на гостенката измих прозорците с няколко капки Шалимар Whistling  Ще го преживея, някакси ooooh! Къщата ухае на Герлен.

# 768
Имаме разрешението на модератор да се "разлеем" извън 50-те страници, така че всичко е ок според мен Grinning
Натали, аз хвърлих око на високият прошарен италианец с хубавите обувки. И той ли е нос? Flutter

# 769
Натали интервюто е много хубаво! Hug
"....защото най-важното нещо за един парфюм е да си го помирисал."
Това казва всичко! Heart Eyes

Денси, признавам, че като видях Глории-те и получих сърцетуп. Blush
Питаш ли как ги ползвам с тази моя луда любов към тях?! Имам още запаси освен тези и все ми се свиди да се пръскам по много. Blush Купувам всяко шише изпречило се на пътя ми, което разбира се, не е на невъзможна цена. Crazy

# 770
  • София

Натали, аз хвърлих око на високият прошарен италианец с хубавите обувки. И той ли е нос? Flutter
И аз.  Whistling

# 771
  • Германия

И аз.  Whistling

Този мъж е Алесандро и е свързан с Nasomatto. Nasomatto означава "луд нос" на италиански и понеже тествах всички възможни парфюми на бранда /линкът е към снимката/, мога само да потвърдя, че това са най-изчанчените аромати. Алесандро не говори много, ексцентрик е и казва по една дума за аромат. Black Afgano напр. мен ме събори, а той само ме погледна изпод вежди и каза "хашиш". После едно мило момиче, което е дистрибутор на бранда за Румъния и България ми обясни, че съм голяма късметлийка, понеже той никога не казва какви са нотите в парфюмите му. Имам много за разказване, дано не съм досадна, но така ми се иска да споделя всичко с вас Hug

ПП Назомато представяха най-новият си парфюм Pardon за мъже. На тази снимка се вижда огромният му флакон - най-дясно. Това е и първият парфюм на бранда, в който става дума за елегантност и не за изчанченост, както ми обясни дамата от Румъния. Хубав и елегантен, наистина мъжки парфюм. Няма нищо общо с останалите. Толкова е ксцентричен създателят, че казва, ама защо на капачката на парфюма се отдава толкова малко значение. Искам моите флакони да са равнопоставени. И понеже парфюмите са силни концентрати, са в малки 30 мл. флакони, с капачка по-голяма от тях ooooh!

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 12:46 от Натали Никол

# 772
Споделяй, споделяй, не се смущавай, а просто се разливай за нас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох Nasomatto ох....... Crazy Crazy Crazy
Ох Duro ох....... Joy

# 773
  • София
Натали , взе ли пробички от Nasomatto? Тук, в София ги има всичките с изключение на Black Afgano - мнго ми е любопитен. Казаха, че са продали дори тестера. Нямало една суровина за производството му и не знаят кога ще го получат отново.
Дени , Duro страшно ми напомня Yatagan Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 12:50 от Мaрта

# 774
Знаех си, че не е случаен човека. Парфюмните носове наистина са доста пестеливи откъм обяснения, но това е логично. За мен лично това са творци от най-висока класа. Парфюма въздейства на всички сетива едновременно, и затова си е ювелирен занаят.
Оххх, Натали, било е толкова хубаво Heart Eyes

# 775
  • Германия
Натали , взе ли пробички от Nasomatto? Тук, в София ги има всичките с изключение на Black Afgano - мнго ми е любопитен. Казаха, че са продали дори тестера. Нямало една суровина за производството му и не знаят кога ще го получат отново.

Марта, повечето брандове нямаха изобщо пробички, за огромно съжаление. Колкото успях да отмъкна от други брандове, ще пратя по Атти към БГ. Black Afgano е точно хашиш, но аз нямаше да се сетя сама. Събраха ми се очите на носа. ooooh!

# 776

Марта, повечето брандове нямаха изобщо пробички, за огромно съжаление. Колкото успях да отмъкна от други брандове, ще пратя по Атти към БГ. Black Afgano е точно хашиш, но аз нямаше да се сетя сама. Събраха ми се очите на носа. ooooh!
Много е хубав. Хашиш не съм пробвала и не знам как мирише, но парфюма е страхотен за мъж.

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 13:13 от densi

# 777
  • София
Ама като не знам как мирише хашиша  newsm78  Grinning . Някои усещат в него табак, кафе, шоколад...

# 778
  • Германия
Ама като не знам как мирише хашиша  newsm78  Grinning . Някои усещат в него табак, кафе, шоколад...

Това, което аз усетих е ритник в носа. Зашемети ме. Не мога да определя миризмата, но понеже съм близо до Холандия и ходя често, съм влизала  в т.нар. coffee shop, което е кодираното за легално купуване на треви за пушене. Преди години с ХН си купихме една цигара - избирахме я един час по каталог с треви от цял свят ooooh! ooooh! ooooh! Дръпнахме си по два пъти, и така стои сега. Щях да се счупя от смях след тези две дръпвания, но парфюмът е тежък, ориенталски и хич не ми беше до смях.  Whistling Кафе и шоколад не помня, но упойваща ориенталска миризма на странен тютюн - да.

# 779
  • София
Натали, остава да ни  да пратиш цигарата  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт