AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 826
  • 695
  •   1
Отговори
# 450
  • БУРГАС
Момичета,да ви попитам,позлатените гривни от К4,които бяха в недостиг,някой дали ги получи в тази кампания.

# 451
Момичета,да ви попитам,позлатените гривни от К4,които бяха в недостиг,някой дали ги получи в тази кампания.
На мен в четвъртък ми пристигнаха  Flutter

# 452
И моята гривна дойде. Сега се чудя кога пак ще ги пуснат. Много са нежни и добре направени. Идеални са за подарък.
Сега чакам с нетърпение PRYIA от следващия каталог. Имам ги вече поръчани.

# 453
  • на североизток от Рая
      ай, ай, ай, уж е като мама .....

Добре съм, не се смейте. Ама тук ме закачат на тема "калинки", пък нали съм чувствителна там...

Anichka, благодаря за милата песничка. Намерих я, чух я няколко пъти. Нежна и запомняща  се мелодия има. Синът ми беше три години в група "Калинка" в ДГ, слуша песничката и чак се просълзи. Но вече е голяяям и ходи в група "Любознайко" момчето.  Laughing

Говорите пак за позлатената гривна. Аз тогава имах възможност да я поръчам, но синджира ми заприлича на онези синджири за тоалетна дето са. Не е ли груба сглобката? newsm78 Поне така ми изглежда от картинката, а и злато не обичам никак, може би и това повлия на мнението ми. Не я поръчах, де. После една приятелка я искаше, ама що поръчват като мине заека баира.  Sunglasses

Е, да ви пожелая лека нощ! Аз съм самотна в леглото тази вечер. Една дебела книга ще ми прави компания.  Hug

# 454

Добро утро,работещи ейвънки!
Не е хубаво темата да изостава,та реших да пиша.Бях извън града-
в провинциален градец- и там има Ейвън!Май наистина всеки трети е станал представител без значение дали и доколко реализира печалба.Тоест,роднините на роднините ми,дето уж щях да привличам за клиенти, са станали и те ейвънци.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 08:05 от ФЕЯТА

# 455
  • София
Добро утро и от мен!
Тази кампания ще я мина само с 1 поръчка, стисках, стисках и я докарвам до втора редовна дата /сряда вечер-6,04/. Мислехме да пуснем експресна, ама ако още някой се досети в последната минута? Та така-този път ще финишарам с една, с надеждата , че ще хванем процента. Нетната ме влече, ама това значи пак набутвация Laughing

# 456
Добро утро,мацки.Вчера събрах скромна поръчка и от следващия каталог.Добре че бяхме двете смени на работа ,та като се опнахме заедно, един гледа,друг иска нещо,малко смях майтапи и така.Една от новите колежки се оказа бивша представителка та и тя удари едно рамо-това го имам,това е много хубаво,та другите като слушат отзиви от нея искат и те по нещо  WinkЗа парфюма Фар ауей бях казала,че мирише на лавандулов спирт и е ужасно тежък,връщам си думите назад и искрено се покайвам.Гадния аромат го имаше само при отварянето на шишето и първите две пръскания.Сега се изпари и остана една много приятна цветна миризма плюс това е невероятно траен.Вече на няколко пъти получавам комплименти от колегите за него  Heart Eyes Един младок даже ме преследва цял ден и ми се вря в шията и само ахкаше колко бил хубав и искал и за гаджето такъв,как не отнесе някой шамар не знам.
Имам нужда и от малко помощ-в к06 на стр 42 мисля беше ,има пудра и фон дьо тен 2в1,но на редовна цена 30лв.Една колежка я ползва и иска да си поръча пак но в к05, на стр64 мисля,че е същото но няма кодове за цветовете,иначе на снимката е показано цвят natural beige точно този който ни трябва.Моля ако някой има каталозите пред него да погледне,че от нета нещо не се ориентирам много добре,а нямам нито един каталог при мен и ако може да ми каже кода за този цвят.Аз в сряда вечерта ще пускам поръчка и се надявам да се засечем пак с нея,но ме е страх да не объркам нещо.
Римар ,с теб сме от една зона  Winkимам спомени,че беше споменавала,че и ти си от 06,да не се окажем при една координаторка.

# 457
  • о`майна лунна нощ е
Йо хо-хо и бутилка ром ... сега влезнах в проследяване на поръчката и воала - приета в 4006 гише  newsm44 Радостта ми можеше да е още по-пълна, ако имах тази информация час по-рано и бях минала през пощата. Сега ще се въртя на шиш цял ден. Бях ви споменала, че е пусната около 12 часа в петък на 01.04 и хич не хранех надежди да се обзаведа с кашон днес.

# 458
Уф...снощи пуснах експресна поръчка и още нямам фактура  Tired
Набутах с 30 лв от мен, за да хвана офертата с парфюма.
Като цяло много слаба кампания, дано следващата не е така.

# 459
  • София
Имам нужда и от малко помощ-в к06 на стр 42 мисля беше ,има пудра и фон дьо тен 2в1,но на редовна цена 30лв.Една колежка я ползва и иска да си поръча пак но в к05, на стр64 мисля,че е същото но няма кодове за цветовете,иначе на снимката е показано цвят natural beige точно този който ни трябва.Моля ако някой има каталозите пред него да погледне,че от нета нещо не се ориентирам много добре,а нямам нито един каталог при мен и ако може да ми каже кода за този цвят.Аз в сряда вечерта ще пускам поръчка и се надявам да се засечем пак с нея,но ме е страх да не объркам нещо.

Маги, Natural Bеige e с номер 40527

# 460
Феята, и аз така си мислех за Горна Малина. Ама на. Щом вече три седмици нямам кьорава поръчка от каталога оставен във фризьорския салон......
Явно или никой не иска или си поръчват при техните си доставчици.
Попитах в един от магазините да оставя - казаха, че нямат нищо против да оставя, но веднага ми изброиха 5 на ейвън и 5 на орифлейм, които те лично познават Simple Smile
Та сега явно ще трябва да се рекламирам по друг начин. Добре че са ми софийските колеги и приятели, че да има поръчки.

# 461
Аничка,
Аз два пъти пратих каталог ,а вместо поръчка,станах причина те да станат представители.Сега искам Ейвън да ми плати брошурите,с които без да искам привлякох нови представители. Crossing ArmsЩото в крайна сметка аз не спечелих нищо,само Ейвън.

# 462
Крайно време беше и във фейсбука да създадат събитие.

"Присъединете се към нашето събитие!Поканете всичките си приятели!Колкото повече ваши приятели участват толкова е по-голям шанса да се сдобиете с най-новите ни продукти!
Томбола с награди-участие задължително!
Трима от вас поканили най-много свои приятели ще получат подаръци!
За всички останали утешителни награди Simple Smile"

Как ли пък няма да се присъединя, камо ли да си поканя и приятелите  Twisted Evil hahaha
Ако продължават с тия евтини номера, или хората ще ги/ни намразят или следващото преброяване на населението ще се провежда в Ейвън.

# 463
  • София
Здравейте, момичета.  Hug

Аз само да се отчета, да не ме забравите.  Laughing В момента се мъча да изчета старите теми, че по едно време нямах хич време (не че сега имам много де) и изостанах с четенето, а вие сте писали, писалииииии.  ooooh!

# 464
  • на североизток от Рая
    Здравейте!

Минавам да ви почерпя. Моят младеж става днес на 7 години.  Tada

Заповядайте!

Дими, това събитие ме разби. За кой ли път ни правят на балъци. Вече никъде на ейвънски сбирки не бих завела приятелка или колежка. Така ги обработват, че после ги губя като клиентки. Аман от навивките им и евтината им реклама. Пфууу.

Аз днес бях посетена от кола на Спиди, ноооо, пратката не беше от Ейвън  Mr. Green, а един нов, новеничък пъзел.  newsm44

Хубав ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт