Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да регистрирам кода от юбилейната лотария на AVON?
Как мога да проверя дали експресната поръчка е обработена в системата на AVON?
Как мога да се присъединя към AVON като представител?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да регистрирам кода от юбилейната лотария на AVON?
-
Как мога да проверя дали експресната поръчка е обработена в системата на AVON?
-
Как мога да се присъединя към AVON като представител?
-
Как да използвам гликолова киселина от AVON?
-
Как мога да получа информация за новия парфюм на Рийз?
Поне така ми изглежда от картинката, а и злато не обичам никак, може би и това повлия на мнението ми. Не я поръчах, де. После една приятелка я искаше, ама що поръчват като мине заека баира. 

За парфюма Фар ауей бях казала,че мирише на лавандулов спирт и е ужасно тежък,връщам си думите назад и искрено се покайвам.Гадния аромат го имаше само при отварянето на шишето и първите две пръскания.Сега се изпари и остана една много приятна цветна миризма плюс това е невероятно траен.Вече на няколко пъти получавам комплименти от колегите за него
Един младок даже ме преследва цял ден и ми се вря в шията и само ахкаше колко бил хубав и искал и за гаджето такъв,как не отнесе някой шамар не знам.
Радостта ми можеше да е още по-пълна, ако имах тази информация час по-рано и бях минала през пощата. Сега ще се въртя на шиш цял ден. Бях ви споменала, че е пусната около 12 часа в петък на 01.04 и хич не хранех надежди да се обзаведа с кашон днес.

Щото в крайна сметка аз не спечелих нищо,само Ейвън. 

Заповядайте!