AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 816
  • 695
  •   1
Отговори
# 465
Значи наборче на моето! Да е живо и здраво,да има успешна ученическа кариера,да радва много цялото семейство!

# 466
  • о`майна лунна нощ е
Доклад за кашона - на първо четене ОК, на второ - малко смачкана опаковка на единия от депилатоарите, но ще го дам на маман. Тя няма да се сърди.
Бижутата Керия от стр.15 - гривна за 10,90 и колие за 9,90 лв. определеноси заслужават. Рядко нещо ейвънско да ми хареса, но тези наистина са много хубави!

Нели, с колата съм  Crossing Arms Но ще си взема от почерпката. Да ти е жив и здрав и много бели да прави!

# 467
Много овенчета сме се събрали тука Laughing
Нели, да ти е жив и здрав! Много да те радва! nbirthday

# 468
neli mar4, желая много здраве и щастливо детство на малчугана nbirthday

Аз пък да похваля четките за гримиране към поръчка от серия злато.

# 469
Девойки, някоя от мусагеница, дианабад или дружба да има тестери на парфюмите от ТТА? Трябват ми спешно. Пишете на лични.

# 470
  • Кюстендил
Аз също съм очарована от четките - подарък, набутах се с малко гланцове, но не съжалявам. Sunglasses.
Новата т.в. Black Suede - изобщо не ми хареса, сладникава е, зълва ми помисли, че е гаден дамски парфюм Crazy, дано на клиента да му хареса поне. Благополучно си получих колиетата към Slip Into  hahaha. Това е от мен.

# 471
Здравейте, а колкото до neli mar4 ЧЕСТИТО  bouquet!
Искам да ви питам до каква сума мога да върна продукти. Става въпрос за една позлатена гривна- 12,90 и едно украшение-5,90. И също от кампания 3 не съм си получила колието на slip into. Горе-долу колко време ги бавят?

# 472
Искам и аз да се представя. Представител съм от Горна Оряховица и мога да се похваля че не си спомням от кога не съм пускала поръчка с 15% все са по 20% 25%.
Мисля да си поръчам от това яервило новото Glazewear. Наистина ли е толкова хубаво колкото казват клиентите ми? Каня му се откакто излезе  Heart Eyes

# 473
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Рапортувам:
1. Фактура-налична, липси-няма!!!
2. Имам някакви четки и аз и знам, че някой пита назад, ще вида, защо са ми сложени... както винаги, нещо пристрани от ушите ми е останало.... Whistling
3. Чакам сряда заранта с нетърпение...
4. Голяма чуденка.. Преди две или три кампании на 22.02 си взех гривната, която ви бях снимала тук и която мнооого харесваМ:

вече е избеляла на места - видимо.... та въпросът ми е дали мога да я върна заради това?! newsm78

# 474
момичета можете ли да ми кажете този месец дали ще има 60 лв експресна ? за к5 става въпрос

# 475
60 лв ще е експресната ако си нов представител.

# 476
  • София
Нели, да ти е жив и здрав рожденника! Много да те радва и да се гордеете с него!

ФЕЯТА, това е много гадно, но често се случва.

Бавно и славно трупам по едно, по едно от всеки клиент.

маги 79, наистина съм от 006.  Координатор ми е Оля.

# 477
Четките сте ги получили, защото сте изпълнили условието за поръчка над 25 лв. (за сумата не съм много сигурна) от златната колекция - сенки, червила, спирала, моливи Peace
Аз също ги получих, но още не съм ги отворила, чудя им се.. може да ги продам/подаря.

# 478
  • о`майна лунна нощ е
Дени–вал ме е изпреварила с отговор на Катиния въпрос.

?! Това пък откъде?

# 479
Дени–вал ме е изпреварила с отговор на Катиния въпрос.

?! Това пък откъде?

Мдаааа.Така е!Мисля, че само първата поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт