AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 506
  • 695
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Относно кодовете,сега ги видях на стр.96.Имам питане, (понеже остана само един каталог в мен) във всеки католог си има различен код,така ли? И на мен изобщо не ми е ясно къде трябва да се регистрират.

Аз имам в себе си два каталога, и в двата има един и същ номер - 1886. В предната или по предната тема някой коментира, че това може би е начин за зарибявка на нови представители - обаждат ти се, печелите, заповядайте да си вземете подаръка, ама не сте ли представител, леле, какъв пропуск!? и аре по пързалката....

deni_val, наздраве, макар че е малко рано за питиета. 

Моите хора са с варицела, направо гнас, сега очаквам и аз да се разболея, барем си почина малко, че остарях и погрознях от таз работа и никви мазила и гримове от компанията майка не помагат.  Whistling

# 31
Видях, че преди две теми сте коментирали плащенето на фактурите и че някои момичета плащат през Е-pay. Може ли който знае да ме светне по въпроса Embarassed

# 32
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Кой е кодът на мострите на новия парфюм на Рийз?

deni_val, да си жива и здрава  Simple Smile

# 33
deni_val, smile3510. Сигурно ще ми дърпат ушите, но да си жива и здрава, богата и обичана!

ПП На всички каталози от една кампания кодът е еднакъв. Или аз така видях?!? Е, тогава питам как ще разберат кой го е пратил. Нооо има време и това ще разберем. Peace

# 34
  • о`майна лунна нощ е
Кодът наистина е еднакъв. Не мога да си представя да напечатат хиляди каталози с различни номера и от тук лъсва евтиният им трик за зарибяване на нови представители. И този път ще ги възнаградя с непращането на смс.
Много спихнато ми стана като видях вчера в нашия квартал две момичета - изкарали масичка за проспектинг, наредили продукти ... никой не спира. Като наказани бяха.
Аз не бих си причинила това.
Честито на порасналото момиче! От здраве да не се отърве.   bouquet

# 35
Ама и аз съм една....
deni_val, честит рожден ден!Да си жива и здрава и обичана!

# 36
  • Бургас
Мая, а кликна ли на зеленото плюсче отляво до името, както писах - тогава се отваря списъчето и се виждат точките? Ако да - то тогава проблемът е при теб и по-точно в браузъра, който ползваш Rolling Eyes

Кодът за мострите на Рийз е 25171 (вие панорама или книжно приложение за поръчка нямате ли си... в сайта също ли ги няма тез' мат'риали... Whistling) Peace

Честито на порастващото момиче  bouquet

# 37
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Рзаконспирани са както винаги... Всички сме с еднакви кодове, то е ясно  Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

# 38
С тия зарибявки за представители ми спадна рязко работата #Cussing out.

С една жена събирахме двете ,сега се оказа ,че в нейната работа от 10 колежки - 2 станали представителки ooooh!.

Имам 10 лева от 5- ти каталог ,ужасТ.

Честито на рожденничката!  bouquet

За кодовете - цяла България е с еднакви,страшна прИмоция хванахме.

# 39
Брадицо, явно в мен е грешката да, друг път ще гледам за плюсове и минуси
а на всички да се извиня за мострите на Рийз-овия парфюм, объркала съм кода затова ви подведох, в мен е грешката, поръчвайте на воля  Crazy

# 40
  • Sandanski
Успешна кампания на всички и от мен  Hug
deni_val  Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения!Честит рожден ден!

# 41
Брадичке
в светлината на последната тема която битрихме в предната тема, това което си написала ме накара да се замисля, че не бях тълкувала нещата по този начин, пък и лидерката ми която вероятно не печели нищо ако си вемам само СИП и продукти от нетна все ми казва че мин 30 лева от каталог за поръчка. Благодаря за осветяването на ситуацията.
Накой път ще набутам само от СИП и нетна за 50 лева зелени точки и ще проверя дали ще ми друснат такса обработка.

моля да споделите впечатленията си от новия парфюм на Рииз. Гледам че следващия излиза с каталог 7 - нещо много на конвеер ги подкараха. По ми харесва стила на Салма Хайек линията - на година по един макс два нови - но все с много хубави аромати ...

# 42
Успешна кампания и от мен!
Честит празник на рожденничката! Здраве и успехи ти желая!
Мойта поръчка я пуснах тази сутрин, но още нямам фактура. Само часовникът пръстен ми светеше червено.
От Ейвън пуснаха линк към лотарията във фейсбук: http://125avon.com/bg_BG/register

# 43
Здравей те аз съм нова, моля добавете към първа страница към представителите. Представлявам район Враца и Свищов.

# 44
имам още едно питане ако не ми е излезнала фактурата, мога ли да направя добавка към поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт