AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 506
  • 695
  •   1
Отговори
# 15
ASTILLA виж последната страница от К5 или стр. 96 където е и кода

# 16
  • Бургас
Божкееей, какви са тези празни постове, пък заемащи тооолкова много място... И без това преобладават основно записите, та полезната информация или такава по темата е просто кът засега Rolling Eyes

Мострите на новото творение на Рийз си ги поръчах без проблем при набиране на кода newsm78

Кода за сега не виждам къде точно може да се регистрира на www.avon.bg , което значи че или още съм сънена и недоскив, или просто господата ейвънци все още не са свършили работата си и спят Rolling Eyes

За светофарите и точките, ето къде са моите точки в момента:

http://img21.imageshack.us/img21/9543/2432011.jpg

Както казах, на последната стъпка си има списък с различните имена на клиенти (ако ползвате тази опция) или само нашето и преди името има зелено плюсче. Като се натисне то, се отваря списък с поръчаните продукти и цветовите точки Peace

# 17
Успешна нова кампания на всички!    bouquet

# 18
Здравейете!
Бих и искала и аз да се запиша при вас-от скоро съм представител. Майка ми също е и със нея заедно пускахме поръчки. Сега всеки си е отделно.
Относно кода и аз нищо не намирам  newsm78
Аз сега в събота пускам първа поръчка за К05.
Лек и успешен ден от мене  Hug

# 19
ASTILLA виж последната страница от К5 или стр. 96 където е и кода
аууу и аз го видях и сега каде да го регистрирам  newsm78

# 20
  • Бургас
Ползвайте, моля, бутончето "Редактирай" на последните си постове и добавяйте там каквото сте се сетили впоследствие, за да не се пълни излишно темата с последователни постове Stop

За кода вече споменахме къде по принцип ще трябва да се регистрира, както и че засега тази опция липсва, така че нека пишем пак когато вече има информация по въпроса на самата страница на Ейвън Peace

# 21
много се извинявам  Peace няма да се повтори. От бързане е

# 22
Здравейте и от мен .Кате ,благодаря за темата .  bouquetПуснах поръчка за 330 лева -80 са от специалните и нетни.Успешна кампания и усмихнат ден на всички. Hug

# 23
Благодаря за допълнителното инфо на всички!
Ма не знам що ми се получи такъв чаршаф преди малко, нещо не се справям добре с навигацията, пък и сте бързички! smihesorry

# 24
Брадичке на тази снимка която си показала тази долната част със светофарите я нямаше при мен  newsm78

# 25
имам едно питане, дано някой ми отговори ако знае : пуснах си поръчката за к05, но вчера вечерта, поръчката е потвърдена. още не е фактурирана ??? дали са я приели ??? Thinking

кога приблизително ще излезне фактурата ?? засега няма нищо ? baby_neutral

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 14:39 от conception

# 26
Запис и от мен. Аз поръчка ще пускам отново последните дни

# 27
имам едно питане, дано някой ми отговори ако знае : пуснах си поръчката за к05, но вчера вечерта, поръчката е потвърдена. още не е фактурирана ??? дали са я приели ??? Thinking
Да, но фактурите излизат по-късно.

# 28
Момичета, почерпете се, днес имам рожден ден  Mr. Green
http://dimitrovgrad4u.com/files/posted_images/user_153_358791780.jpg
http://bglog.net/ClientFiles/a4bc5d86-90c9-425f-a3b3-9b98240adcf … eitung%281%29.jpg

Аз се чудя кога да пусна поръчка, искаше ми се да е експресна, но не ми се набутва. Остават ми около 20 лв. до 90-те, но тази кампания имам доста и за мен... Та ще си чакам редовната, пък дано остане нещо от СИП(че моите са главно от там). За сега всичко свети в зелено, ще видим по-нататък.
Някой ще се абонира ли за списания?

# 29
Здравейте и от мен.Започвам да събирам за к 5, имам поръчани вече 4 крема аню,дано ги има,че са за клиентка ,която ще е за няколко дни в България и ако не дойдат ще стане голяма излагация  Tired Та ще накарам клиентите да побързат с поръчките този път и ще се включа по-рано с поръчка.Относно кодовете,сега ги видях на стр.96.Имам питане, (понеже остана само един каталог в мен) във всеки католог си има различен код,така ли? И на мен изобщо не ми е ясно къде трябва да се регистрират.
Упешна кампания на всички,дано пак успея да хвана 30-те процента,да не прекъсвам веригата  Mr. Green
П.П. deni_val ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт