AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 516
  • 695
  •   1
Отговори
# 45
  • на североизток от Рая
         Здравейте! Чак сега казвам "запис"  Mr. Green.

Кате, браво, ранобудно пиле!  Heart Eyes

Аз пък хич даже не се интересувам от въпросните кодове. Толкова ли безличен ми е Ейвън вече и ли съм смахната, не знам. Обаче от много неща взе да ми писва. И си се занимавам само като хоби, пък тогава най-много ме търсят. Вчера, например, там където работя, дойде една жена и каза, че търси каталог на Ейвън. Знам я по физиономия, не бих дала на напълно непознат. И въпросната госпожа си поръча парфюм Тресел и рол-они. И това най-много ме устройва - да ме търсят, а не аз да търся.
 Веси, споменаваш за проспектинг някакъв.  ooooh!, ужасно е. Като ходех преди известно време, голям срам берях. Някои направо нагло гледат, други пък се заяждат най-открито. Имала съм и познати, които са ме гледали със състрадание, а пък други със завист. Събирах всякакви погледи и емоции. Вече не бих си позволила това. Категорична съм!  Naughty

БрадичкА, правиш точна и градивна критика отново. Максимално ми харесва начина ти на общуване. Да знаеш, бихме си допаднали в реалния живот. Много си открита!  Hug

Още нещо да споделя. Слагам си парфюм зад ушите обикновено. Обаче от няколко дни кожата по вратлето ми/нежното/ и зад ушите е леко грапава. И това се получи май от Туде-я. Сега като се пръсна започва леко да ми щипе. Може ли да си направя някакво възпаление от тези парфюми? На вас случвало ли ви се е това? Избягвам да се пръскам по дрехите, че някои парфюми оставят жълти петна./Инкандесенс/.

И не на последно място - deni_val , честит празник! Бъди щастливо и обичано момиче!

Ани, вързопчето синичко ли ще е? Hug

# 46
имам още едно питане ако не ми е излезнала фактурата, мога ли да направя добавка към поръчката?

Да ,побързай да направиш "Добавка".

# 47
имам още едно питане ако не ми е излезнала фактурата, мога ли да направя добавка към поръчката?

благодаря !!! номера напоръчката(добавката) трябва ли да е различен от другата поръчка? и не забелязах някъде да се попълва адрес на доставка.дано не съм объркала нещо в бързината!

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 15:22 от conception

# 48
  • Варна
Успешна кампания и от мен. Напоследък не ми върви, няколко клиентки вече не са ми клиентки, защото техни по-близки станаха представители, та се чудя къде да търся нови  Thinking
Така че тази кампания не се очертава да е особено силна при мен.

# 49
Относно кода за лотарията, аз имам пет каталога и петте ли кода трябва да се регистрират или само един от тях?

# 50
Относно кода за лотарията, аз имам пет каталога и петте ли кода трябва да се регистрират или само един от тях?
Кода е еднакъв във всички брошури

благодаря !!! номера напоръчката(добавката) трябва ли да е различен от другата поръчка? и не забелязах някъде да се попълва адрес на доставка.дано не съм объркала нещо в бързината!

Номерата на поръчката и добавката са различни, а за адреса е там където е посочен в основната поръчка

# 51
и аз пуснах една добавчица и мостричките на новия парфюм....добре че ме светнахте   bouquet

# 52
Кода е еднакъв във всички брошури

Номерата на поръчката и добавката са различни, а за адреса е там където е посочен в основната поръчка

ура!!! Party поръчките са ми сляти и ве4е фактурирани   bouquet

# 53
Линка към лотарията е на първа страница http://www.avon.bg/PRSuite/pr_home_page.page   bouquet

# 54
Момичета, може ли да ми помогнете с текст от упътване за терапията на Аню с гликолова киселина. Клиентка ми поиска мостри и ги получи, но на тях пише само да се пази от слънце. Има ли нещо друго как се ползва, че я е страх да не я повредим, а това и аз не съм го ползвала.
Поръчките при мен са плачевни - обмислям кооперация Simple Smile
Не добавям от мен, ако нещо не ме влече и на сън  Laughing , защото съм разочарована от все повече продукти.

Благодаря на всеки, който ми отговори (особенно днес)   bouquet

# 55
Момичета, може ли да ми помогнете с текст от упътване за терапията на Аню с гликолова киселина. Клиентка ми поиска мостри и ги получи, но на тях пише само да се пази от слънце. Има ли нещо друго как се ползва, че я е страх да не я повредим, а това и аз не съм го ползвала.

задължително отгоре дневен крем с фактор за през деня, а нощем хубав подхранващ такъв.

# 56
Изписва ми за регистрация ня кода,че съм въвела грешен код !!! Нали кода е 1886?

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 18:10 от vili123

# 57
Брадичке
в светлината на последната тема която битрихме в предната тема, това което си написала ме накара да се замисля, че не бях тълкувала нещата по този начин, пък и лидерката ми която вероятно не печели нищо ако си вемам само СИП и продукти от нетна все ми казва че мин 30 лева от каталог за поръчка. Благодаря за осветяването на ситуацията.
Накой път ще набутам само от СИП и нетна за 50 лева зелени точки и ще проверя дали ще ми друснат такса обработка.

моля да споделите впечатленията си от новия парфюм на Рииз. Гледам че следващия излиза с каталог 7 - нещо много на конвеер ги подкараха. По ми харесва стила на Салма Хайек линията - на година по един макс два нови - но все с много хубави аромати ...
На мен ми допадна много новото парфюмче, пак с комплект бижута, които ще чакам две-три ка мпании по ред. Парфюмите на Салма са ми тежички, но от време на време се изкушавам и аз с тях. От зеленото на Рийз имам вече три поръчани. Мотивационната програма е много добра. Ей сега го мирисах от каталога и за мен черешката се набива на първи план.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 18:17 от ASTILLA

# 58
Изписва ми за регистрация ня кода,че съм въвела грешен код !!! Нали кода е 1886?
кода е AVON1886

# 59
Аз искам да попитам поръчката, която трябва да се направи на стойност 100лв. и през кампания 5 и 50лв. през кампания продуктите само то каталога ли трябва да са, и нетни ли трябва да са?

Общи условия

Активация на акаунт