AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 529
  • 695
  •   1
Отговори
# 120
  • на североизток от Рая
        Здравейте!

Виждам, че една Лейди -  AvonLady Svilengrad
  ме е цитирала, затова се включвам да дообясня. Mr. Green

НЕ може да искаш да си координатор, а да не обясняваш, защото на някоя си кандидатка за представител не й се слушало. Ами ще си определите допълнителна среща, на която и двете имате време и ще обсъдите най-най- важните неща при започване на работа в тази компания. Че кой се захваща с нещо ново, без да е обучен преди това?
  Както  YourSoulMate казва, много новорегистрирани се появиха в последните дни, но ми прави впечатление, че хич не са информирани. Какви елементарни въпроси се задават  ooooh! ooooh!. И сами могат да си отговорят ако се замислят, ама по-лесно е да се чуе готовия отговор. Мислете, момичета! Naughty От мислене глава не боли! Четете в сайта! Там има инфо даже с голеееми букви. Не чакайте само на форума. Някои от нас като са започвали, не е имало откъде да черпят информация. Работиш с главата и- готово!

Не се заяждам, ама трябваше да се доуточня! Координаторите СА ДЛЪЖНИ да помагат. А не само да чакат комисионната в края на месеца. Напомняйте им и това все пак!  Peace

sisi_91, този часовник е много нежен. Точно така изглежда и на живо. Аз го харесвам много!

# 121
Връщам се от пощата -взех експресната ,фактурирана в четвъртък.
Първо бях вери хепи,защото всичко от СИП ми хареса-часовник,чанта,шампоани,Колибрито WinkСелебрето-мой аромат е. И понеже много хубаво не е на хубаво,типично в ейвънски стил разочарование,но засега няма да коментирам кое и как.Трябва ми време да осмисля.

# 122
  • на североизток от Рая
  ФеЙ, казвай бържИ какъв е проблема. Утре ще пускам и аз поръчка, трябва да съм подготвена.  Mr. Green

# 123
 ФеЙ, казвай бържИ какъв е проблема. Утре ще пускам и аз поръчка, трябва да съм подготвена.  Mr. Green
Не ми харесаха колието и гривната от началните стр. в брошурата-дето са за по 10 и 11 лв.Яд ме е,защото си знаех,че най-вероятно ще стане така.Бях се заканила да не си поръчвам повече бижута.

# 124
  • на североизток от Рая
         УАУ, що така? Имам поръчано колие. От една много близка колежка. Как ли ще се червя пак?  Blush

# 125
  • Стара Загора
        sisi_91, този часовник е много нежен. Точно така изглежда и на живо. Аз го харесвам много!

Благодаря за отговора. Ще си го поръчам, дано дойде Simple Smile

# 126
  • Бургас
И аз си взех кашончето - както винаги напоследък в събота Flutter Общо взето нищо интересно нямам (нали споделих каква измъчена поръчка ми беше), освен новото портмоне с цветята, което изглеждаше доста симпатично в каталога, както и чантата... Но наживо - мушамичка та дрънка, а аз мислех, че е нещо като промазка Rolling Eyes Снимах го, но сега не ми се качват снимки, че съм доста морна, та утре мога да ги споделя. Не знам изобщо дали ще се понрави на поръчалата го newsm78

Пробвах мостричката на новото парфУмче на Рийз - траен е сравнително (мацнах си мъничко към 14 часа и още се усеща, макар е леко), но ароматът нещо не знам още дали ми харесва или не Thinking Не знам с какво да го сравня...единствената ми асоциация като го душа е за топлина, адски топъл аромат и доста ми е натрапчив поне в началото. Но пък в момента съм малко по-странно възприемаща ароматите, та не съм критерий и както не мога да описвам парфюми, май не мога да съм особено полезна Blush

# 127
Искам да попитам момичетата ,които си взеха поръчката в събота -в четвъртък редовна дата ли ви беше или пуснахте експресна ?

# 128
as-g, лично аз пуснах експресна в четвъртък, която беше в пощенския клон в петък в 16 ч. Peace

# 129
  • Там някъде нейде !!!
За пореден път се разочаровах от Ейвън. Не ми прие поръчката в К4 и съм бясна. На всичкото отгоре след мои запитвания и въпроси ми се обадиха, че нямало какво да се направи. Май ще ги отсвиря в скоро време  newsm78

# 130
  • Бургас
Искам да попитам момичетата ,които си взеха поръчката в събота -в четвъртък редовна дата ли ви беше или пуснахте експресна ?
Експресна Peace

# 131
Аs-g,аз вече писах,че моята бе експресна,пусната в четвъртък.И да добавя,че моето бе едно от общо 12-те ейвънски кашончета ,пристигнали в пощенския ни клон.Редовната ни дата е  напред във времето-чак на 10-я ден.
   За новия парфюм на Рийз-първо долових доста остра пролетно-тревисто-свежа нотка.Не мога категорично да кажа на какво ми мирише и не мога да кажа дали ми харесва.Ароматът с времето се развива,но пак не мога да определя как и на какво...Траен е и според мен!

# 132
Момичета, мога ли някъде да видя панорамата за кампания 5?Съжалявам, но не я намирам никъде.НЯкой да ме упъти моля... Praynig Embarassed Hug

# 133
  • София
НЕ може да искаш да си координатор, а да не обясняваш, защото на някоя си кандидатка за представител не й се слушало. Ами ще си определите допълнителна среща, на която и двете имате време и ще обсъдите най-най- важните неща при започване на работа в тази компания. Че кой се захваща с нещо ново, без да е обучен преди това?

Напълно си права. Според мен обаче цялата система им е сбъркана.
Целият този натиск върху координаторите да назначават нови представители ги кара да правят всякакви компромиси, само и само да си изпълнят "дълга". Заинтересован-незаинтересован, аре да ставаш представител, щото имам норма. И съответно като те притискат така и ти притискаш хората.
Аз чак сега си давам сметка, че ако моято координаторка не ми досажаше толкова навремето, никога нямаше да се навия да ставам представител - страшна разправия ми се виждаше, и сега дори приятели ме питат защо се занимавам, като всяка кампания съм вътре с парите. И като им кажа, че обожавам как ми мирише кашона като го отворя, те припадат от смях.  Joy

И малко извън темата, днес ходихме до една ферма за щрауси (нали децата са шаркави, гледам по-далече от хората да стоя). Мо то се правела и козметика от щраусовата мас - имаше кремове против стрии, за ръце и пети, че и за около очите - паднах направо. Пък и цените ми се видяха конкуретни  Laughing

# 134
Момичета, да питам един малко странен въпрос, не ми се смейте много Crazy Blush
Може ли мъж да ползва дамски крем за лице? Има ли разлика между мъжките и дамските кремове или е само аромата?
Бащата на приятеля ми иска да си вземе крем, а единствения мъжки такъв на Ейвън е този на 36 стр. от текущия каталог - Овлажняващ и противосъстаряващ. Никога до сега не са ми поръчвали от тази серия, и затова не знам дали крема си заслужава. Ако може, дайте отзиви.
Замислих се дали тези на Аnew - Ultimate или Platinum ще са също толкова ефикасни при мъжете, колкото при жените?
Посъветвайте ме кой от двата да му поръчам. Simple Smile

И още нещо - ТВ Simply Because как е като трайност?

Общи условия

Активация на акаунт