AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 529
  • 695
  •   1
Отговори
# 135
Има разлика между мъжката и дамската кожа (поне така ни убеждавах, когато излезе мъжката серия). Предимно за това, че те се бръснат често, кожата им е подложена на повече третиране. По-добре му вземете на човека крем от мъжката серия.  Sunglasses

# 136
Simply-то е супер нетрайно, ама нали е тв какво може да се очаква, иначе аромата му е суперрр  Heart Eyes
и моя мъж постоянно търси крем да си маже лицето и милия супер много се дразни от навалицата в шкафа, все не може да улучи...не съм му взимала ейвънски щото е млад  Mr. Green сега скоро му взех един български, много хубаво мирише, доволен е , а иначе по магазините мъжките кремове са  Money

# 137
  • Пловдив
Искам да попитам момичетата ,които си взеха поръчката в събота -в четвъртък редовна дата ли ви беше или пуснахте експресна ?

И аз пуснах експресна в четвъртък,която очаквано ще дойде в понеделник

# 138
  • София
Някой пробвал ли е да качи брошурата във Фейса? Щот при мен не става, а ми беше интересно как са го измислили. Може да не мога аз да се справя.

# 139
Някой пробвал ли е да качи брошурата във Фейса? Щот при мен не става, а ми беше интересно как са го измислили. Може да не мога аз да се справя.
аз успях, трябва да влезеш в сайта на ейвън, после във е-брошурата и някъде горе вдясно има едни иконки за фейсбук и други страници, кликваш и  ти се публикува в профила...аз по този начин ще пускам и редовна освен експресната, това неми се беше случвало от много години....

# 140
Добро утро от мен  на всички и приятен неделен ден.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Искам само нещо да ви попитам възможно ли е при пусната в четвъртък експресна поръчка в проследяване на поръчката ми пише, че все още е в РСЦ София, кога ще я получа Sad

# 141
Добро утро от мен  на всички и приятен неделен ден.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Искам само нещо да ви попитам възможно ли е при пусната в четвъртък експресна поръчка в проследяване на поръчката ми пише, че все още е в РСЦ София, кога ще я получа Sad
Със сигурност в понеделник след 11 ч ще е в пощ.ти клон.

--------------------------
Сложих си в профила брошурата,става мн.лесно.В сайта на представителя има банер-кликвате,после в-у прозорчето с корицата на брошурата се кликва горе в десния ъгъл.Излиза прозорче със символи-първото  на най-горния ред е на Фейсбук.Кликвате,след това натискате долу"Сподели".Направих го,но по-скоро за проба-не ми се иска така да събирам поръчки.Може и да има несериозни непознати,които да си правят шеги.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 10:53 от ФЕЯТА

# 142
Добро утро от мен  на всички и приятен неделен ден.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Искам само нещо да ви попитам възможно ли е при пусната в четвъртък експресна поръчка в проследяване на поръчката ми пише, че все още е в РСЦ София, кога ще я получа Sad
Със сигурност в понеделник след 11 ч ще е в пощ.ти клон.
Благодаря ти дано да дойде в понеделник Simple Smile

# 143
  • София
Въобще нямам такова поле за връзка с фейса. гледах, гледах-нищо не видях. Не че ми трябва, ама исках да пробвам новостите им.

# 144
Римар,виж началната стр. на нашия сайт/на предст-ля/.Горе има брошура и указания.Кликваш и тн. ,както съм описала в предния си пост-малко по-нагоре тук на страницата.

# 145
  • Варна
Като се отвори е-брошурата в горния десен ъгъл има едно розово триъгълниче с плюсче и две човечета. Кликваш на него и ти се появяват тези всички иконки.

# 146
Deni _val,мен ме убеждаваха  на едно обучение ,че може мъж да ползва дамските кремове, разбира се ,ако не са с някакви блестящи частици .Обучаващия беше мъж .И аз мислих, че трябва да са различни ,защото кожата на мъжете била по-плътна и т.н. ама не... Та може какъвто си искаш крем .От мъжката серия противосъстаряващия е хубав .Феята, аз разбрах, че си пуснала експресна ,идеята ми беще да не е съвпадала с редовната ти . Обясниха ми ,че експресната ми ще идва в събота ,само ако съвпада с редовната поръчка да се получава тогава .Просто се чудих да не сте от тази първа зона ,на която редовната дата е първата възможна от каталога . newsm78Но не сте . Peace

# 147
  • София
Разбирам, но в моя сайт няма активна брошура в началната страница. Това каре с указанията е само снимка. Никакви други активни точки няма.

Опс, май се получи.

# 148
Ами баш за това каре ти говоря-като кликнеш там...

# 149
За панорама питах и отговор нямам.Но съм си тъпа и упорита и пак ще питам: Има ли я някъде да я видя,че не я намира?  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт