AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 783
  • 695
  •   1
Отговори
# 585
YourSoulMate , и аз доскоро здраво самопоръчвах,но сега сама се подложих на терапия,успокоявам се,че вече нямам 30% и следователно не си заслужава затрупването с излишни към момента продукти.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 10:45 от ФЕЯТА

# 586
  • София
Узи, тази чанта отдавна я мисля и все съм на кантар. Днес я взимам, утре - обратно. Не бях сигурна дали ще ми хареса. Виждам на Алабин в доста магазини подобни модели /с такова цвете отпред/. Явно е модерно. Но я няма в К6 и това съвсем   newsm78

Оня ден видях чанта- Абигейл от К4, стр.135 - много добре изглежда.

# 587
  • на североизток от Рая
       Добро утро, момичета! 

_re_ge, благодаря ти , че ми отговори за чантата. Информацията ми е достатъчна, снимката пък ми даде реална представа за цвета. Но, в каталога цветът е по-различен. Макар че и двата варианта ми харесват. Обаче на тази снимка забелязах някаква лъскавина на кожата. Дали е от осветлението? Не обичам лъскави чанти и точно това ме притеснява. На тази кожата според мен е матова.
 Но стига толкова  с таз чанта. Ако я взема, ще кажа по-подробно мнение.

_re_ge,  Hug Heart Eyes !

За К6 вече получих първата си поръчка- рол он за 2.90лв. Каза жената, че е малко, но от сърце.  Mr. Green Аз премълчах, тя пак го повтори. Е, какво трябва да й отговоря. Винаги като ми даде нещо си, казва това "от сърце " и "от душа" и ме оставя без думи.  ooooh!

# 588
  • о`майна лунна нощ е
Узи,спиралата от СИП суха ли е или си е наред?

Спиралата от СИП до колкото виждам през опаковката е с тигровата окраска. За тази серия нямаше лоши отзиви, както за "тантелките".

`ТуиГ е силно депресиран. Скоро наближава да стане на кръгла годишнина и маман му хвърли оферта да му купували за подарък миялна. Ми супер, ама тая, която си харесах, сърце не ми дава да им искам 560 лв. за нея. Та дори и да се хвърля на нея, ще доплатим част от цената, да не кажа половината сигурно.
Милото, тактичен, както винаги, вика: "Абе пиле, Мидеята е с 200 лв. по-малко!" А `ТуиГ още по-тактично му отговори: "Ами, слънце, жената ти не струва ли 200 лв." и се оттегли унило.

След това лирическо отклонение ще споделя, че се оформя добра за моите критерии поръчка от к.06. Вече са около 70 лв., което ме обнадеждава, че има шанс да се сдобия с мухозола от 1 лв.

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 12:12 от `ТуиГ

# 589

За К6 вече получих първата си поръчка- рол он за 2.90лв. Каза жената, че е малко, но от сърце.  Mr. Green Аз премълчах, тя пак го повтори. Е, какво трябва да й отговоря. Винаги като ми даде нещо си, казва това "от сърце " и "от душа" и ме оставя без думи.  ooooh!

Аз се дразня като сами ми искат каталога и аз ги оставям да си го  разглеждат и след малко идват и ми казват "искам това" и после "стига ти толкова друг път повече" все едно насила ги карам и се чувствам много гадно.

Новите кашони са много малки натъпкали са ми вътре всичко, явно тея дето ги пълнят имат някакъв талант защото нямаше нищо намачкано, а после аз като исках да ги събера пак едва събрах и половината  Shocked

# 590
  • София
Узи,спиралата от СИП суха ли е или си е наред?

Екстра си е  Peace

Узи, тази чанта отдавна я мисля и все съм на кантар. Днес я взимам, утре - обратно. Не бях сигурна дали ще ми хареса. Виждам на Алабин в доста магазини подобни модели /с такова цвете отпред/. Явно е модерно. Но я няма в К6 и това съвсем   newsm78

Има я в  К7, и е на малко по-ниска цена, но аз реших да не чакам, че колегите ми събраха пари за рождения ден и викам да им се похваля.
Ще я снимам уикенда и ще пасна снимки.
Най-много ми харесва шарената подплата на цветето. като е празна не си личи много, но днес я натъпках с разни ейвънски неща и цветето "се отвори" и стана супер.

# 591
  • на североизток от Рая
   `ТуиГ,  hug!  Бързо издай кога е РД - то ти.  Whistling

Днес ГАРДЖЕТО празнува.  Hug  newsm67
Къде е тази палачорка да почерпи тук.  Whistling

Моите кашони бяха големи.  newsm78 Бяха натъпкани, но добре подредени все пак. Сега да видим ще имам ли поне един. Имам време още, но ...

# 592
 neli mar4, обичам сутрин да сръбвам такива ароматни кафета приготвени с любоФ, дано не е  много нахално от моя страна, но другия път метни и по една палачинка newsm64

Момичета, дали някоя от вас може да направи сравнение между крема от лилавите на аню и златния.
Имам клиентка която до сега ползваше златната серия и е много доволна от нея, но сега иска да смени и пита за отзиви от лилавите. Имам мостри на серума, но за съжаление не мога да й ги пратя /по ред причини/

# 593
  • София
Лилавия крем е много хубав, също и серума. По мое мнение, даже е по-добър от злетния, който има като съставка пчелен продукт /по спомени/.

# 594
  • у дома с любимите си хора
Момичета, дали някоя от вас може да направи сравнение между крема от лилавите на аню и златния.

Моите клиентки предпочитат лилавия Аню.Едната е със свръхчуствителна кожа и казва,че лилавата серия е супер за нейната кожа-правия мека,кадифена,не я дразни.Сега дори ми е поръчала 2 броя от промоцията за 44 лв.

# 595

Римар, за чантите на Ейвън вече нямам двоумене. Не струват. На снимка ги докарват перфектни, а на живо са  Sick Преди време питах тук в темата за една чанта и потмоне, които много, ама много ми харесаха в каталога. Но като ми ги донесе момичето и като ги видях...ами те на нищо не приличаха. Имаха мушамен вид, изпълнението беше под всякаква критика, абе пълен контраст на онова, което ме грабна в  каталога. Добре, че ми е близко момичето и като й казах, че не ги искам, тя се съгласи на секундата с мен. А беше ме предупредила, че такива неща по каталог не се поръчват- ръка трябва да пипне и око да види. За опит отворихме каталога на страницата и поставихме оригинала до снимката. Само мога да кажа- евала на фотографа.

# 596
  • София

Римар, за чантите на Ейвън вече нямам двоумене. Не струват. На снимка ги докарват перфектни, а на живо са  Sick Преди време питах тук в темата за една чанта и потмоне, които много, ама много ми харесаха в каталога. Но като ми ги донесе момичето и като ги видях...ами те на нищо не приличаха. Имаха мушамен вид, изпълнението беше под всякаква критика, абе пълен контраст на онова, което ме грабна в  каталога. Добре, че ми е близко момичето и като й казах, че не ги искам, тя се съгласи на секундата с мен. А беше ме предупредила, че такива неща по каталог не се поръчват- ръка трябва да пипне и око да види. За опит отворихме каталога на страницата и поставихме оригинала до снимката. Само мога да кажа- евала на фотографа.

Ако бяха на по-ниска цена, нямаше толкова да мисля. Това го казах и на момичето от центр. офис, дето ни "интервюира" оня ден.

# 597
Здравейте момичета къде мога да разгледам каталог 7

# 598
  • на североизток от Рая
   ЯНА /от Пазарджик/, заповядай http://www.album.bg/dimislava/albums/157679/ !

Последните постове ме накараха наистина  да се замисля дали, аджеба, искам чанта от Ейвън. newsm78

Хем скъпи, хем качеството им куца. И точно аз, дето не вземам чанти от Ейвън, сега какво се наточих на оная, дето ви мъча да ми търсите снимки.
 Ето, Везната пак изпадна в размисъл.  Thinking

petjia, гладна ли си, мило?

А Брадата защо не се включва? Ани, добре ли си? Дай знак!  Praynig  Hug

# 599
Аз чанти купувам само от СИП,като ги намалят на поносими цени,или ако са в някаква промоция до 15-. тина лева.

Проверете се дали печелите ,изтеглени са от тази седмица,аз не.

Общи условия

Активация на акаунт