AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 759
  • 695
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро скъпи представители!
Черпя ви с чаша горещо и ароматно кафе!
Да ви се оплача , че вече 2 кампании не си получавам гривната, пратиха ми само пеперудката, ама къде да си я сложа като нямам гривна....? Изобщо не съм доволна, а заради нея си поручах портмонето - онова бежовото, което е шито в петък следобед - тоест криво е!

Нямам думи..... все още продължавам да съм представител, но те не са лоялни към нас, както ние към тях!

Пожелавам Ви един слънчев и усмихнат ден и повече позитивизъм!  bouquet

Танче, портмонето го върнах, защото както бях писала, тотално не отговаряше на каталога, а изработката беше както сама си написала - петък следобед (или понеделник сутрин).....
Та сторнираха ми портмонето, но цената, на която си получих гривната на следваща поръчка си остана каквато трябваше - тоест гривна с пеперуда си дойде за 8,90.

# 661
Добре, но вече е късно да върна портмонето, макар, че изобщо не е използвано.... нали така? Ако искам да върна продукт трябва да е в рамките на същата кампания, така ли? Ще ми фактурират ли гривната на по-висока цена и ако го направят мога ли да я върна, щом като щяла да се изтрие.... пфу значи, толкова време я чакам, пък накряя.... newsm78

Ккаво да правя с парфюма от нетната оферта, като има срещу него сива точка, да го поръчвам или не?

# 662
Добре, но вече е късно да върна портмонето, макар, че изобщо не е използвано.... нали така? Ако искам да върна продукт трябва да е в рамките на същата кампания, така ли? Ще ми фактурират ли гривната на по-висока цена и ако го направят мога ли да я върна, щом като щяла да се изтрие.... пфу значи, толкова време я чакам, пък накряя.... newsm78

На гърба на всяка брошура пише - в рамките на 3 месеца... Не ми се цитира дословно, че около мен много хора - да не вадя каталог. Нали написах, че не са ми фактурирали нищо на по-висока цена. Но и не са искали да им върна гривната и пеперудата Simple Smile
Така че действай.

# 663
Благодаря за бързия отговор, значи мога да го дам на координаторката си!

# 664
Лошото е, че портмонето го подарих на майка ми за 8 март..... и сега подаръка да го връщам.... малко кофти, ама тя така или иначе не го използва, не и харесва... така че мога да и поръчам ново  Simple Smile

# 665
В СИП има един комплект бижута "Peyton", някой дали има снимка да ги видя по-добре!!!! Rolling Eyes

# 666
Момичета, да считам ли, че при проследяването на поръчката това е последния стадий (пристигнал кашон в пощ. клон)::

4/11/2011 5:07:15 AM        9720              ОВ ШУМЕН        Извадена        Нормално

По принцип ги получавам в п.к 9702, а тук пише 9720 - да се разкарвам ли?  Mr. Green

# 667
При мен пише -на гише или нещо подобно и тогава, със сигурност е в нашия клон.Момичета ,за пръв път ми свършиха каталозите. Нямам един в мен дори, да показвам . EmbarassedТакова нещо не ми се  е случвало. А имам 2 клиентки ,които ми поръчват без каталог. Казват ми какво им трябва и аз трябва да избера .Сега едната иска спирала да разделя миглите, да не ги напластява. Аз смятам ,че е добре SuperCurlacious . Обаче като ползвам все за обем и сега се чудя . newsm78Някой може ли да каже за извиващата отзиви. Praynig Интересното е, че вече 10 каталога не ми стигат ,а поръчките ми не се увеличават.Хората поръчват по-малко, а и се усеща в един момент пренасищане. Добре ,че изскочиха нови клиенти и така ще балансирам.Споделих моите размисли. Joy Успешен ден.

# 668
Момичета, да считам ли, че при проследяването на поръчката това е последния стадий (пристигнал кашон в пощ. клон)::

4/11/2011 5:07:15 AM        9720              ОВ ШУМЕН        Извадена        Нормално

По принцип ги получавам в п.к 9702, а тук пише 9720 - да се разкарвам ли?  Mr. Green

Според мен е станала печатна грешка с това 9702 и 9720-едва ли едното от тези е централната ви поща в Шумен.Пратката ти е във вашия клон.

# 669
Момичета, някой виждал ли е чанта TIRANA и чанта IMOGEN? А, ако имате и снимки ще е чудесно!  Hug Hug Hug  bouquet
И да питам и за мини брошурата към к7 и к8, само една ли е или към всяко списание ще има по- една такава и дали мога да я показвам на клиентките?   newsm12

Благодаря на всички за мненията ви за часовниците!  smile3525 newsm51

# 670
можеш да я показваш и да събираш поръчки от нея,макар че освен молива супершок от 5,90 лв. друго изгодно не видях да се предлага в нея.На самата брошура пише за коя кампания важи.
Четете все пак.

# 671
  • Варна
Момичета, кои са цветовете в комплекта от 5 мостри 24 К? Руби, Пинк и Голдън пийч там ли са?

# 672
Момичета, кои са цветовете в комплекта от 5 мостри 24 К? Руби, Пинк и Голдън пийч там ли са?

MOCTPA ЧEP.24K PINK
1 MOCTPA ЧEPB.24K AMETHYST GOLD
1 MOCTPA ЧEPB.24K GOLDEN PEACH
1 MOCTPA ЧEPB.24K GOLDEN ROSE
SL 24K RUBYINGOLD

Това изкарах от фактурата за мострите. Как може един продукт да го пишат по 100 различни начина.....

# 673
Ох, взех си кашона от К05, предния път ги похвалих, но този път беше такъв кошмар вътре, кое къде е не се знае. Golbie-то пристигна, хареса ми, нищо, че е за дъщеря ми, но ми хареса, дълга и самата "верижка", а медальончето не е толкова голямо, колкото изглежда, но е хубаво. Soft Musk - от спрея за тяло ми беше харесал, пръскам си от парфюма - мирише на нещо гадно, но сега го усещам с ръце на клавиатурата - не е съвсем зле, но .. не е мой "тип".

Приятен ден на всички ейвънки!  Hug

# 674
И аз да кажа-пристигна кашончето-малко и натъпкано догоре.Има смачкани опаковки на молив и на ФДТ и как няма,като има брошури и тежки шампоани.Най-накрая ми дойде украшението Птица-мъничко и мн.нежно.Пратили са ми и ароматизирани листовки на новия Персийв Дю.

Общи условия

Активация на акаунт