Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 841
  • 755
  •   1
Отговори
# 135

Аз днес бях на ЖК и получих шокираща информация. Бебето е 3100, а аз още не съм влязла в 9я!!! Ако го износя до термин ще е повече от 4кг. Как се ражда такова чудо! Иван го родих 3100, а Оги вече набира скорост пред батко си.
Laughing
Ани и Жули така вървеше и ако беше карала с тия темпове доктора каза ,че ще е минимум 4 или над 4 кг на въпроса как ще го раждам каза,няма страшно първото 3800 си родила нормално това и 4000 да стане ще родиш ,пък оня ден каза една родилка роди нормално 5200  Shocked
Та да те успокоя и аз така  Grinning
Не го мисли,първо бебето ще забави темповете ,второ докторите си знаят работата.  Peace

Честит празник на Криси !   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Мимоз, мерси за успокоението. Аз се надявам и ехографа да не е измерил много точно.  Simple Smile

# 137
  • Русе
   Страйпърче, да ви е жив и здрав Криси! Simple Smile
   Ани, браво на Оги! Той вече официално ли е с това име? Аз си мислех, че по принцип бебетата на една майка са горе-долу с един размер, изненадвам се, че при теб има такава голяма разлика. Дари се роди една седмица след термин 3 400, а Ема - 2 дни преди термин - 3 350.
Наслаждавай се на заслужената почивка сега Simple Smile
   Аз отивам да гледам Кралската сватба Mr. Green

# 138
  • Пловдив
Страйпърче, честито на Криси на патерица - да ти е жив и здрав!

Още не съм успяла да сваля снимките от партито, че снощи пък бяхме на градинско тържество на Кали... Тази седмица е толкова натоварена откъм тържества... В неделя пък сме на сватба на мой първи братовчед  Crazy

Ани, не вярвам аз на ехографи - Кали деня преди да се роди я изкараха 2500 - тя излезе 2 кг
Бела 3-4 дни преди термин на 3 различни ехографа я изкарваха 2500-2600 - тя излезе 2 дни преди термин 3450...
Желая ти раждане като на Недето  Praynig Praynig Praynig Praynig

Отиваме на консултация да видим дебеланка още ли е качила... 

# 139
Честит рожден ден на Кали (със закаснение)! Да е здрава, усмихната и щастлива кака и неотменен помощник на мама!

Честит рожден ден на Криси! Жив и здрав да е и весел празник с много подаръци!

Ние днес бяхме на консултация. Девойката е пораснала - вече е 3570, доволна съм.  Mr. Green Натресоха й и ваксина, от което не съм особено доволна, но пък се надявам да няма никакъв проблем.  Praynig
Направихме си и поредната дълга разкодка, доста изморителна за мен, че както знаете и с предишното бебе - луд умора нЕма - дайте ни бебе и количка и ни гледайте колко километра можем да навъртим за нула време. Доста се поизморих от ходене, ама е по-добре отколкото да си вися у дома!

Миме, аз от разходки я изпуснах тая кралска сватба, като гледам и по новините я изпуснах... май довечера ще я гледам в късните. Ама ти сигурно си доволна, че си я гледала цялата церемония.

Руми, честита нова работа! Пожелавам ти да ходиш с голям кеф, да оценяват труда ти и да ти плащат добре!

Мимоз, ще има снимки някой прекрасен ден.... Качила съм във ФБ, но профилът ми е заключен и не могат да се видят от всички, а не ми се барника по настройките сега.

Отивам да стерилизирам залъгалки.... доскив!

# 140
  • София
Честит рожден ден на Криси! Да е жив, здрав и късметлия!
Руми, какви са ти първите впечатления от работата?
Браво на Ивелинка за наддаването!

# 141
  • София
 Здравейте! Аз се позагубих, но поне с четенето наваксах Simple Smile
 Да са ни живи и здрави порастналите дечица, честитя със закъснение на всички, които вече навършиха 5 години и нека зло да ги пропуска, както и аз пропуснах да им честитя на празниците.
 Ани и аз ако мога да те успокоя с моя случай-Иван на термина го изкараха 4100 гр. , аз го преносих 8 дни и го родих 3650 гр.Доколкото  разбрах, ехографа изчислявал теглото според размера на главичката. На моя синковец му е била по-голяма главата и всички се бяхме настроили за голямо бебе.  И  с мен в родилното една жена роди второто си дете нормално-5200 гр. и нямаше никакъв шеф. И аз ти желая всичко да мине леко като при Недка

# 142
  • Русе
   Шмърци, гледах и още как Mr. Green
   Тук по нашия край още е хладно и ветровито и си бяхме вкъщи та как да изпуснем Събитието Simple Smile
   Браво на Ивка, че наддава!

# 143
  • София
Ей, голяма активност тук!
Честит Рожден Ден на всички рожденици от тези дни - Бети, Сиси, Кали, Макси, Криси и другите! Да са живи и здрави и много щастливи!
Момичета, пожелавам на всяка решила да ражда пак раждане като моето, но да и е близо болницата, че да не роди в таксито  Mr. Green
Сега да кажа малко и за Преслав - Роди се 2150гр. 45см. Недоносен 1 степен. То затова и толкоз бързо го родих явно. В началото доста се стреснах като го видях /да вметна, че видях как го поеха и му отрязаха пъпната връв/ Видях и суматохата на акушерките докато го види педиатър. После няколко дни докато сваляше грамчета /реално 3 дни/ бяха много дълги. Притеснявах се като го държах толкова малък и бях и доволна, че е при мен и не е в кувиоз, че нищо видимо му няма. Но притеснението си остава. От първият ден е на кърма и въпреки, че му изписваха АМ, за да заякнел аз го връщах и нито един път не съм му дала. На третият четвъртият ден започна да надава първо два дни по 90гр после по 50 / 40гр. Поне за това не се притеснявам Детето яде и му проличава вече. Вчера бяхме на контролен преглед и го измериха 2920гр и направо съм щастлива.  И той като батко му не е от най-послушните, но аз съм свикнала - мрънка си детето, търси си внимание, да е жив и здрав ще го израсте!
Ана, да ти кажа и Преслав ми бяха казали, че ще е около 3400, пък то виж какво излезе. То не че им вярвам на тези измервания. Същия ден когато родих бях на преглед и нищо притеснително не видяха, всичко им беше в нормите. Така че не се вкарвай в излишни тревоги, а мисли позитивно и стягай новата къща. И аз чакам снимки!
Хайде, че стана дълго да не ви отегча!
Лека вечер!

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 23:38 от nMihailova

# 144
Така, така, успокоявайте ме. То това да ми е притеснението, дето се вика.  Laughing

Неде, колко ти се радвахме на бързото раждане, а то какво било. Хич не ти е било лесно. Важното е че нещата се развиват в положителна посока. Все така да наддава Преслав, а за неслушането, то е ясно!  Grinning

# 145
Привет!
Неде браво за бързото раждане! Радвам се, че всичко вече при вас е ОК!
Ани, изглеждаш много добре за бременна в осмия месец! Пожелавам ти бързо раждане като на Недка и да е безпроблемно. За размера на бебето и аз ще ти кажа - Георги, съдейки по размера на главата го чакаха да се роди слонче, над 4,5 кг. Да голяма беше главата, но само тя - роди се 3600. Само да сте здрави и двамата, всичко ще е наред.

Честито на всичките ни пораснали дечица - Бети, Сиси, Кали, Макси, Криси! Пожелавам им само да са много, много здрави и да растата щастливи!  Пораснаха ни дечицата, ей ...

И аз се стягам за натоварения месец май - 3-ти - рожден ден, 6-ти - имен ден на Геори, свако му и баба му, 14- РД племенницата, 21- бал на племенника и за капак имен ден на племенницата в края на месеца. Яко трябва да се стягам, особено финансово.  Simple Smile. Но най-важното е да сме здрави и поводите да са весели.  Поне до тук съм готова с организацията на партито на Геоги, че и той много специален стана, ама още малко ще го трая и след някоя и др. година ще ходи да си празнува сам.  Mr. Green
Руми, успех в новата работа! Стискам палци!

Аз днес от много време насам съм напълно сама, даже си чувам мислите!
Сега отивам да се излежавам и да се наслаждавам на тишината!
Хубава вечер и уикенд от мен!
ето и малко снимки от нас http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.216751451670094.626 … 8.100000057230635

# 146
Здравейте, дами!

Честит празник на труда! Да се трудим, да строим живота нов!  Laughing

На нас днешният дъждовен ден ни се падна да ходим на пречистваща молитва. Та в дъжда цап-царап, цап-царап и до църквата барабар с Никола. Той днес е в абсолютен унисон с празника - изработи си 5 лева на шега, на майтап. Реши, че иска да приспива сестра си. И аз му казах, че ако успее да я приспи (аз се мъча да го правя с часове този процес) ще му дам 5 лева. А той я приспа за отрицателно време... Shocked
Таткото пък направи палачинки по случай празника, та днес се въртим само около тях...  Mr. Green

Иначе по цял ден съм дива и щастлива, щото това вързопче въобще не иска да спи през деня и се сърди и недоволства. Не съм свикнала аз на мрънкащо бебе и сега ми идва малко кривичко.... Айдеее, само докато пиша поста и девойката пак ги оцъклииии.... Радостта ми беше кратка, уви!

На вас пожелавам вечерта ви да е в пъти по-приятна от моята!

# 147
Здравейте!
Пиша ви от новия ни дом. За два дни се пренесохме, сега остава едно редене на багаж  Crazy пък и още довършителни дейности.

Честит рожден ден на рождениците които пропуснах от тези дни (по спомен) Марти на Шуши, Йоана на Смайли и Гого на Пилето. Да са ви живи и здрави дечицата.   bouquet

Лони браво че вече си организирала празника на Гого. Аз този път покрай преместването и почти нищо не съм организирала. Само поръчах една торта за ДГ и това. Дори свещичка забравих да купя. Тази сутрин ще пазарим и почерпката за госпожите и сокчета за децата. Добре че детското му парти ще го правим в събота, за да имам време тази седмица да организирам нещо за там.
Поне вас да почерпя с торта, подобие на днешната, но после ще има и снимки с оригинала:

# 148
Честит рожден ден на Ивко! Да е жив и здрав, все така умен и чаровен!

Честит рожден ден и на всички рожденици от изминалите дни! Желая им много здраве, щастие и радост!

Неде, честито ти бебче Преслав! Да ти е жив и здрав! Супер раждане си имала! Дано и другите ни бременлийки да имат такова!

Ани, честито ви преместване! Ние също имаме такива намерения, но сега чакаме, дали собствениците на къщата ще изберат нас, защото има много желаещи. Стискайте ми палци!  Praynig

Лони, голям сладур е Гого и страшно е пораснал! Браво за организацията за рождения му ден! Аз още нищо не съм организирала, но този месец ми доста натоварен с работа. Килиан иска да си празнува РД в гората, дано да е хубаво времето тогава.

# 149

Честит рожден ден на Ивко! Хубав празник днес и в събота много подаръци и страхотна забава!

Честит имен ден на всички днес малки и големи!
Моето бюро вече е отрупано с бонбони за мой огромен ужас, но няма начин да си носят името с гордост!

На Лони завидях за натоварения месец нека има само хубави поводи да се събират хората! Страхотни снимки разгледах ги с удоволствие - благодаря!
Ани честит нов дом - подреждай си бавно и леко не се преуморявай! А за снимките и от къщата и от партитата на Ивко съм сигурна че си знаеш, че си ги чакаме!
Кате страхотна идея за парти в гората дано времето е с вас и ще чакаме да разказваш после! И стискам палци за желания дом да го дадат на вас!
Танче радвам се на ведрите ти постове и все така да си наддава момата! А за баткото са си заслужено изкарани пари от сега се учи на труд момчето!  Heart Eyes
Михайлова и на вас се радвам, че наддава бавно, но славно бързия Преслав!
Ад също гледах сватбата от работа онлайн и сега през уикенда всички филми посветени на тях, Малко ми докривя като прочетох днес във вестника, че им се отлага медения месец, че Уилям трябвало да се връща на работа пу ама ха, гадни хора много ми докривя.

Ние бяхма в събота на Пиратското парти на Марти:

Мариса и всички много се забавляваха! Шуши изглеждаше прекрасно и дано скоро се разпише!
Лека къса работна седмица на работещите, а на тези в къщи с бебета или в очакване на такива стойте си на сухичко и топличко!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт