Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 844
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
  Змейко, да ви е жива и здрава Кали! Да е добра и грижовна кака! И добре, че сте се оттървали от 3тата сливица и всичко е минало като песен! Браво на Бела, че хапва и расте добре! Hug
  Вифче, много здраве и весели игри на порастналия Макси!
   Неде, страхотно раждане! Тъкмо да дадеш кураж и спокойствие с твоя разказ на Ани и Бабъл Wink
   Ани, в супер форма си за бременна мама! Браво!
   При нас празниците минаха спокойно, в домашна атмосфера. Дари ходи на детски рожден ден и още мята тука балона и празничната шапка, които й дадоха от клуба.
   Весел ден! Simple Smile

# 121
  • Пловдив
Мерси, Миме!
Да почерпим с тортата, която нашата Пепи е сътворила за днешния ни рожден ден - тя е за партито довечера

И аз съм се развълнувала за партито, защото ще сме мнооооого мами с деца - една част са от майската ни дружина - Ирка с принцесите, Пепсън с нейните моми, Люба с двамата сладура, Духи с Антон, Мрънчо със Стефчо, Пепи с Любчо, има и от градината на Кали и още приятели - нямам търпение да се видя с всички  Laughing

Ех, по това време преди 5 години тъкмо се чудеха докторите какво да ме правят  Crazy

# 122
  • Плевен
Честит рожден ден на Калина! Да е жива и здрава, лъчезарна и щастлива, грижовна и обичана! Весел празник!  bouquet

Чудесна новина , че махането на третата сливица е минало безпроблемно.

Неде поздравления за бързото раждане , направо Преслав е бил като влакът - стрела  Grinning. Ще очакваме снимки на братчетата.

Ани в страхотна форма си, вероятно не си качила килограми заради дългото неразположение. Тъкмо бързо ще влезеш във форма след раждането Simple Smile.

Ние си бяхме тук по празниците, но аз бях болна. Даже с температура в неделния Великденски ден. Сега ме мъчи една гадна хрема, но силно се надявам до ден - два да я преборя вече, че се нетрае.

Желая ви хубав и усмихнат ден!

# 123
Честит рожден ден на Кали! Да ти е жива и здрава рожденничката, Змейко! Да расте добро и умно дете за радост на мама и тати!

Тортата ви е прекрасна просто. Браво на Пепи. Ще чакаме снимки от партито.
А сестра ти май спря да пише в темата!  newsm78 То и не й трябва де, тона изобщо не е като в нашата тема!

Аз днес се изтеглих, станала съм +9кг. Тоя път не качвам много, защото не пия витамини. Мисля че е от това.

Ани какво се е случило??Племенника в твоите ръце и Ивко го пипа  Shocked През барокамера прекараха ли ви ?  Joy

Еее, това е бебето на брат ми все пак. Как няма да си го нагушкам.  Laughing А бебето на брата на Дидо не съм го пипала, а камоли да го вдигна.

Днес ми е последния работен ден. Утре излизам в майчинство.  Sunglasses

# 124
 Joy  Ани аз помислих,че това е детето на Дидовия брат  Joy
Щом е на брат ти ясно, въпросите отпадат.

Честит рожден ден на Кали!Да е все такова лъчезарно и прекрасно дете   bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави на цялата компания,а на Ирка да си гледа неприетите разговори  Crossing Arms

И тая торта е уникална освен Руми още една майсторка ,съвсем ще ме комплексирате с тия творения.  Grinning

# 125
Ами да, то от недоносено толкова бързо порасна!  Laughing И Бабъл нали питаше, а аз забравих да отговоря. На 3месеца вече догони връстниците си. Но майка му почти не го кърми , повече е на АМ и може би затова.

# 126
  • Русе
   Змейко, чудесна торта! А и партито се очертава хубаво, с много гости Grinning Чакаме снимки!
   Ето няколко и от нас:
   http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1886745323223.11136 … ype=1&theater

# 127
  • София
Честит рожден ден на Кали! Да е жива и здрава!
Тортата е супер, с такива гости, сигурно и купонът ще е на ниво. Ще чакаме снимки.
Ема с книгата е много сладка  Simple Smile
Ани, браво за килограмите, аз сега съм плюс 5 - 6 някъде, гледам все пак да контролирам нещата и да не се тъпча, че да ми е по-лесно после.
Люси, бързо оздравяване ти желая!

# 128
Честит Рожден ден на Кали! Много щастие и подаръци в празничния ден!
Нямам търпение вече за снимки от партито ви, ще видим толкова много познати и позабравени дечица и мами! Снимайте се моля ви!

Ани и аз да се присъединя към комплиментите за фигурата ти!
Бъбал нищо не е това, не се притеснявай за глупости - хапвай си!

# 129
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КАЛИ!Много здраве и усмивки! Надявам се празникът да е много весел, чакам с нетърпение подробности Simple Smile

На мен вчера ми се обадиха, че от днес съм на работа  Crazy ама по-добре, поне предварителните притеснения си ги спестих  Mr. Green  
Косьо протестира да му обръщам внимание, та ще ставам  Confused

# 130
Руми, честит ти първи работен ден. Пожелавам ти новата работа да ти донесе само положителни емоции.  Peace

# 131
Руми страхотна новина като имаш време дай подробности!
Лек първи работен ден, дано да не е на онова място дето работиш като вол без болнични пък за никакви пари  Praynig за което писа преди време!

Вчера беше нашето тържество Въртележка на приказките децата ни разказаха 4 приказки Червената шапчица, Снежанка и седемте джуджета, Трите прасенца и за козлетата и във всички приказки вълка ставаше приятел на геройте бяха много сладки.
Ето тук качих малко снимки:
http://galiushana.multiply.com/photos/album/69/Velikden_i_Tarjes … gradina_-_04.2011

И клипче на изпълнението на Мариса - за тези с повече свободно време:
http://galiushana.multiply.com/video/item/74/Tarjestvo_-_27.04.2011

Ани честито ти майчинство вече да почиваш повече и да наснимаш къщата като стане готова!

Слънчев ден пожелавам на всички!

# 132
Руми поздравления за работата.Ще чакаме подробности като имаш време.
За Ани аз акто ви казвах, че е като бременна манекенка  Grinning
Таня и Недка да покажат снимки на бебоците Peace
Ние вчера имахме тържество в градината за Деня на Бащата.Само,че нашия забравил апарата ,както и предния път и няма снимки.

# 133
Честит Рожден Ден на Кали! Както и на всички малки рожденици, които съм пропуснала.

Да са здрави, весели и да имат щастливо детство!

Руми, успех на новата работа! Пожелавам ти бърза адаптация и да работиш с удоволствие!

Криси днес навърши 5 год.

Той и Ема заминаха за Плевен и присъствах на празнуването на рождения ден задочно...
Но ще си наваксаме по-нататък.

# 134
Честит рожден ден на Криси! Ели, да ти е жив и здрав, много да ви радва всички!

Аз днес бях на ЖК и получих шокираща информация. Бебето е 3100, а аз още не съм влязла в 9я!!! Ако го износя до термин ще е повече от 4кг. Как се ражда такова чудо! Иван го родих 3100, а Оги вече набира скорост пред батко си.

Общи условия

Активация на акаунт