Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 846
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Ивко да е най- щастливия батко !!  bouquet  bouquet
На патерица на Йони на Петя и Георги на пилето ,да са живи и здрави!   bouquet
Именници имаме ли не се сещам,но ако има и тях поздравявам!

Кате стискам палцимного странно по какви показатели ще избират,не е ли цената най-важното.Предложете по-висока  Simple Smile
Марти е пораснал и променен ,голям красавец  Heart Eyes

# 151
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Ивко! Да е много щастлив и горд батко!

# 152
Хайде чакаме снимки от рождения ден на Калина - толкова много съфорумки на едно място не може да не сте се снимали!  Praynig

# 153
Мимоз, предложили сме най-високата, но ще избират по симпатия, а пък ги е страх, че за нас с три деца къщата ще се окаже малка, но ние не смятаме така - 215 кв. м. е, 6 стаи.

Честито на днешните именници!

# 154
Мимоз, предложили сме най-високата, но ще избират по симпатия, а пък ги е страх, че за нас с три деца къщата ще се окаже малка, но ние не смятаме така - 215 кв. м. е, 6 стаи.

Честито на днешните именници!
Тия пък хора замислили се дали ще ви е малка,това е ваш проблем и ваше решение. Rolling Eyes
Дано да сте вие щом сте я харесали!
Да и аз чакам снимки от Змейка  Peace

# 155
Привет най-после и от мен,

Първо да честитя на всички рожденици и именници, които минаха досега, да са живи и здрави!

Второ да ви кажа, че след някакви супер изтощителни и умопомрачителни усилия открихме галерията на новото място. Направихме водосвет, дано с Божията помощ да потръгнем и тук.  Praynig Днес ми е първият работен ден и се чувствам много странно - хем ми е готино, че е едно чистичко, подредено и ново, хем ми е малко като на тръни, а и ми е мъчно за старото ми място. Абе процес на адаптация.   Whistling

Гери на 6-ти е рожденичка, вчера поръчах тортите, ама така нямам сила да се занимавам с организацията, толкова съм се изтощила, че май ще бъде в домашна обстановка и с приятели с деца. Нямам време за клубове да се занимавам, ама догодина ще я компенсирам.

Скоро пак ще пиша и ще пусна снимки  Grinning

Целувки и лека семица на всички ви  Heart Eyes

# 156
Кате дано да се похвалиш скоро!

Мариса си е поръчала за рождения ден от тези интерактивните кучета и пада голямо търсене и звънене днес и като гледам заминаха си вече 100 лв. месец преди празника, но пък тогава на куп ще ми дойдат наистина много и така.
Вашите деца какво си поръчват?

# 157
Кате дано да се похвалиш скоро!

Мариса си е поръчала за рождения ден от тези интерактивните кучета и пада голямо търсене и звънене днес и като гледам заминаха си вече 100 лв. месец преди празника, но пък тогава на куп ще ми дойдат наистина много и така.
Вашите деца какво си поръчват?
Жули си сменя желанията постоянно,вече не помня какво искаше.Аз съм и взела разкошен тоалет , който е  с чанта ,много красив и сега умувам за играчка,иначе големия подарък колело получи предварително.
Интерактивно куче има вече.Иска разни работи дето се правят бисквити,казах че няма да стане.Не е прибрана изобщо и само гова липсва,дядо и купи Биадос и бяс ме хваща вече..Мунсанд и пр има такива така,че няма да трупаме.Скромна е май иска още един хамднел ама и това не ме устройва,че има един и не е толкова интерес да играе постоянно.
Не знам,направо се чудя.  Rolling Eyes

Нанчи пожелавам ви успех,богати клиенти и ценители!

Сетих се- искаше мечето Панда дето приспива деца и му свети телцето и може и това да е или онова дето му тупка сърцето  Grinning

# 158
Момичета, благодаря ви от сърце за пожеланията!  Hug

Ивко за подарък от нас получи Бидос и един комплект за татуировки. Бидоуса той си го поръча, а татуировките ние добавихме. Тази година и подаръка малко на прима виста купихме. Покрай това местене... но той остана много доволен.

# 159
  • София
Честит рожден ден на Ивко! Пожелавам му да е здрав и да има щастлива съдба!

И ние още нищо не сме организирали за РД на Румен, все отлагам за по-нататъка купуването на неща за градината, дори не съм сигурна от къде ще поръчам торта. Успокоявам се, че има време  Simple Smile

# 160
  • Пловдив
Ани, да ти е жив и здрав рожденика!!! Да расте все така добричък и умен и да стане на-грижовния батко!!!

Аз се наканих със снимките, малко със закъснение, но Бела след рождения ден лепна някакво вирусче и беше 3 дни с Т, днес вече е по-добре, дано да сме се преборили...

http://zmeikovica.snimka.bg/children/praznici-prolet.588923.23254059 - оттук назад да от РД на Кали - чакам и от другите мами снимки. Ние доста наблегнахме на сладките разговори и снимките са малко  Embarassed

http://zmeikovica.snimka.bg/children/praznici-prolet.588923.23254100
- оттук назад са от тържеството на Кали, където тя танцува народни танци. Тази година не сме особено доволни - миналата година каката с модерните танци ги беше научила на доста повече,но явно няма да повторим народните танци...

http://zmeikovica.snimka.bg/children/praznici-prolet.588923.23299247 - тук Кали е наконтена - тръгваме на сватба - това беше вчера
 http://zmeikovica.snimka.bg/children/praznici-prolet.588923.23299256- Белинда с обичайните 2 пръста... Милата тук е пак с температурка - стояхме само 2-3 часа на сватбата - и без това беше в едно като подземие, вентилация нулева, задимено  #Cussing out Като за капак - само жива музика  Sick
http://zmeikovica.snimka.bg/children/praznici-prolet.588923.23299268 - тук се вижда мама каква наденичка е станала  Embarassed крайно време е да се взема в ръце... все се оправдавам с кърменето, ама тези дни като се гледах по снимките и се втрещих...

Ние получихме невероятни подаръци за РД - много занимателни игри, домино, няколко супер сладки дрешки, прахосмукачка - че това си беше пожелала, скутер, палатка и още доста неща - едва се прибрахме с торбите  Hug

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 18:22 от змейковица

# 161
Змейке благодаря за снимките ,много са ти сладки девойките ,а малката с тоя лъскав клин е страшен бонбон  Heart Eyes
Обаче нито една майка освен Духи не видях нито др деца  Grinning
Снимката с двата пръста е объркана пак е Калина,обаче аз открих една с 2 пръста- държи я някаква жена?!
Ани какъв е тоя комплект за татуировки?За Бидоса ти трябва търпение голямо, че като се намокрят са противно лепкави из цялата къща  Tired

Давайте идеи за подаръци,че бабите и те на мен ще  поръчат.  Praynig
Бебета и колички имаме ,скутер и колело голямо имаме,лунен пясък и сладоледена къща,замък ,ония малките животинки в изобилие,дъска с букви и цифри - страхотна е имаме...
Търся кънки ролкови ако някой е виждал?

# 162
  • Пловдив
Мимозка, оправих я онази снимка  Laughing На другите я държи майка ми- тя общо взето само нея признава освен нас с баща й...

За снимките  Embarassed - ние главно си бърборихме с Пепсънова, Мрънчо, Мосю Кабрански, Духи и съпружество... Има ги снимани децата с аниматорката, но постоянно бяха заети с игри и търчане  Mr. Green Люба не успя да дойде, но Асен доведе сладурите. Всички деца са много, много порастнали - толкова са самостоятелни, че изобщо не се сещаха за нас  Mr. Green

Ролкови кънки има в Спортсдирект и даже не са скъпи - ако искаш пиши ми на ЛС  Wink Взимала съм ги за доста деца - много са хубави
http://www.sportsdirect.com/no-fear-inline-skates-junior-255005?colcode=25500543, имаше и едни комплект с каска и наколенки, но в момента няма номер от тях

За подаръците - аз съм доволна от тези занимателните игри, които ни поръчаха - карти Черен петър с принцеси, домино с принцеси, карти 100 игри на път - Руми ги беше показала, карти 100 игри с животни, Мемори... Имаше и нещо за буквите

# 163
Честит Рожден Ден на Ивко! Да е здрав, щастлив и много да помага на мама за Оги!

Честит 5-ти рожден ден и на Марти, Йони и Георги!

Отивам да гледам снимки. Ужасно съм уморена. А сме без деца до петък.

Руми, как се чувстваш на новата работа?

Неде, добре, че вече сте добре. Дано малкия да яде добре и скоро да наддаде и да не се притесняваш.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:10 от Stryper

# 164
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИВКО! Да е жив и здрав, най-добрият батко да бъде Simple Smile

Мене ме завъртя въртележката  Mr. Green Работата си има минуси, но (засега) много ми харесва. Атмосферата ми напомня ми за добрите стари времена, когато бях млада, свободна и с много безпочвени илюзии  Mr. Green Едното от нещата, к. ме притесняват, е че се работи от късно сутрин до късно вечер. А аз просто не мога да стоя повече от 5 - 5:30 (в нашата детска децата масово ги взимат в 5 ч.  А зимата в 6 вечерта си беше цялата тъмна и заключена). Като с еима предвид и че Борис не е в София през повечето време - ...

За РД трескаво проверявам прогнозата за времето, защото реших партито да е в парка. Дано не ми се налага да организирам търсене на пиратско съкровище у нас (макар че и това си има лесното - просто няма да чистя 2 дни и ще има място за криене на съкровище, ами на цял топ с гюллета  hahaha ).

Косьо си е поръчал портмоне за РД, понеже от миналата седмица е с джобни пари. Харесла си е една рибка от каталога на АРТ, тия дни ще я издирвам.

Кейт, Стискам палци!!!

Миленка, много са сладки принцесите и героите!

Ели, организирай си почивка, че... не сме от желязо.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 22:08 от Rumya

Общи условия

Активация на акаунт