Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 852
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много ме радва, че обсъждате подаръчетата за рождениците. Искам хем полезни неща да купуваме на Румен, хем да имам идеи като ме пита родата какво да купи. В тази връзка кои скутери са хубави (и не прекалено скъпи) и от къде могат да се намерят?  Hug

# 166
  • Пловдив
Много ме радва, че обсъждате подаръчетата за рождениците. Искам хем полезни неща да купуваме на Румен, хем да имам идеи като ме пита родата какво да купи. В тази връзка кои скутери са хубави (и не прекалено скъпи) и от къде могат да се намерят?  Hug

Бабълче, нашият е такъв, ама розов  Crazy
http://www.sportsdirect.com/no-fear-micro-scooter-751021

Руми, дано се справиш с работата и да те пускат по-ранко  Praynig

# 167
Змейке благодаря!
Аз имах предвид такива,че мисля на другите трудно се пази равновесие  Grinning
http://www.sportsdirect.com/no-fear-quad-skates-junior-258000?colcode=25800032
Ще ти пиша за инфо  Peace

Руми кажи моля те каква е тая работа  Peace
Бабъл нашия е  http://www.-spam053-/   първия с оранжеви дръжки  125 лв са,дори и дете дето хич ама хич не го бива в пазенето на равновесие и пр се справя като виртуоз с това чудо заради перфектната конструкция и качествени материали. Какъв ще избереш не зная само не купувайте от тия китайски скутери с 2 колелета от сорта на Бен10  и подобни,приятели взеха такъв на детето така и не можа да се научи да минава повече от метър с него и накрая на втория месец го хвърлиха и приключиха,трийсетина лв струват,но не заслужават и 10 . Тоя от Спортдиректа изглежса качествен,просот ми се вижда по-труден,но пък Румен е момче и може да е по-добре с координацията.
Змейке Бела е много нахилена и в ръцете на Духи,дали защото гледа теб или пък я познава,но имам чувството,че често е била покрай вас  Grinning

# 168
  • София
Мимоз, аз не казах ли  smile3555 - в една фондация, занимаваща се с проекти предимно свързани с кандидатурата на София за културна столица на Европа 2019 г.
Утре трябва да внимавам с кафето, че днес цял ден пих и сега сън не ме хваща  Crazy

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 00:10 от Rumya

# 169
  • Пловдив
Мимоз, ние често се виждаме с Духи /макар, че откакто работи не е толкова често, колкото преди  Wink/
Тези дни трябва и с другите съфорумки да се видим - най-късно на партито на Пепсъновите госпожици пре уикенда - ще гледам да се поправя и да поснимам повече мамите, че се изложих със снимките  Mr. Green

# 170
  • Русе
   Здравейте, мамита! Hug
   Влизам специално да поздравя Ани и Ивко за отминалия вече рожден ден и да пожелая на Ивко да расте здрав, все така мил и грижовен да е към мама и към Оги!
   Вчера ми беше много изморено цял ден, това променящо се време много ми действа... Ема се опитва да се разболее, днес ще я водя на лекар. Като се зададат празници и ние сме болни ooooh!
   Връщам се назад да чета и гледам снимки Mr. Green

# 171
Благодаря за снимковия материал на Змейковица дойдоха ми идеално с кафето тази сутрин. Страхотно изглежда и партито и сватбата и вашите тоалети са един път просто и малката и голямата госпожица са прекрасни! Пу-пу да сте много щастливи още дълги години. Наслада за окото сте! И да спазиш обещанието си да ви видим и вас! Heart Eyes
Руми предполагам, че разнообразието ти идва много добре, а и това с което се занимаваш сигурно е много интересно, дано да можеш да си договориш подходящо работно време, но мисля че всичко лека полека ще се нареди.

Мимоз и аз мислех да поръчам за Мариса ролкови кънки, но от онези едно времешните дето се слагат върху обувките й, но сега като видях линка които си дала се разколебах, тези изглеждат върха просто.
Бабъл ние от миналия рожден ден имаме скутер с три колела и тя се справя много добре с него. От по евтините е нашия.
Страйпър не се преуморявай така, работата край няма да има, а ти си човек и имаш нужда от почивка!

# 172
  • София
Момичета, мерси за съветите  Hug Поразгледах малко да се ориентирам. Румен и той не е от много сръчните и пазещи равновесие, ама оня ден видя едно детенце с някакъв, на който даже му светеха гумите и реши че иска такъв "скейтборд". Тука един ми хвана окото - http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=154_211&pr … 148ece47f24055480
Лек ден!

# 173
  • Русе
   Змейке, много сте хубави цялото семейство! Госпожиците с роклите на сватбата са просто невероятни! Heart Eyes
   За подаръците - Дари иска мнооого книжки и една серия козметика с принцеси, които видяхме в ДМ. Надявам се времето да е хубаво за нейния РД и да я заведем на хиподрума, да играе на воля и да язди пони Simple Smile Не смея да организирам нищо предварително, с тези наши чести боледувания... За Бийдос ме е питала, но само като си представя как ще се разпилее из цялата къща и ще трябва да вардя Ема да не налапа нещо, косата ми се изправя. Обяснили сме на Дари, че не може да купуваме играчки с дребни части и тя засега не настоява.

# 174
Бабъл добре изглежда,но е добре да го пробвате или поне ти да побуташ,защото някои изглеждат добре,но колелетата хич не се въртя лесно завоя се взема изключително трудно и детето се мъчи.Накрая му писва и приключва с това занимание.Най-лесни са ,когато двете колелета са отпред!Проверете за подобни.
Аз май ще остана без такива кънки,защото доставката е бавна и няма да успеем ва 15-ти.
Гале и аз мислех от едновремешните,но тия дето показа змейка са в пъти по-добри и качествени поне на вид.

# 175
Да ви благодаря отново за хубавите пожелания за РД на Ивко. Вчера го отпразнувахме семейно в един ресторант, а детското парти ще е в събота.

Честит Рожден ден на Гого на Лони. Да е жив и здрав и много да радва мама!
  bouquet

Днес отидох за малко на работа, а като ме хванаха и отиде цял ден. Накрая вече избягах, защото тези хора нямат никакво съобразяване.

За Бидоса засега съм доволна. Ивко внимава да не разпилее нито едно топче, защото знае че в новата къща всичко трябва да е подредено.  Laughing Засега е направил 3 фигурки и много хубаво си играе с тях. Чакаме ги да съхнат по един час, за да не лепнат.

Мимоз, ето комплекта за татуиране открих го в нета: http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4975
Тази вечер ще се татуираме.  Grinning

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 18:15 от А н и

# 176
  • Варна
Привет на всички!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЦА! ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!

Благодаря и за пожеланията към нас   bouquet

Слагам снимки от скромния ни домашен РД и още няколко http://velinadobreva.snimka.bg/children/rd-maks-5-god.590115.23319187

А н и, честито Ви нанасяне, и дано бебето си е толкова, колкото трябва на тегло, а раждането ти да е супер и като по учебник!

Кате, стискам палци за нова къща!

За скутерите, които сте коментирали - Макс има от онези старите евтините с три колела, и аз си мислех, че е супер схванат и не може да го кара. Но в един магазин, му дадох да опита от металните с две колела.... и се оказа, че се справя перфектно, та даже едвам го догонихме между щандовете  Blush Така че, наистина избирайте качествени, щото иначе децата се мъчат.

Тичам по задачи..
Много усмивки на всички   bouquet

# 177
Честит Рожден ден на Ивайла! Да е много здрава, все така умна, усмихната и красива!

На нашия открит урок по народни танци вчера децата бяха с носии и се справиха доста добре - много им се радвах.

http://galiushana.multiply.com/photos/album/69/Velikden_i_Tarjes … _04.2011#photo=22

ето малко снимки.

# 178
Честит рожден ден на Гоги и Ивайла,да са все такива прекрасни дечица,здрави и щастливи!   bouquet  bouquet
Гале страхотни са и Мариса е много хубава с носия и с тая плитка  Peace
Миме много умно се отказваш от Бийдоса,мен за съжаление никой не ме пита  #Cussing out Но като се ядосам го връчвам на подарилия го и да се оправят.
Ани татуировките изглеждат интересно ,кажи после лесно ли се правят и да не се размиват и цапат..

# 179
Честит рожден ден на Ивайла!
Дано мама Деси да се разпише днес и да ни покаже малко снимки на рожденичката.
Гале, сръчкай я малко!  Wink

За татуировките  -  голяма радост беше вчера. Не спря да повтаря как щял да я покаже на Радина, а Симеон като я видел какво щял да каже. Заради тези вълнения, ми беше супер интересен тоя подарък. Направихме му една синя кола с черна гума на ръката, но и дава на мускулчето да му я пръснем, като големите мъже.  Laughing Обачееееееееее, много цапа това чудо, не ти трябва. Най добре е да се впръсква когато детето е голо, че освен върху шаблона, ситни точки се разпръскват и в страни. Но пък и лесно се почистват. Покапахме паркета - само със суха кърпичка се забърса. И лесно се трият де. Тази сутрин като я видях доста избледняла татуировката. Но нищо радост да има.
Лятото, събличам го гол и го напръсквам на двора. Ако останат шаблони до тогава.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт