Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 851
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Боже много съм забляна  Blush
От бързане да кача снимки забравих.
Велиска да си жива и здрава,зло да те забрави и само хубави неща да се случват на всички.   bouquet
Аркова и аз като теб да кажа кога роди Страйпър,кога става на 3 г Ема,а ние си остаряваме  Rolling Eyes
Да ви кажа събота и неделя прескочихме до Слънчев бряг да видим Ирка и семейство,чудесно се набърборихме,а Елла и Жули играха много.Жули си тръгна с рев,заспа с рев в колата и с рев се събуди.Искала да остава още там при Елла,викам Жули след няколко дни заминаваме на почивка в Турция,с др ти приятелчета,тя неееееееееее искала с Елла.Или да сме я връщали при Елла или тя да идвала с нас в Турция.  hahaha
Люси къде точно бяхте и какви са условията?

# 571
ОО, ето изтървах Ира! Ние тоя уикенд мислим да сме на Слънчев бряг.
Мимоз, Иркини до кога са там?
Тя нещо се изгуби това лято.

# 572
  • Русе
   Мимоз, благодаря за снимките! Тези дни дори гледах "Яж, моли се и обичай", чудесен филм Simple Smile
   Аз съм вкъщи с децата, опитвам се да прибера и оправя всичко, но имам нужда от още две ръце поне...
   Ема започна много да бърбори, някакви неразбираеми неща - бъла-бъла, гили-гили, обаче от 2-3 дни сочи с ръчичка и казва - дай бута! Отначало си мислехме, че ни се причува, обаче определено това казва и настоява да й се даде. Възхитена е от часовниците и полилеите вкъщи, стои пред тях и ах-ка по няколко минути Simple Smile
   Дари откри водните бои и когато Ема заспи на обяд ми казва: "Искам да боядисвам!". Вадим боите и започва голямото мацане...
   Весел ден  Nature Sunny

# 573
Ани и аз се сетих за вас и даже щяхме в неделя да звъним да ви видим ако сте там и се отнесохме.. Blush Иркини са до 25-ти ли беше да не и до 28-ми при всички случаи уикенда може да се засечете.Тя обаче няма тел. блокиран е заради код.. пиши ако искаш твоя,защото имам май Дидовия да го пусна на мъжа и като СМС и да се чуете..
Миме при вас е интересно  Grinning какво означава бута според езика на Ема ?
Р-та ,където са снимани доста сцени е малък,тих и също като на филма...

# 574
Ние след малко тръгваме към Слънчев бряг! Аз имам номера на Ира и мислех утре да й звънна. Но щом е блокиран, няма да успея. .
Ех, не улучихме уикенда!

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 17:41 от А н и

# 575
  • Русе
   Мимоз, "дай бута" в превод означава "дай ми да бутам"! Simple Smile

# 576
 Laughing много са смешни малките,очаквах по-екзотичен превод  hahaha
Ани чухте ли се,как е на морето  Grinning В Албена има нашествие от медузи и децата се занимават с лов на тия гадории  Simple Smile
Варненки пред МОЛ Варна има 45 м динозавър в реални р-ри правен в Холивуд,влиза се вътре и виждаш как функционира организма му,какво прави и пр,чуваш сърцето,дишането..Много интересно трябва да е.

# 577
Мимоз, вчера като ми каза за тоя динозавър и веднага отидохме на път за Сл. бряг.
А бе голяма страхотия е вътре. Влязохме само аз и Ивко. Аз умрях от страх, но се държах през цялото време за да успокоявам Ивко, но като подскоча или извикам, той не може да не разбере че  се страхувам. А той през цялото време ми повтаряше че не му е добре, ама няма на къде, трябваше да стигнем до края. И като излязохме голям рев му удари.
Аз си мислех че са го направили по истинско , но общо взето от всякъде се чуват стряскащи, гърмящи звуци, има кости на изядени (уж) хора , дори има и един жив дето те стряска в тъмното.
По морето има такива атракции, само дето не са от вън като динозавър.
По мое мнение не е за деца това чудо, но много деца има на опашката и влизат.

Миналия път като бяхме тук, на плаж на Св.Влас и имаше една медуза. Децата я ловиха с кеп, голяма игра падна.

Сега заминаваме на един аква парк.

Още не съм звъннала на Ирка.

# 578
Пфу и мен ще ме е страх,а Жули още повече...Може и да не иска да влезе вътре Tired
Ани що не вкара Дидо с детето ами ти ?

# 579
Eй, Ани това звучи верно страшно, а и щом е плакал на излизане егати случая, може би трябва да предупреждават, че не е подходящо за малки деца, но иначе и аз го видях в новините и ми стана много интересно какво ли е - благодаря за разяснението.

Ани хубава почивка и дано се видите с Ирка и направете снимки, че тя съвсем няма време за нас.

Мими това с полюлейте е много сладко, забравила съм ги отдавна тези емоции

Пожелавам ви хубав уикенд, аз отивам при Мариса и нямам търпение вече да я гушна!   bouquet

# 580
Айде, направих резервация днес и за нашата почивка. Надявам се да не ни мине котка път и всичко да е наред и да си изкараме добре. После като се върнем ще ни очаква голяма доза стрес със започване на детска градина и сигурно куп други щуротии. Йовчо пак ще страда без нас, милия...

Ани, представям си колко гадно ти е било на теб, а още по-неприятно му е било на Ивко. Аз ако вкарам Никола вътре - психиатъра му е в къпра вързан!

Тия дни жегата направо ме съсипа. То едва се издържа навън, а и двамата калпазани си искат разкодката. Дребното е колям каприз - не иска да лежи вече и ела се дръж - мрън, мрън, искам да седя пък! Утре ще й давам първата лъжица каша - стискайте палци да не ме заплюе с нея в лицто, че е чиста оризова, безмлечна и си представям какъв отврат ще е.  Sick

# 581
Танче не , че не знаеш ама да си кажа-оризовата каша с кърма става поносима  Grinning
Успех утре  Peace

# 582
На мен се падна честта да вляза с Ивко, защото съм питка-любопитка. И как така ще изпусна зрелището.  bowuu Ама от гърмежи и съскащи звуци, ни сърце ни дишане чух. Мислех че е нещо по образователно, мислех че вътре е светло и че ще разглеждам органи и ще слушаме приятни успокояващи звуци. То затова за децата е безплатно. Само като си помисля че и Никола бях готова да вкарам, защото очаквах да е нещо като разходка в галерия!  hahaha

Танче, къде ще е почивката? Да си изкарате весело!

# 583
Ох, направих една проста бисквитена торта и съм вир вода от положените усилия в тая жега. Руми, тебе не искам да те мисля като правиш твоите красиви торти какви усилия полагаш....
Танче, къде ще е почивката? Да си изкарате весело!
Решихме да ходим до Хисаря за да ползваме басейните там. То основно за Никола и баща му, ние с дребната ще ги гледаме как се цамбуркат. Обаче се прокрадна една притеснителна мисъл в главата ми (тука моля Недка да не се смее, или ако пие нещо да преглътне, та да не се задави). Та чудя се в хотелите водата по канализацията дали е минерална или си е нормална, че нали бебе не се къпе с минерална вода. Пък ако се обадя в хотела и там рискувам някой да умре от смях и по тази причина да не може да ми отговори на въпроса...  Mr. Green

Танче не , че не знаеш ама да си кажа-оризовата каша с кърма става поносима  Grinning
Успех утре  Peace
Ще видим колко ще стане поносима и с кърма... Сега девойката спи и като стане я очакват странни неща като лъжици и някаква там лепкава смес.  baby_neutral Ще докладвам след първия опит какво се е получило Simple Smile

# 584
Танче,за Недка-незнам........,ама аз се задавих яко......и мога да ти кажа,че при първа възможност ще си търся обезщетение от теб,щото ако знаеш/май знаеш,де/какво е да се кикотиш със скоро рязан корем...... Mr. Green.Но,да ти отговоря на въпроса:каквато и да е водата дето тече от чУшмата/душа или какавото и да е там в хотела,предполагам/да не кажа,че съм 100 % сигурна/,че е същата каквато тече и във всички къщи у Хисаря......а,досега не съм чула Хисарските бебета да не ги къпят.....така,че смело поемайте и приятно прекарване/и стига мисли-не ти се отразява май добре четенето из нет-а/
А,за кашата-докладвай как мина пробутването и?
Ани,да ти кажа,така описано тоя динозавър,само като за моите диванета изглежда.....че ние сме на принципа,колкото по-страшно-толкова по-добре......ама,те са особенна порода/редовно преди лягане гледат ужасийки...оня ден се радваха на един документален филм,в който разни паяци се ядяха един друг/
Сисе,честито ти връщане в средите на пролетариата......дано да е по-добре,тоя път адаптирането/макар,че ако решиш пак да си осигуриш две години почивка,аз ще те приветствам горещо...пък може третото и да е мъжко Mr. Green/
Аз,да се отчета-добре съм....все още предимно лежа,ама имам и опити за ставане и раздвижване/на малки разстояния все още/....боря се и да кача поне малко хемоглобина и по докторска препоръка в тия жеги се мъча с червено вино и пържоли.....та,това е-друго ново,няма.

Общи условия

Активация на акаунт