Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 850
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Днес прекарахме почти цял ден с Ирка и фемили. Децата много си допаднаха и добре се забавляваха, докато ние се набъбрим.

Дидо и Ивко са на цирк в момента, а аз чакам Никола да се наспи и пак излизаме.

Люба, точно за вас си мислех, дали няма да ви хареса динозавъра. Иван също се впечатлява от динозаври, но хич не му хареса в корема му.  Laughing

# 586
Ани, а снимки с Иркини и фемили?
Люба не се оплаквай а се грижи за здравето си!

Танче, отчета липсва... май ядете бисквитена торта 3/4 от вашата къща де, заради теб и на мен ми се дояде. Приятна почивка, аз също подкрепям мнението на Люба минерална вода от чешмата не тече. Където има такава се бутилира и продава.

# 587
Такааааа, да дам отчет за захранването. Струва ми се, че горкото дете не беше достатъчно подготвено какво го чака, а с непрестанно пищящия Никола, то направо се стресира какво му се случва като всички са застанали срещу него и гракнали в един глас:

Танче,за Недка-незнам........,ама аз се задавих яко......и мога да ти кажа,че при първа възможност ще си търся обезщетение от теб,щото ако знаеш/май знаеш,де/какво е да се кикотиш със скоро рязан корем...... Mr. Green.Но,да ти отговоря на въпроса:каквато и да е водата дето тече от чУшмата/душа или какавото и да е там в хотела,предполагам/да не кажа,че съм 100 % сигурна/,че е същата каквато тече и във всички къщи у Хисаря......а,досега не съм чула Хисарските бебета да не ги къпят.....така,че смело поемайте и приятно прекарване/и стига мисли-не ти се отразява май добре четенето из нет-а/
Любче, тази мисъл се прокрадна в главата ми след като прочетох, че в един хотел там се предлагат в стаите хидромасажни вани директно с минерална вода и предположих, че да не останат и другите хотели назад и те да предлагат баня с минерална вода. И сега се сещай, че съм в див размисъл.  Mr. Green

Обещетение ще ти бъде предоставено при първа възможност за задавянето! Само здрави да сме, да се видим и да се давиме, давиме, давиме  hahaha

Това е за днес от мен - хубава вечер ви желая и много усмивки!

# 588
  • Varna
 Добра вечер и от нас. най накрая остана време да се вясна и тук, че цяло лято... а и новия хотел който  взе допълнително от малкото останали силици. Но
най -накрая в петък отворихме  го открихме официално в петък

слагам по едно коктейлче, по този повод
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.239621369412526.56119.100000939934379
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.257941574226531.63282.1 … 714352&type=1
  Този динозавър пред мола все гледам да го заобиколим, че Бети е наказана 30 дена без удоволствия а като го види ще ме уговори, а и нямам никакво желание да се бутам търбуха на тази гадост. Дано скоро го разкарат от там./ балета на Бети е в мола е се налага 2 пъти в седмицата да го посещаваме/
   Танче, честита Ви първа "манджа".

# 589
  • София
Ина, много хубав хотел сте отворили. Браво!
Танче, като гледам мисията захранване с каша е била повече от успешна. И не знам защо казваш, че било слабичко детето, много си е добре, а краченцата са й само за мачкане.
Лек ден от мен!

# 590
Бабъл, ти как така си мислиш, че ще минеш толкова кратко?! Я дай един обширен отчет как вървят нещата при вас? Как приема Румен бебето? Бебето как приема брат си?! Ти как се справяш...
При нас стартът със захранването беше успешен, но последвалото хранене - тц. Днес беше едно плюене и мръщене - не ви е работа....

Иночка, кой е този хотел, дето сте открили? Много добре изглежда всичко!  Peace

# 591
Иночка, как 30 дни без забавления!?  Shocked Какво толкова се е провинила Бети?
И как успявате да удържите фронта! Аз като накажа Иван само един ден без забавления ми се вижда мъка, а един месец....

Танче, много добре е минало захранването!  Peace

# 592
Ани вчера ходихме в МОЛ-а децата гледаха Смърфовете,Митко в Звяра,Жули се отказа в последния момент .И слава Богу!Съжалявам,че вие с Ивко сте се уплашили изобщо не е това дето очаквах..
Иночка на тоя хотел ли ще си управител вече?Къде точно е ?
И аз като Ани защо 30 дни  Shocked При нас и да искам това е непостижимо...

# 593
  • Varna
Хотелчето се намира до стария ни хотел, /  в района н асвободния университетр Кабакум/. Търсим му управител или поне нещо като домакин. За сега аз се занимавам с продажбиите и договарянето за сезона. Новия е апартхотел и щ еработи целогодишно. .... ХХубав е нестандартен, с мого склуптури рисунки орнаменти, всичко е правено ръчно. Лошото  е , че самия ройон непредполага нещо такова лъскаво, и малко трудно се оценява.
  А за бети, нищо особенно, просто не беше послушна на балета, и слесд като 2 пъти и прощавах и беше обещала, че този път.... ще слуша, но предварително си беше избрала наказанието.  Бетка по друг начин не мога да я накажа.  По принцип си имаме едно правило, на ден по едно удоволствие се полага / или поне се опитвам да е едно/А между другото и за мен е добре, че аз каквато съм мека, и като ми се размазни и си получава удоволствията, а така гледам да удържам фронта.  Сега си отбелязваме на календара дните, има и съотвентно и поощрения, ако извърши нещо много доброили е била много много послушна или добричка я поощрявам - отпада един ден наказание. 

# 594
Хе хе, браво на вас.
То и аз гледам да спазвам правилото по едно удоволствие на ден или по едно нещо на ден да се купува, но Иван много захитря. Слуша ме докато му купя нещото и после се почват магариите. И като му се заканя и ми казва: ти до утре ще забравиш.  Twisted Evil Или пък отива у баба си и там естествено му купуват каквото си реши. После се разправяме с бабата и така пак отначало.
Чакам с нетърпение детската градина!  Mr. Green

# 595
Оф позната история.И аз държа на това 1 нещо за купуване или едно удоволствие,ако много ме ядоса я лишавам  Mr. Green
Жули и тя се опитва да ни работи по различни начини,при баба и дядо,при тати там е на тати принцесата,а батко и казва,че е на "тати лигавето"  Joy
Та така при нас.Чакам и аз детска градина,че вече я стяга шапката..

# 596
  • София
Това с наказанията наистина не е лесно, трябва си доста твърдост с тия наште хитреци. Ние уж гледаме да не отстъпваме, но не можем да избегнем пазаренето.
Танче, ти питаш защо не казвам, как сме, ами то не е за разправяне  Simple Smile, шегувам се, ама то всеки ден едно и също, нищо кой знае колко забележително и интересно няма при нас. Бебчо уж наддава, ама кърмата ми нещо не ще да се увеличава, голяма борба е, доста често се кърмим и не спим много. Като се добавят коликите и ревовете на разходка понякога и прибирането с батко и количка на бегом, картинката се изяснява  Simple Smile Добре че таткото ме отменя вечер, та гледам да наваксам със съня за някой друг час. Хубавото е, че има и спокойни дни  Grinning
А баткото не мога да кажа, че има някакво особено отношение към малкия Grinning. Все още май не го възприема като човек  Simple Smile Но си личи на моменти, че не му е приятно, че едно бебе отнема от вниманието, което преди той е получавал изцяло. Ама това си е нормално де и май било хубаво, че показва някаква ревност, отколкото обратното.
Хубаво е, че ти имаш с кой поне една безалкохолна бира да изпиеш, аз с тия кратки разходки още не съм се запознала с майки, ама и това ще стане по-нататъка.
Simple Smile

# 597
Здравейте момичета,

Танче бебка много добре се е справила със захранването, въпреки шумния батко, фотоапарата несреща й и усмихната приветлива майка с нещо лъскаво в ръка.. сладка е много, първо гледа стреснато, и май изобщо не разбра какво толкова се случва. Бонбон малък!
Но явно вече на другия ден без този цирк около нея не й е било така сладко!

Бъбал, а твоето описание ме разсмя. Много търпение ти пожелавам!

Ейц Иночка хотела е готин, дано имате работа и много успешни сезони занапред!

Понеже утре ние няма да работим ми се събират 4 почивни дни, които ще прекарам с Мариса и от сряда вече ще е на детска - ваканцията свърши за нея.
На всички работещи приятни почивни дни! На другите приятни разходки!

# 598
Все се каня да сканирам тази снимка  Grinning

http://media.snimka.bg/9300/024855051-big.jpg
от републиканското

Отивам да бачкам,
е работа и стягане на багажа ме чакат. Peace

# 599
Много уверен изглежда Митко на снимката. Браво!
Пожелавам му много успехи, а на вас чудесна почивка!

Криси и Ема тръгнаха на градина. Днес им беше първия ден. Все още са в сборна група и са заедно.
Сутринта Криси обесняваше на Ема как ще я пази да не я бият.

Аз започнах нова работа. Много е интересно. Разучаваме нова програма за управление на фирма, която ще я пускат на части. Много обичам да се занимавам с програми.  Обучават ни с още един нов колега и всеки ден четем или слушаме.

Общи условия

Активация на акаунт