Ивайла на Десиив родена е през МАЙ – месец щастлив!

• 69 845
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Страйпър аз забравих да поясня кое е моето дете,но ти ямно го позна след толкова години  Grinning
Моето е на преден план с шапката  Heart Eyes
Успех в новата работа,много е хубаво когато си харесваш работата и ти е интересно.
Жули ще ходи на градина като се върнем те вече не са сборни групи.  Peace

# 601
Здравейте момичета,

как върви късата работна седмица?
Мариса е на детска и не беше очарована, че ще са в сборна, но следобеда едвам я отвлякох от площадката, гонеха се и щуряха доволно и днес вече нямаше вопли "Ама защо съм в тази група?"

Майчета разказвайте как са бебоците?

При нас клюката е че Мариса се видя с баща си след 6 месечно прекъсване и докато дойде, успя да се припознае в двама, а и името не му помнеше, но всичко мина спокойно и както очаквах. Ние нямаме какво да си кажем и затова ги оставих повечето време сами. През това време тя го е информирала, че съм плакала за чичо Митко, че сме ходили на море с него и кой знае още какво.  Laughing

Хайде вие сте давайте отчет! Лятото си отива лека полека и е време да споделите къде сте били и как ще запомните лято 2011г.!!!

Страйпър, чудесно е че работиш нещо което ти доставя удоволствие!
Мимоз, досетих се че ще да е този най-отпред, но благодаря за пояснението все пак!
Танче, ти да споделиш за първата ви ваканция като 4 - членно семейство и за водата от чешмите каква беше!   bouquet

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 14:00 от galiushana

# 602
Танче, ти да споделиш за първата ви ваканция като 4 - членно семейство и за водата от чешмите каква беше!   bouquet

То за споделяне ли е, Галя?!? Никола откакто сме дошли е с разстройство. Разходки си правя с беба, пък те с баща си стоят в хотелската стая да дриска младежът.... Не иска да пие "Смекта", че му била гадна и така...
Вчера се радва, че с баща си ходиха да се пляскат в басейна, ама него го е страх - държеше се на баща си за ръката Simple Smile.
Пусна се от водната пързалка и се пльосна във водата като презряла круша.

Иначе "почивката" си е поносимо нещо, само дето няма никаква разлика от ежедневието ни в София... Но да ви кажа - почивка с 5 годишно момче не се получава!  Mr. Green

# 603
Добро утро!

Иван тръгна на градина с огромно желание. Последните дни от ваканцията дори нямаше търпение да отиде и ги броеше. Но като се върна беше много разочарован, че пак се спи на обед. Само това му е мъката.

Аз сложих снимки във фейса и гледам че вече сте ги видели. Затова само ще постна тези с Елла, че обещах: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2335286338657.137588.11 … amp;notif_t=like#!/photo.php?fbid=2387435042342&set=a.2335286338657.137588.1144791217&type=1&theater

Ирка обеща да покаже и тя снимки!

# 604
  • София
Taнче,

не се коси, почивка си е , нали е разнообразие! Ще мине разстройството, няма все там да стои  Crazy

и я му сложете едни плувки на юнака, да му е гот като се пуска по пързалката!

Гале, малките са големи образи, осведомяват за всичко! Затова внимавайте какво говорите в тяхно присъствие!  Mr. Green

Аз отивам да гледам Фортисимо Фест, сякаш беше вчера като ходих миналия септември...Времето препуска, бебетата растат, разстройството спира, затова Танче, слагай усмивката и навън!   bouquet

Приятна вечер на всички!

# 605
  • Русе
    Ванилка, Честит Рожден Ден!!!
   Бъди здрава, щастлива, обичана!
  bouquet

Ние се стягаме за детската градина - Дари тръгва от утре.
   Танче, надявам се, че Никола вече е здрав и палува порядъчно Simple Smile
   Приятна неделя на всички smile3503

# 606
  • София
Ванилка, за твое здраве:

Дами, много занемарихме срещите! Хайде да пийнем по едно-две тия дни? В "Халбите" са пуснали една болярка "Вайс" наливна, мммм!

# 607
  • София
Meрси момичета!
Да почерпя:

# 608
Ванила, честит рожден ден! Да си жива и здрава. Много семейно щастие и работата все така да ти носи удоволствие!   bouquet

# 609
Ванилка, Честит Рожден Ден! Много щастие, успехи и късмет!

Руми, аз съм ЗА едно събиране тази седмица. Мъжът ми ще е отпуска до неделя. Ако сте свободни може да се организираме някоя вечер след 19:30.

# 610
  • Русе
   Честит празник на именниците днес!

Любче, бъди здрава!

# 611
  • Пловдив
Любче, зло да те забрави - чак сега загрях, че и ти си именничка  Embarassed Embarassed Embarassed

Да си жива и здрава, всички болежки да останат зад гърба ти и да се радваш на здраве и щастливо семейство!!!

# 612
Благодаря ви,момичета!  bouquet
Дано да Ви се сбъднат пожеланията.....,че аз продължавам с екшъна-тая седмица спечелих от лотарията остър колит/е,това не го пожелавам и на най-големия ми враг/,но вече положението е овладяно.....и даже почнах да ям/да си имам късмета-все болежки дето вървят с глад улучвам Mr. Green/
Иначе,изпратихме първолака....брат му си ходи на градина/той и не е спирал това лято,де/,сега се прибираме от Нощта на галериите и музеите/г-жа Иванова,да знаеш,че цяла вечер за теб си мислих/,заедно с културата поехме и малко здрава храна и бири/демек почерпихме се/......и може тия дни да пусна и снимки/макар,че ги имам качени у ФБ-ка,на който му се гледат.......липсват само едни,с всички Пловдивски моми накуп-и Денева с хубавиците и Пепсънова и Змейкова....много женска се оформя,обаче компанията за моите ергени..../

# 613
........сега се прибираме от Нощта на галериите и музеите/г-жа Иванова,да знаеш,че цяла вечер за теб си мислих/,заедно с културата поехме и малко здрава храна и бири/демек почерпихме се/......

Ох беее, да ме разплачеш ли искаш.... Simple Smile много ги обичам тия нощи в Пловдив....
Пък и змейковата белла културна я орисахме, помиш ли, като мъкнахме майка й в дъжда по баирите.

И сега -  Здравейте! Simple Smile

Отдавна не сме се 'виждали'. Сега ще си ъп-ту-дейтна статуса набързо:

Аз все още го раздавам 'емигрантка'.  Което ми даде един цяяял нов мироглед от тази камбанария. 
Не съм съвсем млада, както знаете и все си мислех, че съм понавидяла туй-онуй, ама има глава да се учи.
Например видях българска майка искрено да ме пита защо му е на детето й български. (За да се разбира с роднините ти???)

Видях българска майка, която съветваше детето как да се разбере с моето на немски. (Защо 2 българчета да си разменят реплики на немски??)

Може и да не ви се вярва, но подобни случки ме оставят безмълвна. Разбирате ли... толкова се изненадвам, че не успявам да реагирам... Решавам, че ще е по-добре първо да премисля. Пък и нали съм само от 6 месеца емигрантка... Нова, нова. Дет се вика още нищо не съм разбрала и видяла.... Ще се прекръстя на "хъш". Как е 'хъш' на немски??

Мартин - хъша ходи на детска. От както сме се върнали плътно във Вермахта.   Grinning
Шегувам, никакъв Вермахт не е, а много яка детска. Особено съм доволна от учителките му и директорката. Тия 'студени, шовинистични' немци такова внимание обръщат на всеки проблем на децата, че чак неудобно да ти стане. Почти всеки ден ги водят някъде - бяха във ферма, яздиха коне, храниха животни, правиха си сами пици... На другия ден ги водиха на боулинг, моят хъш бе най-впечатлен от специалните обувки и машината за връщане на топки... Също ми е много интересно, че не ни взимат пари за тия дейности.

Така, както описвам собственото си адекватно поведение, май не 'емигрантка', а 'абуригенка' е по-точно да се опиша.

Когато имаме време и кола (защото тук не съм активната шофьорка от българските 2 магистрали, а скромна пътничка в градския транспорт) обикаляме наоколо. Нагъчкано е със замъци. Аз като една романтичка, крайно привлечена от приказки за рицари, принцеси и крале, преливам от радост по този случай. Интересно е.

Да, интересно е да си емигрантка и абуригенка.

(И сега вече сте съвсем наясно защо не пиша често... като гледам с какви глупости пълня някой сървър в Космоса, лошо ми става... )

# 614
Ех, Дени, Денииии..... пълни сървърите! Хората имат нужда от такава информация Simple Smile

Поне не можеш да се оплачеш от сиво ежедневие!  Mr. Green
Много се радвам за градината на Марто, ама сигурна съм, че знаеш колко много се радвам за такива градини! Сега се обадих в "Рамус" да ги питам колко струва при тях пакета за детска градина изследвания (че нали и направленията са кът по нашите ширини) и Никола чува разговора и ми казва: "Не искам да ходя там където ми шът-кат и ми казват "млъкни малко!".... Има да си мечтая да ходи на боулинг, на езда и на какво ли не.... (и тук ми става супер мъчно за повечето деца в БГ, които са подложени на нашата мила и родна "образователна система"). Оказа се, че в неговата група са повечето му приятели, с които е израстнал от малък, но въпреки всичко отношението там не му харесва и не знам как ще го накарам да ходи на градина!

Така, изплаках си аз моето... то не че от години не го знаете - нали все за това си плача редовно...

Нещо напоследък все ми е криво. Търся да се усмихна за нещо, но не намирам за какво... Поне се радвам, че сме живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт