). Може да е простинал, носа му нощеска пак хуркаше. Въпреки, че гледам да не го навличам навънка да не се поти, но явно ми е трудно да го опазя. Вчера бяхме на гости на една приятелка в Симеоново и седяхме на двора, но духаше много неприятен вятър, дано не съм го постудила допълнително. На 8-ми април ще ходиме на консултация за ваксина.

голям съм заплес. А на каката правех торта за всяка месечинка до годинката. Верно било, че с второто за доста неща се кара през просото 
" Вече не повръща ама акото си е същотот. бебо за 40 дена е качил 1700

Бъди жива и здрава и много обичана 

Вижте какво кенгуру си харесах http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=520 ще съм благодарна на отзиви!!! Притеснявам се, че е за деца над 3 месеца, но парчето, което придържа главичката, мисля че го прави подходящо и за по-малки... а пък Йоан е вече почти 6 кг и ако чакам да стане на 3 месеца ще заприличам на културист в ръцете
Мами споделете опит или модели, които са добри.... На Лори май беше Чико и много ми хареса, но ми идва твърде скъпо.

Няма по сърцераздиателен звук за мен да ви кажа - бебенце на 2 месеца да кашля като голям човек...
Утре отиваме при нея, дано не се влошим тая нощ

ще се възползвам Препоръчани теми