....Да облекчава се болката,но това си е болест,която се "лекува"чрез потсоянна профилактика.Пазене,не вдигане на тежко,или ако вдигаш ,то клякаш не навеждайки се а със сгънати колене ,взимаш тежкото и се изправяш пак така,без да товариш мускулите на кръста.
правене на леки упражнения за укрепване на мускулите в областта на кръста, укрепващ колан.....мануалната терапия също помага доста(масажът)но задължително от физиотерапевт!
Дано час по-скоро се отървете от тази гадост! 
направо ми идва да го тупна в земята. От няколко дни е това и си е чиста лиготия. Сега съм го оставила да реве и да бие едни зайци белким се измори и заспи, че и аз да поспя малко

. Казват, че по-светлите деца се влияели от ваксината за шарките, но аз съм тъмна, с не съм била контактна като дете 1 месец от тази ваксина. За сведение до 3 г не съм боледувала изобщо.
6200
Коментарът, развивал се перфектно, дори леко бил дебел.
Каним се да пътуваме около 4 часа и се чудя,явно няма да изкара целия път вътре,ама то и на ръце не е работа...Ноеми вие как пътувахте до Търново или до Плевен,забравих къде ходихте точно?
То и без това ще поиска да яде по някое време
Каним се да пътуваме около 4 часа и се чудя,явно няма да изкара целия път вътре,ама то и на ръце не е работа...Ноеми вие как пътувахте до Търново или до Плевен,забравих къде ходихте точно?
То и без това ще поиска да яде по някое време
сега по-се замислям за всичко. 
Препоръчани теми