Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 183
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Бубе  Hug , мерси мила за отговора, ще започна наистина така, постепенно ще включвам всичко от което съм се ограничавала, и ще наблюдавам как му действа!

# 211
Привет и от нас!Моето чаве умира да е навън,спи,та се къса,храним се по пейките и така отнасяме цял ден.

# 212
  • В две тъмни очички
Бубе  Hug , мерси мила за отговора, ще започна наистина така, постепенно ще включвам всичко от което съм се ограничавала, и ще наблюдавам как му действа!
Въвеждай ги обаче с изчакване от поне 3 дни!

Абе къде са всички? Много пусто тук  newsm78

Ейприл3 и ние сме така  Heart Eyes

# 213
  • Пазарджик
Kalifornia, да -  аз слгам колкото трябва АМ в шишто, а навън доливам топла вода и се чудя има ли смисъл от такъв контйнер.
А как отмерваш точното количество  вода? Или си сипваш точно мл.вода в термоса?

# 214
  • Пазарджик
Абе къде са всички? Много пусто тук  newsm78

Ммм да никакви ги няма и вчера и днеска  newsm78

# 215
  • в Надежда-та
Абе къде са всички? Много пусто тук  newsm78

Ммм да никакви ги няма и вчера и днеска  newsm78
изморени са след разходките Sunglasses
Аз лично съм толкова скапана, че не ми се пише  Tired
Вече съм по пижама и скачам в леглото newsm46

# 216
Мами,аз да си казжа,че погачата мина супер!  Crazy Подариха ми страхотни дрешки,играчки и една страхотна дунапренена кошарка,дето сглобена по ралични начини се превръща в килимче за лазене,кошарка и канапенце!  Heart Eyes  И най-важното-видях се с дружките!Близо 3 часа си говорихме за бебешорски неща,всяка сподели опит,мноооого съм дооооволна!Само до църквата не можахме да стигнеме,но и утре е ден,само дано не запраска някой дъжд! Praynig
Еееее!Щях да забравя най-важното-бебка се опита да се смее с глас,до сега само ми се усмихваше,но днес почти се засмя!  Party
Лека вечер на всички,кротки и спокойни бебенца!  Hug

# 217
  • В две тъмни очички
Някой има ли някаква идея какво се е случило с темата? Без да редактирам каквото и да е са се изтрили половината неща от началната страница,а старите теми са заключени,за да цитирам от там? Идея какво да направя????

# 218
  • Пазарджик
Да питам нали тази вечер сменяме часовника?

# 219
А?!Това с часовника съм го изпуснала,напред или назад?...Дано кажат по новините

# 220
и на мен ми е сънливо. няколко дена малкия се буди в 3ч и в 6ч да яде и аз денем гледам  Tired
сега заспа,та се чудя дали да легна до него.но аз докато се оправя той ще се събуди.
в тази анкета не съм гласувала. ако се пусне анкета за какво беше- броя на гаджетата ли? ми и аз като някой ще има да мисля,броя и пр. За анкетата за банските- още е рано за нея, но категорично съм с 2 половинки. Помня че февруарките скоро обсъждаха най-лошите или най-ненужните си покупки за бебетата. Не е лошо,но пак е много индвидуално.
Сложихте ли възглавнички под главичките вече? аз тази вечер я сложих.

тази вечер се сменя часът,да. Един час напред, ше се спи по-малко.
Бубе, нямам идея....сега ще погледна за  какво говориш

# 221
  • Пазарджик

Напред!

Бубе и аз го забелязах сутринта ,ама помислих ,че нещо от сайта newsm78

# 222

напред

Емили и аз не се ограничавам от нищо, и зелена салата и бобови, а що портокали изядох.

а за анкетата, ми няма как да ги преброя

# 223
  • В две тъмни очички
Дано да е от сайта, защото аз нищо не съм пипала, а старите теми са заключени и не мога да цитирам от там! А не знам как да добавя всичките изтрити неща  Cry

# 224
Еееее!Сега сигурно бебка ще ми е кисела 2-3 дни с тая смяна на часа....

Общи условия

Активация на акаунт