Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 113
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Някой знае ли дали Ентерокинд предизвиква запичане??  Thinking
До онзи ден акахме по веднъж на 3-4 дни, последният път даже паузата беше 5 дни, а откакто спряхме капките в петък, ака в събота и днес. Днес два пъти... Засега...  Mr. Green

# 346
И моята си върти главичката и са и изпотени ръцете и краката. А докторката ми каза да спра вит. д докато не спре да ака със слуз. Вече 3 седмици минаха и още не се е оправила. Сега се зачудих да го почвам ли вече, че да не ми направи и рахит.

# 347
petyage и моята има слуз в акото но доки не ми е казвал да спирам витамин д-то newsm78

# 348
Мами,донесоха ми Вигантол от чужбината,мога ли да го заменя с Деавита-а?Някой давал ли го е да каже как става?

# 349
Мами,донесоха ми Вигантол от чужбината,мога ли да го заменя с Деавита-а?Някой давал ли го е да каже как става?

Отиваш при педиатърката и тя ти смята според мг-те колко капки трябва да даваш.

кви рахити бе хора, стига сте се вкарвали във филми!  no

# 350
Моята се беше обзавела  с разтройство и зелени човечета. Повече от 2 седмици акаше по 10-тина пъти мораво зелена слуз. И док ми каза, че тъй като витамина е мазен, дразни допълнително лигавицата. И аз послушно го спрях. Но от 2 дена малката е по-добре и може да пробвам да го давам, пък ще видя как ще се отрази.

# 351
Аз пък вит. Д не давам  Crossing Arms ама нямам притеснения за рахит  Naughty

# 352
Моята се беше обзавела  с разтройство и зелени човечета. Повече от 2 седмици акаше по 10-тина пъти мораво зелена слуз.

Поне разбра ли от какво е? И мойта имаше такъв период и мина от само себе си newsm78

# 353
  • В две тъмни очички
Биричке, 90% от капките за колики предизвикват запек!

# 354
Повечето бебета спят с подвити ушета. Не се заблуждавайте че от това щели да им щръкнат ушите Peace.

# 355
  • В две тъмни очички
petyage , ral_r , при нас акото се оправи когато спрях зелените салати,краставиците и доматите по предписание на доки! Сега си имаме супер ако  Mr. Green

# 356
Момичета я кажете на някоя казвал ли и е лекаря да не къпе бебето след ваксините?

# 357
  • София
Момичета я кажете на някоя казвал ли и е лекаря да не къпе бебето след ваксините?
Това още с баткото го спазвах и сега с бебка пак,моята педиатърка винаги ми го казва-след ваксина никаква баня и разходки този ден Naughty

# 358

Да, казва ми да не го мокря 24часа след ваксината

# 359

Да, казва ми да не го мокря 24часа след ваксината

И на мен така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт