Математически турнири - 9

• 54 809
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Съветите и хитринките са страхотни,особено ако ги е казал някой друг,не майката.И ние получихме разпределението за Шумен.
Имам огромна молба към мамите от Шумен или областта-Кой проход не е осеян с дупки-Ришки,Върбишки,Котел,Хаинбоаз или Шипка.Няма проблеми,дори и по-голямо да е разстоянието,стига да се пътува нормално и информацията да е от скоро.Предварително благодаря!

# 706
Имам огромна молба към мамите от Шумен или областта-Кой проход не е осеян с дупки-Ришки,Върбишки,Котел,Хаинбоаз или Шипка.Няма проблеми,дори и по-голямо да е разстоянието,стига да се пътува нормално и информацията да е от скоро.Предварително благодаря!
Пътували сме през всичките последната година
Ришки- много дупки-предстои ремонт
Върбишки-вного дупки
Котел - добра настилка хлъзгава при мокро време
Хаинбоаз - от там не сме минавали но му правиха ремонт основен скоро би трябвало да е ок
Шипка-много завои настилката преди една година беше добре
За пътуване от Пловдив най-удачно ми се вижда Котел! Peace

# 707
Аз не съм от Шумен, но тази година три пъти ми се наложи да посетя Южна България. Хаинбоаз и Шипка са в отлично състояние.  Peace

# 708
Благодаря много мама засмяна и на Дидева.Шипка ми е най-позната и може там да пресека Балкана,но пък скоро не сме ходили в Котел и щом пътната настилка е в добро състояние,май ще се позамисля.
До скоро в Шумен на по бира cheers cheers

# 709

Грамоти ли получават децата, които са в графата - премия на  НМС "Роман Хайнацки" Ямбол?   
Тия дни разбрах, че сме с премия ІІ.

# 710
  Грамоти ли получават децата, които са в графата - премия на  НМС "Роман Хайнацки" Ямбол?   
Тия дни разбрах, че сме с премия ІІ.                         
И аз имам две деца с ІІ и ІІІ премия. Писах до организаторите веднага след турнира, но не ми отговориха, после пратихме наш познат в гимназията, но всички бяха във ваканция. Май ще трябва да поровим в тази посока. Ако все пак разберете преди нас дали има грамоти и как могат да ги получат децата, моля да споделите с мен.
Дидева още няма потвърждение от Шумен.  Sad Да не се окаже, че накрая главният инициатор на срещата си е останал в Габрово, а останалите лочат биричка в Шумен Mr. Green

# 711
  • Варна
Аз днес подадох заявка за Шумен за сина., макар и в последната минута.  Да видим ще ни прикрепят ли към някого или ще си пия бирата сама  Sad

# 712
 Не се притеснявайте за потвърждението, всичко ще е наред.
 Щом като сте си платили таксата няма да има проблеми.
 В Ямбол имаше проблем - имахме подадена заявка потвърдена, но не бяхме в изнесения списък. Освен това нямаха достатъчно подготвени стаи. Празен кабинет се оказа стаята, за която ни бяха дали номер. В последният момент подготвиха още две стаи.

# 713
Аз днес подадох заявка за Шумен за сина., макар и в последната минута.  Да видим ще ни прикрепят ли към някого или ще си пия бирата сама  Sad
Със или без потвърждение ще си пием бирата колективно!  bouquet

# 714
  • Русе
Слон, бих ти препоръчала Хаинбоаз, на Шипка има много тирове и е натоварено. аз не бях пътувала през боаза и останах приятно изненадана - широк път - отличен - движиш се бързо 70-80. тировете не пречат - и те варвят бързо - няма големи наклони и завои. единствено пътя между нова загора и прохода не е добър - но е кратък и няма коли.
 Ние приестигаме в Шумен на 7-ми и спим в Мадара.

# 715
Цитат
Със или без потвърждение ще си пием бирата колективно!

Бира, бира, ама никой не казва как ще се познаем newsm24...

Ние сме в хотел "Пролет". Пристигаме на 06/05. А на състезанието - в ПМГ, стая № 1.
Някой 3-класник няма ли желание да се прикрепи към отбора ни?

# 716
Цитат
Със или без потвърждение ще си пием бирата колективно!

Бира, бира, ама никой не казва как ще се познаем newsm24...

Ние сме в хотел "Пролет". Пристигаме на 06/05. А на състезанието - в ПМГ, стая № 1.
Някой 3-класник няма ли желание да се прикрепи към отбора ни?

И ние пристигаме на 06.05.,отборното в -№6,индивидуалното в четири различни стаи в ПМГ.
А как ще се познаем,мисля,Дидева да предложи.

# 717
Духовната форумска подкрепа върши чудеса. Разпределението е получено рано тази сутрин. Моите деца също са в ПМГ - за отборното в №5,за индивидуалното също са в различни стаи като собственото ми дете е в №1. И ние пристигаме на 06. 05.
Що се отнася до познаването - Дидева застава на входа на ПМГ - Шумен с табела " Математически турнири" в ръка, като шофьор на летище Mr. Green и заинтересованите се отправят в тази посока.  Joy

# 718
Това се казва добър организатор!

# 719
  • ride my bike...
Ще се оглеждам и аз за табелата Simple Smile
Дъщеря ми е в ПМГ №10

Общи условия

Активация на акаунт