Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 186
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Момичета и момче , днес сте решили да ме оставите без корем , аферим , страшни сте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 166
  • Варна
Мокси , слънчо , невероятни оформления , браво мило   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Вени , какви са тези умопомрачителни фотосесии , леле   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 167
  • Русе
Мокси , слънчо , невероятни оформления , браво мило   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Вени , какви са тези умопомрачителни фотосесии , леле   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ровя като къртик, само и само да намеря нещичко, което да ви зарадва! newsm47

Тайм-аут до 22.00!

# 168
  • Варна
Мокси , слънчо , невероятни оформления , браво мило   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Вени , какви са тези умопомрачителни фотосесии , леле   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ровя като къртик, само и само да намеря нещичко, което да ви зарадва! newsm47

Тайм-аут до 22.00!

ето аз съм зарадвана  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 169

Газелка

Красавица ни е Газелка,
нищо, че е Гърчавелка!
Стройна е като фиданка
и за Хубавелко е примамка!  newsm03

С очи кат въглен черни,
чий живот ли ще почерни?
Тез коси абаносови, тежки,  
чии ще лекуват болежки?

Мъж от сой си трябва тука
а, на Хубавелко е на слука!
Щат, не щат са си един за друг
и ако не вярват, да попитат тук!  Crossing Arms

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Много свежо! Дойде ми един бръмбар в главата по повод това стихче / за соя/, ама още не ми е избистрено! Нека да отлежи малко!

# 170
Здравейте Незабравими! txtloves
Няма настигане невероятни сте! smile3529
Бобо страхотно си го написала'' Газелка''! newsm51  love001
bganio,''Перспектива'' в твой стил голям си зевзек! rotfImbo

# 171
Добър вечер !
Не си сама , Вени !  Peace
А и как да си сама с този прекрасен мъж.
Страхотна снимка на Харун ! Как може да е толкова хубав !

Бобо, поздравление за Газелка ! newsm51 newsm51 newsm51
Много свежо и хубаво ! Ех, да може някой да го преведе и да й го изпрати !
Само ме ядосва с туй пушене. Гледах й снимките извън снимачната площадка.
Наистина си пуши яко момичето  Cry
Това едно, че й вреди, намалява и шансовете за Серхан, ама тя съдбата си знае...
Може пък той да пропуши !
 Wink
Наистина е много хубав , въпреки ,че в този момент хвърля пръст с лопатата. bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 172
Чудесни стихове момичета!!!
 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51
----------------------------------------------------------------
Традициите не са това ,което бяха!! Laughing
На фрагмент в петък, хич да не надяваме вече!!! hahaha

# 173
Здравейте от мен, особняка, на който му е все тая дали ще е с грива или с рога (зависи все пак кой му ги е сложил), но се чудя при вариант с грива като как ще бъде с рогата напред. И ако Харун се води слаб в Турция, то Йозлем трябва да я прекръстят на Невидима (Гъзелка отпада по очевадни причини). И айде няма нужда да напълнява - мен ми пълни очите и така, та даже прелива. Такова нещо ако съзра в нашия МОЛ, със сигурност ще падна от хлъзгавия ескалатор, напоен обилно с лигите ми. Шегувам се де - и при нас има такива жени, че....
Олеееее, сгазих лука, без да искам! newsm09 Имах в предвид, половинката на Овена да не му върви с рога напред, а с грива/коси/! hahaha А това, че си в групата  особняци, е просто съвпадение! Съвсем забравих,че скоро имаш Рожден ден.  smile3555
И / за да размахам съвсем баданарката  hahaha/ стиховете ти наистина са ОСОБЕНО хубави!

Айде де, не се вживявай толкова с тая баданарка. Аз хич не съм злопаметен, само малко особняк, ама в днешните времена това си е направо комплимент.

Бобо, аплодисменти за твоята "Газелка"!!! Разсъни ме от следобедната дрямка, в която бях изпаднал на обраслото ми с тръстика бюро.
Още повече ме заинтригува! Но особняк не ми харесва, защото в днешните времена думата може да се тълкува превратно!Аз ги наричам нестандартни, различни, интересни.

# 174
добър вечер
Байганьо - невероятен си, браво - най сетне успя да вметнеш и географски понятия в стиховете ти - аферим, ашколсун - машшалааа - чакам още  - според теста най малко 5.

Вениииииииии наистина ни зарадва с тези фотоси - благодаря, и по този повод - ако искате мога да завъртя в интересен вариант снимки на Харун/Серхан - но за целта искам вие да ги харесвате, а не да са по мой вкус - затова нека всеки да постне своята - може и повече любими негови снимки.
Също така дайте предложение и за песен или комбинация от такива, където може да се използва само припева. Това за да направим заедно едно поздравче за рождения ден на хубавелко - Изкушението - това е само мое предложение - не е задължително - вие казвате.
а ето и нещо което са направили комшиите:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=180633041983246

# 175
  • Варна

Също така дайте предложение и за песен или комбинация от такива, където може да се използва само припева. Това за да направим заедно едно поздравче за рождения ден на хубавелко - Изкушението - това е само мое предложение - не е задължително - вие казвате.
а ето и нещо което са направили комшиите:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=180633041983246
[/quote]

браво много е добро

# 176
  • Варна
Ади ,добро е като идея

# 177
Здравейте сладури!!!!!  bouquet Laughing Heart Eyes
Роси ....благодарностти за новото кътче ,което си създала!!!!!! Hug
Нови прекрасни творби.Поздравления!!!!Вени,Дани Кесарка,Бобо,Ади........  bouquet
Интересни постове...За всички хора ,които пишат тук.....и така поддържат темата жива.  bouquet Laughing Heart Eyes
Мокси -"Добре дошла ....у дома"
Аз....прозрях истината ..... hahaha Joy hahahaза новият хранителен режим на Хубавелко  chef  chef  chef

Вени:
Момичета, изследвах сандвича на Серхан - зеленчуци с хляб! Чай. Орехите са в джоба му.
  bouquet  bouquet  bouquetТа след тези думи на Вени........

ХАПВАНЕ

Ауууууууу    кой тук брои.....
Тъй вкусни залчета и орехите ми
Хранителен режим аз имам нов
Нали ще покорявам .....Холивуд
Отслабнал съм ....окото не ловя
А искам да съм пак в десятката
И челна най-позиция да взема
С фитнес пак ....ще се заема
Ще лапам мръвки всеки час
Ще плувам без почивка до Бургас
Във форма бързичко ще влезна
На всички нека съм полезен....
И чак тогава...с Кесарка под ръка
Хелоу....Америка....от там ще ви чета
Keсара, много ме изкефи, че Боб специално те отличава от многото фенове на серхан! С клиповете дръпна напред и заслужаваш тая чест! И кажи  много здраве от мен!

# 178
  • Варна
А Каламитси , ще предам , непременно

# 179
  • Варна
Ади , какво ще кажеш - цигански романси , има ритъм , инструментал

Само да не ни разберат погрешно

Целта е да е нещо нетрадиционно и да не е класика ,

Общи условия

Активация на акаунт