Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 12

• 31 168
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Хм странно. Аз ходих на училище за родители и питах за упойката и ми казаха, че може по всяко време да се сложи (след 4 см.)  newsm78 Може би от един момент нататъка не хваща както трябва  Thinking А може би зависи и от вида упойка.

# 541
И на мен ми звучи странно, но сигурно си има причина. Например, че няма за кога да хване след такова разкритие? Щото иначе, препаратът си е препарат, няма какво да му попречи да "неутрализира" нервните импулси или както там действа дадена упойка. Знам само, че на гнойно възпаление не хваща упойка, но тук не става дума за това.

Солетка, тъй като нищо реално не можеш да направиш, аз бих те посъветвала да се успокоиш и да не се паникьосваш предварително. Късмет!

# 542
Здравейте. Имам много важни въпроси и искам да ви попитам. Цикълът ми трябваше да е на 12.04., но не дойде. Правих си тест - положителен с втора слаба чертичка. Повторих след 48 часа и пак по същия начин. Днес на 20.04 прокървях  Cry . Какъв съвет ще ми дадете? Да ходя ли на гинеколог? Какво се прави в такива случаи?

# 543
Задължително отивай на лекар!

# 544
Здравейте имам 1 въпростче малко глупаво ама да питам Thinking Бебо ще се роди в най -горещите дни началото на Август свекървата иска да го маже 40 дена със свинска мас явно така правят в тяхното семейство  според мен жега+свинска мас.... няма ли да стане нещо на мъника не можели да се маже с бебешко олио няма ли да е същото! а и какво ще ми препоръчате да го обличам в топлите дни  защото все пак новородено а ми е 1 бебе и сам неопитна Tired newsm78

# 545
kivity  едно време всички са ни мазали с мас,но сега при наличието на толкова много бебешка козметика,пригодена специално за бебешката кожа е абсурдно да се маже бебето с мас.А още повече както е в твоя случай с жегите,защото маста допълнително загрява,а бебо не трябва да се прегрява със сигурност.Опитай да й обясниш на свекърва ти или й дай да прочете нещо по темата(има много писано в нет-а).Аз ходих на лекция за хигинета на бебо и там питах за това(че и моята баба е приготвила буркана  Mr. Green) и жената обясни всичко,което написах по-горе + това,че маста запушва също и порите на кожата.

# 546
Свекърва ти да отиде на малко лекции за да й освежат малко инфото...скоро бях на една такава лекция с дерматолог и ни обесняваха,че всяко мазане с такива, дори и уж природни нещица е глупаво, илишно и не само,че не помага, а може и да усложни, понеже може да наруши PH- то и дори зехтина не е препоръчителен Wink

# 547
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Момичета благодаря  Ви за добрите думи.  bouquet
Ходих на лекар  и той ме успокои.
Ами сега чакам и се надявам всичко да е наред, детето няма да ходи докато не родя на градина и така.

# 548
благодаря на всички ви!Дадохте ми идея утре сам на преглед и ще питам пред нея лекарката да и обясни тя защото аз колкото и пати казвам че е излишно никои не ме чува!Лека бременност на всички Hug

# 549
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
РаО бягай на лекар.

# 550
iv.elina обърка ме с vilz. Но да-тя да бяга бързо на лекар.

# 551
благодаря на всички ви!Дадохте ми идея утре сам на преглед и ще питам пред нея лекарката да и обясни тя защото аз колкото и пати казвам че е излишно никои не ме чува!Лека бременност на всички Hug

Хм, да, но няма гаранция, че ще се вслуша в лекарката. Не може ли просто да й забраниш? Детето си е твое, в края на краищата.

Мен също живо ме занимава въпросът за бебешката козметика, каква част от нея е задължителна. Тук по съответните теми виждам всякакви мнения, явно отново всичко си зависи...

Солетка, всичко ще е наред.

# 552
Ами, Ир, не е грешка и да не ползваш козметика в случай, че кожата е нормална. Иначе лосион е достатъчен за овлажняване. Мляко през зимата и лосион през лятото, такова е правилото.

# 553
Мерси! Ей така обичам - кратко и ясно. Записвам си.  Grinning

А кремчето за подсичане? Някои го мажат профилактично.

# 554
Ами да ти кажа, пробвай да мажеш бебето с слосион, ако изникне проблем тогава го мисли. Пиша ззащото при нас с профилактика нищо не стана. После смених всичко, което беше на пазара от прехвалените само за да разбера, че на моето дете не  действат. Намерих си един "Детски крем с витамини". Освен, че беше евтин, вършеше и чудеса при нас. Съдържа витамин А и Д, ланолин, вазелин. Не ползвай мокри кърпички, измивай само с водичка при смяна на пелената (изключая ако детето се е наакало), оставяй винаги, когато е възможно (при смяна на пелените) кожата да диша, така наречениет въздушни бани. В началото за по 2-3 мин. После като започнат масажите за по-дълъг период. Твоето бебенце ще е лятно, така че ще имаш много възможности за това.

Общи условия

Активация на акаунт