С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 40 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
(не)Обикновена, честито ти нова работа и успех в нея Peace
tonnny_bg, аз пък няма каква добра новина да ти кажа. Tired
danilu, това са разтворими напитки с подсладител. Стават за студени сладкиши. Мисля, че за топли не стават. Поправете ме, ако греша. newsm78

Аз днес ходих на пазар. Награбих няколко блузи  L и XL и се намъдрих в пробната. Пробвах, пробвах- пък те като торба ми стояха. Чак не можах да повярвам. Само допреди два месеца щяха да ми стоят чудесно. После излязох, навръщах ги по рафтовете и си потърсих размер М, направо ми залепната Mr. Green Леле, от години не съм си купувала дрехи с размер М и да ми стоят страхотно.  Blush
Обичам го този режим и вас също. Гушки и лека вечер от мен.  Hug Отивам да гушкам козинките.

# 151
  • София
Момичета,липсва ми добра новина.Усещали ли сте такова чувство когато искате просто добра новина,нещо хубаво да се е случило и да разберете.

Мииии, tonnny_bg, чеки да помислим  Thinking .
А, сетих се Peace - на 4-ти април почвам работа. Mr. Green Първия месец пробно, но за мен си е добра новина! Laughing
Айде - гуш и лека нощ на всички! Hug

(не)Обикновена   smile3501

ЧЕСТИТО И УСПЕХ, дано да ти хареса работата!
Това си е истинска добра новина Hug

veroni76, ей това сищо си е хубава новина,  гот а? По-малки размерчета и все по-малки, вярвай ми води до пристрастяване, но пак си е гот  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Добър вечер, дами !

Тук съм и ви следя. Кантарът взе да тръгва стремглаво надолу и съм повече от щастлива. И цикълът ми дойде, въпреки голямото двуседмично закъснение, но всичко вече е наред.
Аз си карам кротко по режима и за сега нямам прегрешения. Само не съм сигурна за котидж сиренето, защото това което взимам е с 3,9% масленост, взимала съм и с по - малко. Множко е, но го дават диетично. А страшно се изплаших като погълнах една нискомаслена екскуиза и видях на опаковката, че съдържала захар  #Crazy. Обръщали ли сте внимание на българската опаковка? Може в България да си е режимна.

При нас екскуизата и котидж сиренето са си два различни вида сирене  Peace. Затова не съм сигурна, че този котидж, който ям е режимен. Пускам снимка, че да ме посъветвате.

(не)Обиковена, честита нова работа, много късмет и успехи ти желая !  Hug
Tonny_bg,  добрите новини ще дойдат с хубавото временце  Wink. Още малко търпение !  Hug Аз с нетърпение чакам уикенда, защото уж ще имаме 20 градуса топличко време, а тогава ще съм на зеленчуци и протеини  chef. Та ще има грил - моабет край някое езеро  Party.
mimensita, твоите топчици отново са страшно сладурски и всеки път като ги погледна ме подканят да гася компа, че е време за сън  Grinning.
ЦвеTи, много хубави степчета. Ще взема и аз да си домъкна от България идните месеци, че не знам при нас дали изобщо ги има и къде. Whistling
ozverela, как е мацка?  Hug Липсваш ми, а макар и виртуално   bouquet.
veroni76, най-хубавата терапия - шопингтерапията, а особено когато си се вталил, удоволствието е двойно  Grinning. Много се радвам за теб   bouquet.

Нека всички, които не успях да изброя се чувстват поздравени  Hug.

Пожелавам ви една прекрасна слънчева седмица - режимна и отслабваща !

Лека нощ !

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 23:07 от бяла лястовица

# 153
Тончейййййййй ,  Heart Eyes след като най-накрая откри Хуска  Joy Joy Joy и вече си Н4Ф, може да се лекуваш с лимон, без химий там разни, знам че не обичаш лИкарствата.Та, пробвай ако искаш на всеки час по един малък или половин голям лимон.Сокът разреден с мааалко вода.Поне при мен действа безотказно, те ти казаха за таблетки, но аз съм върл противник на измишльотини пакетирани като витамини и лекарства подтискащи симптомите, а не лекуващи.

МариДи, май четем еднакви книги, защото и в моите пише да не се товарим с храна  при разболяване Laughing и други неща пише, ама не са за тука  hahaha

И умната с микровелетата  Joy да не се контузите, ако имате тенджери под налягане, също с повишено внимание  Laughing

# 154
Здравейте, момичета! Много съм нещастна-от 5 дни не съм се теглила и днес с трепет като се качих на кантара #Crazy #Crazy няма мръднато нито грамче надолу, а всичко спазвам по правилата. Дано скоро Г-н Кантарев да ме зарадва.
Тази вечер купих от Лидъл пилешки бутове и ги сложих в йената с 250 гр гъби, тъй като днес ми е ПЗ ден. Такава мазнина пуснаха само #Crazy #Crazy не ми се струва съвсем режимно, какво ще кажете?

# 155
А, сетих се Peace - на 4-ти април почвам работа. Mr. Green Първия месец пробно, Като шефка ли? Mr. Green но за мен си е добра новина! Laughing
Айде - гуш и лека нощ на всички! Hug

Да ви се оплача, не ми отпуснаха студентски кредит и ми се провали бригадата. Confused Ще работя и това лято като барман и ще си събера пари, за да мога в края на сезона да си направя една екскурзия из Европа Grinning Както викат хората - всяко зло за добро Rolling Eyes
Аз съм с килограм надолу след голямо задържане, щастлива съм Heart Eyes
Лека нощ, отслабвайте и се радвайте на всичко, което притежавате   bouquet

# 156
  Laughing Срашна си значи!  Laughing Ама... кой за каквото е учил... Аз по-скоро за трудовак!  Rolling Eyes Mr. Green

# 157
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Да знаете, заради смяната на часа и сбъркания ми мъж ще изпия световния запас от кафе  ooooh! Ама нали съм добричка, ще оставя за вас поне една чашка  hahaha

(не)Обикновена, по-добра новина от това, здраве му кажи  Peace
      veroni76 , преди два месеца си била друга "порода"  Wink
      бяла лястовица , Еxquisa е марка, котиджа е продукт - няма как да ги сравняваш.
      lora_1 , ти сега ли разбра, че в Бг пилците са по-мазни от свинките  hahaha
      Хайде да хуквам да сбирам бохчата, че пак трябва да се работи  ooooh!
              Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 158
Добро утро,мацки  Hug.
Трогната съм от загриженноста ви и само да ви кажа:Много ви обичам! Heart Eyes
Зори,добре че ми припомни за вит Ц ,че щях да ходя до аптеката днес ,обаче сега като имам 2 лимона в хладилника ,ще взема да си напускам парченца към дневната доза вода . Hug Hug Hug а за ХУСК-а много съм доволна и не се налага да си спазвам часа на ставане,че то преди какво беше/А съм изтървала да стана в 5ч и хоп-запек. #Crazy Сега нямам такива проблеми. Heart Eyes
(не)Обикновена,това е много добра новина даже.  bouquet На фона на ситуацията в страната,някой да каже че почва работа,си е направо чудо.Пожелавам ти ,както казва Мрънчо скоро и шефка да станеш. Heart Eyes Hug
lora_1,дай време на кожата да се свие де,не бързай,то не може всеки ден минус да отчиташ. Heart Eyes
Аз днес съм с -500гр ама сигурно е от борбата с вируса  #Crazy ,аман вече с тез вируси бе.
Днеска обаче отивам на танцова,хич не ми пука. Party
Верчеее,много се радвам за размера на дрешките.Чувството е страхотно . Hug Hug
Да си ги носиш със здраве! Hug
Да ставам да си приготвям отварите ,че в 9ч отварям долу магазина. Heart Eyes
И дано имам много клиенти,че стока трябва да вземам ,а то без пари не става. Thinking
При нас е мъгла и влага ,обаче цъфналото дръвче отпред много ме радва.Дано скоро цъфнат всички по улицата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Добро утро, дюканки!
Ще ми дадете ли малко разяснения, значи първи (ударен етап) примерно започва с 5 дни, последва втори (смесен етап) в който пак започвам 5 дни на белтачини и 5 дни на белтачини с зеленчуци и така до постигане на желаното тегло. Праволно ли съм разбрала?Примерно за 2 месеца колко кг ще отслабна, като имам много за сваляне? Офф трябва ми някаква мотивация...
Хайде от мен успешен ден...

# 160
persitsveti ,първият етап ти е 5 дни на Протеини (т.е за кратко П),втори етап започваш с  ПЗ (протеини +зеленчуци),после пак П,после ПЗ и така до достигане на желаното тегло или това посочено от калкулатора.Схемата си я избираш сама.5П/5ПЗ или друга каквато решиш.За 2мес не мога да ти кажа колко ще отслабнеш,защото всеки организъм си е различен и сваля по различен начин.Сега прочети пак първата страничка на темата и ако имаш още въпроси ,тогава питай.А мотивацията ?Всички ние сме мотивация и ти самата . Heart Eyes

# 161
tonnny_bg   благодаря ти за отговора

# 162
  • Варна
Добро утро и от мен!Аз днес мога да се похваля с един - от 0,500кг.Най-после,след 5 дни задържане,това направо си е новина!
tonny,наистина естествения витамин C,т.е. лимона е винаги по-добро решение,но не знам в колко лимони се съдържа дозата витамин C,която се съдържа в 5-6 таблетки.Предполагам,че концентрацията е доста по-малка...Дано има ефект с лимона,както и с таблетките при мен!И аз не обичам да пия хапчета,но при този метод ги приемаш само ден-два...
Сега момичета,понеже съм тъпа и упорита,отивам да се боря с микровълновата и да се опитам все пак да си направя филийки...Стискайте ми палци да няма взривове пак!
Лек и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 163
  • Варна
Добро утро мили момичета?Няма да питам как сте,защото дори ида не писах ви навестявах всеки ден:виждам всички сте добре отслабвате,започвате нови работи преборвате се с вирусите и т.н.,всички сте пролетно заредени!
Аз днес правя 1месец откакто съм горда дюканка  party041равносметката е:минус7кг.,най-хубавото е че,това време мина неусетно с вашата подкрепа и като го започнах режима не вярвах че толкова бързо и леко ще минава времето!Благодаря Ви Дюкеси newsm51  bouquet

# 164
elan71,браво!Поздравления за резултата.  bouquet
Вървите наравно с моя мъж .И той пребори седмото кило ,сутринта не му се вярваше чак,че вижда 112 на кантара,то 112,9 ама все пак си е 112 . Party Joy Още 10-11кг и ще помислим за трета. Heart Eyes Днес го рпедупредих ,че последните кг най-трудно се дават,да има нагласата и да не се притеснява,ако си кара режимно. Heart Eyes
А между другото аз си почнах и антибиотика.Няма кво да се церемоня.Кашлям свирепо просто. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт