С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 888
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета,честита ни нова темичка,дано ни донесе много минусчета Praynig Praynig Praynig
 Честито на всички именици и на всички с повод  bouquet  bouquet  bouquet
Деси,честито!Това е прекрасна новина Heart Eyes Желая ти лека бременност и едно красиво и здраво бебче на края и бъди внимателна с режима,здравето на бебо е най-важно  baby_neutral
 За портокола:  вече съм -5,500кг,но днес ми дойде цикъла и най-вероятно затова се чуствам като плондер от вчера Sad

Желая на всички лек,усмихнат и отслабващ петък!  bouquet  bouquet  bouquet

# 46
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРИКАЗНИ МОМИЧЕТА–СНЕЖАНКИ!
Тюх не успях да се запиша на 1-ва,но нищо-хаирлия да е новата ни тема,която отново епрекрасна-Вещи   bouquet smile3501
Only-благодаря,ще си го приготвя Hug
Денят е слънчев,празника е много хубав-желая ви много усмивки Grinning
Деси-честито мила Hugлека бременност!

# 47
  • на острова на мечтите
Miscel,  много зависи от възрастта дали Ще сваляШ бързо или не.За да пиШеШ на кирилица виж най отгоре в страницата където има обяснеие. Но не е лоШо за 3месеца 10кг. Комплименти . И аз за да се регистрирам трябваШе да вляза от българската си поЩа от yhoo i hotmail не ми се осъЩестви регистрацията

# 48
  • Пловдив
Хич не е лошо да си направя фрикасе,ама като незнам как се прави...... Embarassed

# 49
Na 34 sam.Pravih dva opita in-vitro i nishto ne stana ama stana tova che kachih baia kilogrami.

# 50
Здравейте! Много отдавна не съм се включвала, но нещата са наред, влязох в трета, килограмите са стабилни и се чувствам много добре!  Heart Eyes

С децата сме в Трявна и се чудех няма ли някоя Дюканка от тук, може да се видим, да споделим ...

Лек ден!  Hug Hug Hug

# 51
Хич не е лошо да си направя фрикасе,ама като незнам как се прави...... Embarassed

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.45        bouquet

# 52
  • Варна
Na 34 sam.Pravih dva opita in-vitro i nishto ne stana ama stana tova che kachih baia kilogrami.
Weary И мен това ме чака...Знам как се отразяват процедурите преди инвитрото,та се подготвям психически...До тогава трябва да съм свалила достатъчно,за да има мегдан да качвам!Иначе само да стане,пък какво да се прави - после пак Дюкан ще помага! newsm12

# 53
  • Варна
Пак съм аз. gydi
С риск вече да стана досадна,пак искам нещо да ви питам.Приключих с въпроса с парафина - купих си го!Дано помогне за WC-то...Сега на дневен ред е сухото мляко.Току що се връщам от "Кауфланд",гледах,пулих се,но с по-малко от 1,5% масленост не намерих.Това ли имате предвид под обезмаслено?Няма ли с по-нисък процент в нашата мила татковина?
Нямам намерение да го използвам постоянно.Харесах една две рецепти с него,та затова,но все пак трябва да знам.Пък и може да си слагам по малко сутрин в кафето,ако нямам отворена кутия прясно мляко...Но ако не препоръчвате 1,5%,няма! smile3506Обещавам!

# 54
Only- Hug Hug Hug

Kali_tod,аз не съм наясно,щото си ползвам течното в кутиите.Ама сигурно няма да има проблем,все пак киселото мляко ни е 2% ,което ползваме,защо да не може сухото прясно мляко да е с масленост 1,5%?Ти все пак по лъжичка ще слагаш,няма с кг-те да го ядеш я. Party

Преди обед как ми беше топло ,сега съм замръзнала.Ааа,кво става/
Довечера ще се яде риба ,а утре се уредих на банкет с танцовата на Шабла. newsm68 newsm68 newsm68

# 55
Ima 0.1 procenta na dosta marki.Lichno az si vzimam Germa-0.1,kofichkata e 0.500 i e na dobra cena.Vsichkite mleka 0.1 sam gi probvala,ama tova nai-stava za iadene.I priasno si vzimam 0.1-My day-Fitnes sutrin za trichavata palachinka  chef

# 56
Da vi pitam neshto,ot kade si gi vzimate tezi liniiki za dietata-animiranite,vijdala sam podobni i za bebcheta i za bremennosti newsm78

# 57
  • Пловдив
Минавам само да хапна от протеинчетата на Мименситка.  Mr. Green
Десилоша, голяма новина.  Flutter
Аз се повзех в ръце. Ще си довърша плодовия режим, захранване и живот и здраве пак ще цъфна тук.  Simple Smile

# 58
  • Варна
Kali_tod,аз не съм наясно,щото си ползвам течното в кутиите.Ама сигурно няма да има проблем,все пак киселото мляко ни е 2% ,което ползваме,защо да не може сухото прясно мляко да е с масленост 1,5%?
Аз не ползвам 2%.И прясно и кисело си купувам 0,1% - има голямо разнообразие.Но явно не е проблем!
Мишел,става въпрос за сухо мляко,а не за прясно или кисело!
Da vi pitam neshto,ot kade si gi vzimate tezi liniiki za dietata-animiranite,vijdala sam podobni i za bebcheta i za bremennosti newsm78
Отиди в началото на форума - има тема "Правила,условия и указания".Там е обяснено подробно как да си сложиш такава лентичка!А най-горе тук дори погледни,където пише новини,калкулатор...третото е лентички.Това са лентичките от този сайт само.
И наистина отдели време да прочетеш как да кирилизираш текста си,дори и да нямаш кирилица на компа си!

# 59
Мисля,че се коментираше ,че в млякото 0,1% няма много мляко,затова пък има достатъчно нишесте.Но всеки си преценява. Heart Eyes

Mishel_Sambora,първо си оправи кирилицата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт