С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 40 226
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
ей тони вярно че има едни не режимни маслини и кори от лимон  Embarassed
сори другият път ще внимавам повече като сервирам  Embarassed
още веднъж ме извинете, не е нарочно
Стига де, става вече жалко! Постнала си снимки, ОК! Никой няма да те линчува за декорацията в чинията и едва ли някой ще се натъпче с маслини и кори от лимон, само защото ги има на снимката!

# 541
  • София
Добро утро и от мен!   bouquet

Грахче, благодаря за кафенцето!  Laughing

Тони, тази работа с бронхопневмонията зле ми звучи, как се допусна до там.
Чакай сега да почна да раздавам   341uu, не само за ядене яяяяяя. Голяма жена си, разумна  Hug Hug Хайде скоро да чуваме само хубави новини от морския край  Laughing

Мимс, къде се скъта бе жена, никаква те няма? Няма закуски, няма козинки, няма протеинчета. Надявам се всичко е ок и просто си си взела отпуск без компютър и интернет  Joy

Аз днес съм с още по-голямо плюсище, хем доста прилично се храних вчера, че и повечето морски дарове и рибка, но пак ядох домати с тях - не удържах. Днес няма да хапна ни един, въпреки, че много обичам. Ще карам на зелена салата да видим утре как ще съм  newsm78

Хубав и отслабващ ден, момичета!   bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 11:59 от MariDi

# 542
tonnny_bg Не не пие никакви лекарства, ама не помръдва бе .... ега ти и организма! Вече ми е неудобно да се меря пред него. А обикновено тази диета на мъжете действа доста по-бързо....  Thinking

# 543
Здравейте, момичета! Аз задържам днес, но май ще ми идва и всичко ме боли(глава, гръб, бъбреци) и нищо не ми се яде. Последните дни акцентирах върху телешкото и резултатите бяха добри, ама за съжаление мноого е скъпо- към 13-14 лева за килограм, забравих точно. В Била видях опаковка на която пишеше телешко за супа- беше наситнено, без мазнина, а килограма беше около 5 лева (или опаковката?!?). Как мога да го сготвя, ПЗ дни съм.
Един път питах за дюканското сладко, но не видях някой да ми е отговорил. Иска ми се да си намажа палачинките с нещо сладичко Sunglasses Sunglasses
Анаси- да продължава с режима, при някои резултатите идват по-късно.
Айде, лека и отслабваща неделя  bouquet  bouquet

# 544
  • Пловдив
Аз палачинка съм си мазала с разбит белтък на пяна и подсладител - става като сметана. Ако не те е страх от сурови яйца, мен лично не ме е страх от такива, но има момичета, които не искат да ги ядат така. Може да се намаже и с цедено мляко със степче - пак става нещо от рода на сметаната. Или с дюкански течен шоколад - сухо мляко, малко какао, подсладител и малко водичка да се разбърка.

# 545
Аз палачинка съм си мазала с разбит белтък на пяна и подсладител - става като сметана. Ако не те е страх от сурови яйца, мен лично не ме е страх от такива, но има момичета, които не искат да ги ядат така. Може да се намаже и с цедено мляко със степче - пак става нещо от рода на сметаната. Или с дюкански течен шоколад - сухо мляко, малко какао, подсладител и малко водичка да се разбърка.
Това с течния шоколад ми хареса. Откъде да си купя обезмаслено сухо мляко. В кауфланд дали има?

# 546
  • Пловдив
1.5% мисля, че има навсякъде, по-малко не съм виждала, но това го ползвам от време на време. В по-големите супермаркети го има. На Биосет и на още една фирма е, в момента не се сещам коя беше.

# 547
  • Варна
Здравейте!Завърнах се и аз от мотосрещата и да ви се похваля не съм нарушила и грам режимчето...Е,не успях да спечеля нито един рокер за каузата,ама няма как - рокер без бира виждали ли сте?Освен мен!

Откъде да си купя обезмаслено сухо мляко. В кауфланд дали има?

Да,в "Кауфланд" със сигурност има 1,5% - аз от там си го купувам!

Лек и отслабващ ден на всички ви желая!

# 548
  • NICE,FRANCE
Може и дюканела-един жълтък,подсладител и обезмаслено или там което е нискомаслено какао.Разбърква се хубаво и става страхотен течен шоколад,ммммммммм  chef  bouquet .

ПП.А за третофазнички(аз си го напразих преди два дена,за да избегна захарта)конфитюр от ягоди-300г ягоди,подсладител за термична обработка и малко вода.Слагам да заври за десетина минутки,да омекнат плодовете и добавих един желатин.Сега си имам едно бурканче с режимен конфитюр и си хапвам палачинките с него.

# 549
Дюдютела  Laughing

Тони, шма умориш,  hahaha hahaha hahaha спаднало либидо и куки, страстоубийствена комбинация.Жено, взимай се в ръце, на вашата възраст сексът е препоръчителен. Опс, писала съм вашата възраст  Mr. Green имам пред вид нашата възраст  Joy Joy Joy Особено с по-млад и чужд мъж.

# 550
Добро утро.Да сервирам кафето първо.Днес ще е с музикален съпровод. Heart Eyes

http://www.kaminata.net/izkustvo-s-kafe-t51113.html

Зоритааа,аз секса не съм го отхвърлила съвсем ама с чужд мъж-ДА т.е. не се връзва. Laughing Laughing
Главоболия не ща.Стига ми моя мъж. Whistling И на картинка не ги гледам . Whistling

Аз днес пак съм с + и кръста ме боли на това отгоре.Абе нещо сдавам фронта май. newsm78
Трябва да се взема в ръце,че лошо става.

Желая ви лек и успешен ден! Hug

# 551
  • Бургас-Несебър
Здравейте момичета, незнам някой помни ли ме?!
На кратко - октомври 2009 започнах Дюкан, в първа и втора смъкнах 20кг. В трета още 8-9 кг, което ме накара да я спра. Минах в четвърта - върнах 2-3 кг - нарочно, за да изглеждам нормално, не кльощаво. Обаче през изминалата зима качих още 6, което вече е доста. Имам да свалям едни 6-7 кг и ми се ще пак да е с Дюкан. Чета че за малко кг може втора да е 2/8 или 3/7. Някой по-опитен може ли да ми разясни тези схеми?

# 552
Ей момичета,да се похваля,вече съм 76 кг newsm74

# 553
Хей, я кажете преди цикъл с колко ви се е случвало да сте на +, защото нещо почвам да се притеснявам... Бях преди 4 дни бях 67.1 , а днес съм 68.2 ... А си държа уж режима ><

# 554
  • Лутаща се
Хей, я кажете преди цикъл с колко ви се е случвало да сте на +, защото нещо почвам да се притеснявам... Бях преди 4 дни бях 67.1 , а днес съм 68.2 ... А си държа уж режима ><
Споко, ти дори си добре!
Преди да ми дойде бях Кантарев показваше 65.700, тази сутрин 68.800.........к'ъв кеф, а?  Mr. Green Абсолютно режимна съм, това всичкото ще да е течности, ама ви казвам чак бедрата си усещам подути...
Аз за това и не пиша, чета ви, работя си и опитвам да не се втелявам прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт