Къде да отседнем в Трявна?

• 183 145
  • 787
  •   1
Отговори
# 15
Само не избираите вила "Болярка"

# 16
Здравейте Grinning
За района на Трявна мога да ви предложа комплекс Българка, той се намира на 14км от града, но е страхотно там, много добре направено и много удобно за семейства с деца. Миналата година бяхме за седмица в комплекса, дребните не излязоха от басейна и бяха страшно доволни, а и ние също, персоналът беше любезен, къщичките - чисти и хубави, въобще, нямам забележки.  Grinning

# 17
  • Варна/UK
Радвам се, че намерих темата, защото планувам да заведа детето в Трявна това лято Peace
От близо месец разглеждам хотелите в града и останах очарована от предлагането. Тази тема ще ми бъде доста полезна в изборът на хотел. Синът ми боледува доста често, откакто тръгна на градина, освен това изкара мононуклеоза през март, има съмнения за астма(алергична) и мисля, че Трявна е подходящо място. Никога не съм ходила там и имам огромно желание. Ще следя темата.

# 18
  • софия
Ние имаме резервация за х-л Хилез за следващата седмица.После ще споделя впечатления.

# 19
Била съм в Калина палас и в Сезони. Вторият ми хареса повече. Най - малкото че като местоположение е много по - удобен. Вярно че е на баир, но е на няколко минути от центъра и забележителностите на Трявна. Калина палас ми се стори доста разхвърлян с тези безкрайни коридори, а и приличаше на строителна площадка, но все пак това са впечатления от преди няколко години.

# 20
  • Варна
Двойната стая в хотел Рай /това за ноември 2010г./ беше 50лв , а закуска вече нямаше. Ходили сме там три пъти. Явно са решили, че така е по-добре. То и преди това, освен тестени закуски от близката фурна, друго не предлагаха.

# 21
  • В.Търново
Ние имаме резервация за х-л Хилез за следващата седмица.После ще споделя впечатления.
Аз съм с лоши впечатления от там през декември 2008г,но не знам дали се е променило нещо.Ще чакам с интерес впечатленията ти.Там не бих повторила.

# 22
Аз мога да препоръчам "Възрожденци" . Отсядали сме там през август 2009 и останахме много доволни  Peace

# 23
  • софия
За съжаление не стигнахме до Трявна и до х-л Хилез.Наложи се да отменим резервацията,тъй като детето се разболя.Но в последно време и аз не чувам добри отзиви от хора,които са го посещавали.

# 24
  • В.Търново
Знаете ли дали има някакъв басейн като общ с входна такса,а да не е към някой хотел....или пък хотел с басейн,но да не е в околностите,а в самото градче?

# 25
Да,има басейн в града.Намира се до стадиона.

# 26
  • В.Търново
Да,има басейн в града.Намира се до стадиона.
Да попитам за него,водата дали е затоплена,приятна ли е обстановката там,предполагам,че има и детски басейн?

# 27
Обстановката е приятна,има и кафене там има и детски басейн.За водата не мога да кажа дали е затоплена,но мога да попитам и ще пиша пак.

# 28
  • В.Търново
Обстановката е приятна,има и кафене там има и детски басейн.За водата не мога да кажа дали е затоплена,но мога да попитам и ще пиша пак.
Благодаря,ще изчакам отговора!  bouquet
Юли месец може да ходим за един уикенд до там. Simple Smile

# 29
  • варна
Моля да споделите за Калина Палас!

Общи условия

Активация на акаунт