Къде да отседнем в Трявна?

• 183 344
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Миналото лято бяхме в Трявна за една седмица, през август - чудесен град е, особено старите къщи са магия  Heart Eyes

Отседнахме в ''Чичо Томовата колиба'', която въобще не препоръчвам. Ужасно остаряла база, всичко е някак занемарено и неподдържано. В банята изпопадаха държачите за тоал. хартия и сапуна...плочките са мизерни, а гардероба в стаята миришеше ужасно.
Стаята за цяла седмица ни я почистиха само веднъж, и то с най-мръсния парцал, който съм виждала - т.е. стана дори по-мръсно отколкото беше  Sick
Мога още много да разказвам, но мисля че и това е достатъчно. Иначе женицата, която беше там и отговаряше за мястото беше много мила, особено с детето - но това не променя нещата.

# 151
не мислих да пиша в темата за да изказвам мнение, но понеже се събраха доста отрицателни коментари за квартирите в Трявна и реших да споделя мнение и аз.
бяхме в къща Беки http://www.beki.tryavna.biz/ останахме много доволни от престоя си там. настина не ни чистиха стаята, но това за мен беше проблем, всичко е точно както на снимките, като отидохме беше чистичко в стаята, на 6 тия ден ни дадоха чисто спално бельо и хавлии. къщата е в края на града точно за стадиона и е много тихо и спокойно което за нас беше важно. определено като отидем пак в трявна ще отседнем пак там

# 152
Ние бяхме миналата година в хотел Ралица и останахме доволни, само банята не ми хареса особено за тази цена, но в никакъв случай не беше мизерна.

# 153
  • гр.Варна
Ще изпратя дъщеря ми- на 5,5г. с баба си  и дядо си  в Трявна . Имаме назначени процедури за детския санаториум. Ще са без кола- т.е. трябва ми апартаментче или етаж от къща в тази част.
Моля за идейки?

# 154
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте,какви са цените в къща Беки?Благодаря.

# 155
  • Варна
Скален кът'',Нейковци,махала след  Плачковци
две самостоятелни къщички за по до 7 души,барбекю,
оборудвана кухня,механа,много удобства
лично пробвана нова база

# 156
Ще изпратя дъщеря ми- на 5,5г. с баба си  и дядо си  в Трявна . Имаме назначени процедури за детския санаториум. Ще са без кола- т.е. трябва ми апартаментче или етаж от къща в тази част.
Моля за идейки?
Санаториума е доста отдалечен за  "баба, дядо и внуче". Може би ще трябва да ползват такси поне в едната посока. На връщане е по надолнище и може и пеша. И преди бях споменала за една къща, която е с хубав двор, близо до центъра и арх. резерват. По принцип има много места, но тази къща я зная защото е близо до родната ми къща.
Скрит текст:
Става въпрос за Поп Николовата къща.http://www.bgvakancia.com/offer/3056/ Собсвениците живеят в Габрово и са много симпатични и интелигентни хора.

# 157
Здравейте,какви са цените в къща Беки?Благодаря.
10лв на човек  на вечер
marianik дядото който се грижи за къща Беки нас ни караше до санаториума , изчакваше ни и ни връщаше и му дадохме само парички за газ. иначе такситата искаха по 3 лв в 1та посока. ако искаш се обади да питаш уш къде е къщата и като обясни вметни че ще ходите и до санаториума и ще ви е далече, предполагам ще ви предложи да ви кара.

# 158
  • София
Гледах, четох, мислих, умувах и резервирах за Сезони за края на август. Някой скоро да е ходил там? Отзиви? Ще сме с таткото и с детенка. Интересува ме хигиената-стаите, басейна, ресторанта как е,последно-близо е до центъра, но е като на хълмче?-изобщо който каквито коментари има-давайте  Hug

# 159
Миналата година 2 пъти отсядахме в "Сезони". Останахме с добри впечатления.
Относно хигиената - чистеха стаята ни всеки ден, хавлиите също се подменяха ежедневно.
Басейна - водата беше чиста, но студена /но ние ходихме юни и септември/.
Ресторанта - закуската е на шведска маса, не особено богата, но прилична. Храната като цяло беше добра. В петък и събота работеше и механа - барбекю до басейна, много приятно за мъжа ми място  Simple Smile.
Близо е до центъра, но  баира е ужасно стръмен и изморителен, макар и кратък.
Като резервирате стая, помолете да не е близо до отдушниците на кухнята. Последния път едни хора искаха да им сменят стаята, заради миризмите идващи от кухнята.

И понеже темата е за Трявна, а ние за трета поредна година почивахме там, искам да споделя, че едва ли скоро ще идем пак. Според мен с всяка изминала година нивото пада - продавачите стават все по-груби, сервитьорите - все по-нелюбезни, а хотелите - все по-неподдържани. Мое мнение  Peace.

# 160
Някой има ли впечетления от санаториума, какви са условията?

# 161
Аз не бих останала с детето си в санаториума, като имай предвид, че не съм с кой знае какви претенции. Базата е много стара, в коридорите постоянно ставаше страшно течение и повечето от настанените там бяха от разни домове и все пак си има и болни дечица.  Освен това, за да си в така наречените вип стаи трябва да платиш престоя си, което е почти колкото да си на квартира - поне там, където бяхме ние.

# 162
  • гр.Варна
Аз не бих останала с детето си в санаториума, като имай предвид, че не съм с кой знае какви претенции. Базата е много стара, в коридорите постоянно ставаше страшно течение и повечето от настанените там бяха от разни домове и все пак си има и болни дечица.  Освен това, за да си в така наречените вип стаи трябва да платиш престоя си, което е почти колкото да си на квартира - поне там, където бяхме ние.

И аз не бих останала в санаториума- ами болница си е, навсякъде си мирише на болница  Sick . Неуютно, стара база- чистят си хората , но то каква почивка ще е  Stop

# 163
Здравейте! 
 Имам внучка  на 3 годинки ,която зимата преболедува тежко и реших лятото да я заведа на почивка в Трявна .  За целта  разгледах  сайтовете на хотелите в града .Прочетох и тук мнения  на хора ,които са почивали там .  И се спрях на комплекс ВЪЗРОЖДЕНЦИ . В средата на юли се обадих , за да попитам  как стоят нещата с резервацията.  Обади се мъж ,който много любезно ми обясни, че  седмица преди  почивката е достатъчно да резервирам стая .  Така и направих - обадих се на 27.07  за да резервирам  за 6.08.  На телефона  тоя път беше жена - прие ми резервацията .  Каза ми, че за този период има   2  свободни стаи .  В разговора стана  дума, че почиващите ще бъдат баба и внуче .  Сметнах, че  вече съм уредила почивката с внучката .
 Само  след около час   телефонът ми звъни  и се обажда  дамата от комплекс ВЪЗРОЖДЕНЦИ  като  ми заявява, че нямало свободни стаи. Само в партера имало някаква стая с 5 легла,  която била до климатичната система.  Изненадах се - уж имаше  2 свободни стаи на 2 етаж.   Попитах как така?  Тя започна да  ми дава някакви  меко казано  смешни обяснения.
  А аз дори в предния разговор не се пазарих за цената - казах, че ще си платя  сумата за двойна стая, нищо  че детето е на 3 годинки и би трябвало да е безплатно.  Сега отново казах на дамата, че  ще си платя за  двойна стая . Попитах я да се обадя следващите дни,  ако  някой откаже резервация.  Дамата беше категорична  - няма да стане.  Явно  в тоя комплекс  си подбират  посетителите .  Колкото и смешно да прозвучи  явно  тия хора се уплашиха да не се появи някоя бабишкера с някое ревливо  дребосъче Simple Smile
   Така ,че още преди да  имам впечатления от обслужването в тоя комплекс ВЪЗРОЖДЕНЦИ  аз останах разочарована.
 Разочарованието ми беше още по- голямо,  когато  реших  след няколко  часа все пак  отново да попитам  за свободни стаи, като не уточнявам  годините на почиващите ............. И представете си -  ДА ,  свободна стая  вече имаше .

# 164
Ние миналата година бяхме точно в тази стая, но много ни хареса. Това че е до климатичната инсталация въобще не беше проблем, вярно миришеше си от време на време на печени чушки, но това не ни притесняваше. В стаята има една спалня и три единични легла, кухненски бокс, оборудван с прибори, хладилник и готварска печка. За сумата от 36 лева на вечер, си беше направо супер. И най-вече ми хареса това, че си беше в стария град, но е изолирано от шума, тъй като има магазин от пред.
Относно другите почиващи, не ми направи впечатление да са първа младост, а имаше и малки деца.
И само да уточня, че това е стаята, която в сайта им е на снимката с чешмичката отпред и двата климатика и другата снимка с кухненския бокс е също от тази стая.
Така че мисля че няма да съжалявате, но това си е Ваш избор!

Общи условия

Активация на акаунт