Изкачване на стълби

• 18 750
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
определено това е един от най-ефективните начини за стягане,който е имал ефект при мен.Отново започвам и аз Simple Smile

# 16
има ли желаещи за тези стълбички http://www.moreto.net/greetings1.php?n=3604
всеки делничен ден по обяд Simple Smile

# 17
Докъде стигнахте с качването? Съчетавах с намален прием на калории. Колко и как не е важно, защото всеки организъм е различен, зависи дали досега си се подлагала на всяка модерна диета, последвана с преяждане, дали тялото помни все пак някакво мускулно натоварване. Съпругът ми беше с високо кръвно (150 горна граница), но откакто спортува аербно (кара колело) и кръвното му се оправи, последният път беше 109 горната му граница.
Но тук въпросът е до постоянството. Аз не съм спирала всяка сутрин стъпалата в продължение на 2 или 3 месеца + стриктност в храненето.

# 18
  • София
Моите стълбички са малко на брой! Но продължавам да не ползвам асансьор.
От няколко дни ходя и на работа пеша сутрин /не целия маршрут, но около 25-30 мин/
При мен темповете са бавни, но ми се иска да стане постоянен навик, макар и в лека форма.

# 19
  • софия
Аз продължавам да изкачвам стълбите - макар още да ми е много трудно, направо дъхът ми спира - тогава слизам с по два етажа надолу и като се съвзема .... айде нагоре. Онзи ден съседите ме помислиха за луда... хвана ме срам и повече не се изкачвах. Няма да се откажа - дано само по-бързо да почна да издържам повече време, за да има и ефект.  Crazy

# 20
колко познато е това със съседите  Grinning

# 21
Момичета, как върви с изкачването на стълбичките? Peace

# 22
щом е по-ефикасно от бягане и аз се включвам към изкачването на стълбите.И без друго обичам да го правя  Grinning.И е лесно за изпълнение,не ти се налага да ходиш до стадиона

# 23
Аз в неделя изкачих 1300 стъпала, после вървях около 4 километра и после пак ги слязох. С почивки естествено, щях да получа удар Laughing До днес едва вървя, днес гоооре-долу мога да стъпвам изобщо LaughingСмятам да повторя този уикенд!

# 24
1300 стъпала?! Shocked
Леле, къде ги намери толкова... Laughing

# 25
  • sofia
2 пъти седмично след тренировки в залата изкачвам стъпала, на 14 етаж живея, не се бях сетила да ги броя колко са  newsm78
Май всеки ден трябва да почна да ги изкачвам нищо че комшиите ме гледат странно  Embarassed
Ще се оправдавам с клаустрофобия от асансьора  Grinning

# 26
Аз имам само 20 стъпала до моят апартамент..  всеки ден ги качвам и слизам, няма как..ама резултат от 20 стъпала не става.  Този уред го има тук във всеки фитнес, но аз винаги съм го избягвала,защото по рождение си имам голям прасец, и винаги съм се страхувала да не ми стане още по-голям,защото там няма сваляне...да не стана като римски пехотинец в тази част на тялото си...и без това съм 1.60 висока..   newsm78

# 27
  • Plovdiv->Toronto
Оф, и аз не мога да се оправя с този уред, уж слагам килограмите, все го човъркам, а не се променя тежестта, много трудно ми е изкачването, а и скучно  Mr. Green... На 19 етаж живея, ще взема да се пробвам, до 6-тия поне ще стигна първия ден  Laughing... Но ще мога само следобяд, дано да има ефект, защото сутрин съм надолу  Peace ...

# 28
има ли желаещи за тези стълбички http://www.moreto.net/greetings1.php?n=3604
всеки делничен ден по обяд Simple Smile
Grinning тези стълбички са до нас  Laughing

# 29
1300 стъпала?! Shocked
Леле, къде ги намери толкова... Laughing

Това са стъпалата до паметника направен по случай 1300 години България в Шумен Simple Smile
Момичета, ако искате да стягате дупе и бедра, май не е това начина. И аз и мъжа ми имаме мускулна треска САМО в прасците. Че си е кардио, кардио си е, ама само прасците се натоварват.

Общи условия

Активация на акаунт