Помогнете ми в избора на име за моята бебка!

• 5 024
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
Антония
Бианка
Изабела
Лидия

# 16
  • Сопот, Пловдив
Катерина, Ана, Николета, Карина, Диана, Габриела, Изабела, Мариета, Силвия, Валентина, Сабина  Mr. Green

# 17
  • София
Да допълня моите предложения:
Адела, Кармен, Сесилия, Хелена. 

# 18
Всички имена, които аз бих предложила, вече са казани, така че ще чакам анкетата Simple Smile
Все пак, за Иванов мислете имена, които са еднакви и в Бъгария, и в Италия, според мен.

# 19
Елиза не е зле. На галено Лиза.
Ако Бела е странно за Италия, може да я кръстите Изабела.
Юлия предлагам аз, вместо Джулия, но как звучи в Италия не знам.  newsm78

# 20
  • София
Изабела ми харесва.....може да и викаме Бела или Изи, Юлия също е хубаво, но там ще им е трудно да го изрекат Rolling Eyes, Хелена отпада защото с италианците не могат да казват "Х"  Joy
Wilma, точно това мислим нещо като на каката, да звучи еднакво добре за Бг и за Италия и да става горе долу с фамилията, че то както и да я кръстим тва Иванов все не звучи мн добре за Бг  hahaha

Ето анкетата, ще допълвам обаче ако нещо др ми хареса Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 10:16 от minesota

# 21
Аа, видях Паола в онзи сайт, много го харесвам.  Peace
От тези, които са в анкетата - Елиза.
Някой спомена Тициана - нещо ц-то не ме кефи, но Тиана ми звучи супер.  Grinning

# 22
  • София
Мда, но в нашата голяма рода има Полина, свеки ..... пък нали искаме неутрални, че иначе ще се цупят, не ми е лесно  Cry

# 23
На мен ми се струва, че София, Мария или Катерина се "връзват"с Иванов по-добре от Ванеса или Изабела... Аз имах предвид името да е обичайно за БГ, за да върви с фамилията, но да е традиционно и за Италия.
Но реално последните 10-15 години се народиха доста Ванеси, Елизи и Изабели, а сред таях положително има не една и две Иванови Wink

О! Сега ми хрумна: Джована! Произнася се лесно и на бг, традиционно за Италия, а е просто идеално с Иванов, защото произлизат от едно и също име.
/моята племенница си е чисто българска Йоанна, а й викаме Джо(ни)/

# 24
И аз помислих за Джована, но ми е грубичко и не го предложих. Embarassed

# 25
Изабела Peace, за нея гласувах, с кратка форма Бела, Изи не ми допада. А фамилията Иванов така както е супер обикновена, така е почти супер универсална и се връзва с повечето имена, т.е. Изабела Иванов ми звучи добре.

# 26
  • София
Мда Джована и на мен не ми допада, а какво мислите за Микаела?, Повече ми харесва Михаела, но Х в Италия, както казах не става..
Сега видях и Дарена, вместо Дария.... по-добре ли звучи? Като "Дарена от господ"?

# 27
Михаела ми харесва най-много от всички предложени до сега. Повече от Микаела.  Peace
Добре де, нали децата ще живеят основно тук и само ще гостуват в Италия. Толкова ли е важно това "Х"? Там като отиде да си я наричат Микаела, щом им е по-лесно.  Wink

Ванеса и Дария не ми харесват.

# 28
Ааа, щом влезе Михаела в играта, за съм  Mr. Green
С к ми е по-грубичко, ама щом е толкова важно да го произнасят - ок.

# 29
Оф, натиснах без да искам Изабела, исках да гласувам за Елиза.
Ванеса и Изабела са ми толкова често срещани, че се изтъркаха вече. Дария ми звучи малко грубо, повече ми харесва Далия, пък и някак ми се вързва с името на каката, но не знам как би звучало в Италия.

Общи условия

Активация на акаунт