Отговори
# 435
  • Пловдив
deliah_qk, днес питах Бачуров, каза, че мога да звъня по всяко време  след като е поел ангажимента.
И аз така предположих, щом по принцип се е ангажирал да те изражда. С мен не се ангажира изобщо и директно си ме отряза, така че би трябвало да можеш да разчиташ на него. Лошото е, че винаги си остава варианта да му изскочи нещо и да не успее да дойде, но не го мисли това.
Надявам се да се тревожиш напразно- една позната също роди фин момък и си беше съвсем добре младежа, нищо че на килограми беше уж изостанал за седмиците и я бяха притеснили.   Peace

# 436
  • sofia
Здравейте!
Ние с Плами вече сме вкъщи  Simple Smile раждането мина не много лесно (както очаквах за второ), но поне не се проточи много. Иначе съм много доволна от болницата и персонала (за Св. София става дума).
Честито на другите мами с бебчета, нека да са здрави  и щастливи!

# 437
Здравейте!
Ние с Плами вече сме вкъщи  Simple Smile раждането мина не много лесно (както очаквах за второ), но поне не се проточи много. Иначе съм много доволна от болницата и персонала (за Св. София става дума).
Честито на другите мами с бебчета, нека да са здрави  и щастливи!

Добре дошли вкъщи Simple Smile Гушкайте се с бебчето,желая ви всичко най-прекрасно   bouquet

При кого ражда в Света София? Тина Киркова предполагам имаш предвид?

# 438
  • София
kroelahai, важно е накрая всичко да е наред! Стискам палци!!!

# 439
Честити бебоци
Нещо съм отпусната, по скоро кисела абе и аз не знам какво ми е. Днес ходих при д-р Любомир Субев препоръчаха ми го като добър педиатър малко ми е далеч имам още малко време да мисля. Някой знае ли детска консултация в Люлин май само за 26 поликлиника се сещам но там е лекооо трагично ooooh!

# 440
  • София
В Люлин 9 има 12 ДКЦ, ако ти е удобно.

# 441
Trufel  Hug
Размерите, определени с ехограф може много да се различават от действителните размери на бебето. А за таза хич не се притеснявай - моя таз първо го мери  акушерка в 37 гс - 18.5, после гинеколог в 38 гс - 18 см, 3 дни след това родих, напълно естествено, бебе 3500 г, 51 см обиколка на главата 36 см

Честити бебета на всички родили! Леко раждане и прекрасни бебета на очакващите!
Мони, надявам се да попаднете на добри лекари, Бо да се стабилизира и оздравее напълно и всичко да остане само лош спомен  Flowers Four Leaf Clover

# 442
Като част от съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България Ви предоставям информация за събитията (лекции, срещи, Бебешко кафе и други), организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига България в различните градове на страната до края на м. АПРИЛ 2011 г.. Моля, имайте предвид, че графикът е предварителен и са възможни промени.

Актуалната информация за събитията, организирани от Ла Лече Лига България, вкл. за евентуални промени на графика, може да следите на сайта на Ла Лече Лига, както и на следните Фейсбук страници: Ла Лече Лига България, Бебешко кафе, Ла Лече Лига Пловдив, Ла Лече Лига София,

Ла Лече Лига срещи

02.04.2011 г., събота, 10 ч., гр. Варна , Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Хранене и захранване: По-добро хранене за цялото семейство"
02.04.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пловдив , Градска градина, Тема: “Кърмене и работа"
02.04.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен , сладкарница Мустан, Тема: “Семейството и кърменото бебе: Очаквания срещу Реалност"
13.04.2011 г., сряда, 11 ч., гр. София , "Малко морско", ул. "Крум Кюлявков" № 15, Тема: “Две е повече от едно: кърмене през бременността, тандемско кърмене, близнаци и многознаци…"
18.04.2011 г., понеделник, 10.30 ч., гр. Карлово , площад "20 юли", до трибуната, Тема: “Кърменето – през деня, през нощта, по всяко време"
30.04.2011 г., събота, 10 ч., гр. Варна , Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Как кърменето се отразява на майчинството"
30.04.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пловдив , Градска градина, Тема: “Захранване: педагогическо, водено от бебето, водено от майката..."

Ла Лече Лига Лекции

09.04.2011 г. г., събота, 10 ч., гр. Варна , Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето."
16.04.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен , ул. Великокняжевска 13 (сградата на Туристическо дружество "Сините камъни"), Тема: “Често задавани въпроси"
20.04.2011 г., сряда, 10.30 ч., гр. Пловдив , Детски център Оранжево небето, ул. "Силистра" 28, комплекс "Райски кът-1" - кв. Смирненски, Тема: “Всичко за хранене на кърмачката, захранване на бебето и хранене на цялото семейство"

Ла Лече Лига Срещи-лекции

10.04.2011 г., неделя, 11 ч., гр. София , "Тук-таме", ул. "Гео Милев" 22, вх. А, Тема: "Захранване на бебето и хранене на детето. Алтернативи на най-честите "детски" изкушения."

Срещи с подкрепата на Ла Лече Лига

02.04.2011 г., събота, 11 ч., гр. Казанлък , Парк Розариум - ако е лошо времето, може да има корекция на мястото, Тема: 'Татковците и кърменето''.
06.04.2011 г., сряда, 13.30 ч., гр. Плевен , ДКЦ 2, ет. 5, салон Лечебна физкултура, Тема: “Често задавани въпроси"
14.04.2011 г., четвъртък, 17.30 ч., гр. Козлодуй , сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони, Тема: “Защо да кърмя?"
30.04.2011 г., събота, 11 ч., гр. Стара Загора , ресторанта на НТС, до АГ-то, Тема: “Начало на кърменето и първи дни с бебето"

Бебешко кафе с Ла Лече Лига

06.04.2011 г., сряда, 10.30 ч., гр. Първомай , “Даун таун", Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
11-17.04.2011 г., гр. Варна , за допълнителна информация 0878 601 604 - Ивелина Станева, Ла Лече Лига Лидер, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
14.04.2011 г., четвъртък, 11 ч., гр. Добрич , кино "Икар"(http://www.kinoikar.com), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
14.04.2011 г., четвъртък, 11 ч., гр. Пловдив , Детски център Тон Бонбон 2, ул. Висла 2, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
14.04.2011 г., четвъртък, 11 ч., гр. Хасково , детски център "Смехорани" (до зеленчуковия пазар), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
17.04.2011 г., неделя, 11 ч., гр. София , "Made in Home", ул. "Ангел Кънчев" № 30А, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
20.04.2011 г., сряда, 10.30 ч., гр. Шумен , Детски кът Джунглата, ул. Цар Освободител 24, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
27.04.2011 г., сряда, 11 ч., гр. Карлово , детски център "Джим Бийм", Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
28.04.2011 г., четвъртък, 17.30 ч., гр. Козлодуй , сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
30.04.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен , сладкарница Мустан, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"

Срещите, лекциите и Бебешкото кафе са безплатни. Всеки, който има желание и възможност, е добре дошъл. Информация за тях, както и всякаква разнообразна и интересна информация за кърмене и захранване, се публикува в е-бюлетина на Ла Лече Лига България.

# 443
  • Варна
Благодаря на всички включили се момичета за успокоителните думи - Nelinka20, lady1, мирта   bouquet  bouquet  bouquet! И особено на Мorning.glory  Hug

Стискам палци на всички мамита с "дребни бебоци", дано накрая ни излязат здрави, силни и борбени душички! Praynig

Иначе за протокола, аз съм била ужасно дебело бебе (около 4 кила), но татито ни е бил дребен, а сега е слаб и висок, та дано на него се е метнал човечко! Аз по принцип се надявам изцяло на него да прилича де... любоФФФ!  Mr. Green

Ще гледам аз да наблягам на белтъчини все пак и ще пия хапченцата още седмица, пък накрая да не вземем да се преносим за изненада на доки! Laughing

dix6, обнадеждаваш ме доста, че така ми се иска нормално да раждам!

# 444
  • Варна
Въпрос към вече родилите:
Който е подал това приложение 13 за 15-те дни бащинство,моля да ми каже какво точно е направил. Досега се карах с една изкл. некадърна жена и съм бясна. Мерси  bouquet

# 445
Секциото ми е на 3 Април ,неделя в 10 влизам в болницата  Mr. Green,но съм с 1 см пропоскливост  Sick,дано удържа до 3  Praynig.

# 446
Секциото ми е на 3 Април ,неделя в 10 влизам в болницата  Mr. Green,но съм с 1 см пропоскливост  Sick,дано удържа до 3  Praynig.
Стискам ти палци!  bouquet Мен ме приемат вечерта! Дано устискам и аз!

# 447
Kroelani, mnogo_vkusna късмет Simple Smile

Ние сме си 2 в 1 ... в момента даже хълца Simple Smile

Аз вече мога да се похваля с 1 пералня Simple Smile сега съхне ... утре ще се глади ... така като гледам имам само още 1 пералня със завивките  и тем подобни ... ще чакат понеделник, когато пристига майка с още багаж Simple Smile
Аз мисля да приготвя само най-малките дрешки ... имам още поне толкова .. ама тях ще вадя поетапно ...

За кръвното - някой ме попита ... ами май не е съвсем епизодично ... "играе" м/у горните граници ... изписаха ми хапченца .... а и с храната мисля че нещата ще се нормализират... докторката иска да го сваля преди да тръгна да раждам, за нямам излишни драми тогава ...

Да се похваля - намерих си безсолен хляб Simple Smile

# 448
Току що по новините казаха за бебе "гигант" Simple Smile в Бургас Simple Smile Родило се днес в 17ч.

# 449
Стискам ти палци!  bouquet Мен ме приемат вечерта! Дано устискам и аз!

Момичета, стискам палци и на двете ви за леко и безпроблемно раждане!  Hug Hug

Честито на новите мамчета! Да са живи и здрави!   bouquet  bouquet

На мен днес ми е едно меланхолично и скучно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт