Отговори
# 615
  • Варна
Да им е живо и здраво момчето!

# 616
  • София
Добро утро момичета,
много ми е кеф като вляза да видя нови бебенца   bouquet  и бързо възстановяване за мамите
На мама Le Soleil честит Преслав, Честита Ралица на мама Sosmy (страхотно име сте си избрали sosmy , но аз съм малко пристрастна  Wink ), на мама kroelahai честит голям юнак.
Нека малките бебчета бъдат живи и здрави, да ви радват и осмислят живота ви всеки ден!
Хайде тази седмица да имаме успешен бебевалеж, както си му е реда
 Hug и хубав ви слънчев ден, без негативни мисли, отчаяние и лошо настроение   bouquet

# 617
Добро утро и от мен.
Честито за големия юнак на Кроела!
Сосми,да ти е жива и здрава принцеса Ралица.
Ле солеил,да ви радва много Преслав с прекрасното си име.
Честити бебоци-Иван,Спас и Андрей,всички да рстат здрави и щастливи!
При мен няма нищо на фронта,само се ослушвам дали ме боли,дали имам контракции,но ТЦ.
Ася,как така не те хвана упойката- #Crazy-сега вече ме хвана шубето Thinking,нали и аз съм в Селена ...ако устискам до там.Ще го видим,пия си магнезия и гледам да почивам,не ми се иска да ми се объркат плановете,че имам 100 неща за вършене още.Това със спането и за мен вече е тежко -не мога да се завъртя без пъшкане,боли ме гърба,кръста...10 дни още ще се търпи и после ще хленча от операцията Laughing.Да ви се оплача момичета моят М. как ме прецака.Накара ме да направя една страхотна и калорична торта и аз веднага-първа писта ..и на следващия ден каза,че започва диета за 10 дни.Беше хапнал само 2 парченца...сега как да я хвърлям...а иначе пък на моето дупе ще се залепи...аааа помощТ...на кого да я пратя newsm78.Отивам да хапна едно парче-свиди ми се да я пращам в казана.Хубав ден ви желая и още прекрасни бебчовци да се раждат.
Някой да знае какво става с БО?Мони не е писала тук?

# 618
Добро утро и от мен, мили мами. Честито на тези, които вече гушкат дечицата си!  bouquet Аз имах много странна вечер: снощи към 9 и нещо като започнаха едни контракции...на 10 минути.Към 11 вече бяха на 7 мин. и аз си викам край, дойде моментът....и така и нищо не се случи. Без да усетя, съм си заспала и днес все още сме 2 в 1 Crossing Arms А така се бях зарадвала, че му е дошло времето...как само ме подведе това мое тялло #2gunfire При вас случвали ли са се такива продължителни контракции на малки, равни интервали, които даже да се скъсяват Thinking

# 619
Честити бебчета на мама Le Soleil, мама sosmy, мама kroelahai!!!

Безсънна нощ за мен отново, но пък каката е при баба днес и ще дремна на обяд....Ако успея ще запазя час за ЖК Flutter Аз от доста време забелязвам едно "мокрене" по бельото, чудех се дали са околопл.води, но то е предимно сутрин веднага като стана от леглото...Дори и да е това, ако е по малко, до какво би могло да доведе? На последния УЗ АГ-то каза, че водите да добре, леко са понамалели, но в нормата.

Спорен ден на всички! Много усмикви Hug

# 620
Честито на sosmy, да е живо и здраво детенце с прекрасното име Ралица Аз нали съм малко пристрастна към името хехе  Hug

Аз да ви кажа,че всичко е наред с мен и момата. Все още си седи на топло,няма признаци за излизане, днес съм на преглед и по-късно пак ще пиша Simple Smile

asq81, страхотни бебчета, живи и здрави да растат
Le solein, честит бонбон и на теб,да е жив и здрав и много да ви радва  Hug

# 621
Честит малък юнак на Кроела Simple Smile Да расте и радва всички около себе си!

Тъкмо днес реших да лентяйствам цял ден пред компютъра и нямаме нет, добре че е телефонът ми да ме спаси от информационното затъмнение!

Тути, нашият татко пристига точно след 19 дни, така че стискам кълки дотогава Simple Smile
Април дойде, а имаме умерен бебевалеж, много странно newsm78 Някои мамчета дори преносват вече май или нямаме инфо за родени бебчета от тях...
Стиснати палци на всички!

# 622
добър ден и честито на новите бебоци
аз съм много нещастна май ще преносвам нямам никакви контракции нито нищо защо така на какво се дължи това????? Cry Cry Cry Cry smile3518 newsm45

# 623
Лейди Диди, да върнеш пак готиния корем с червения шал на точките. Нали така ще те позная в Шейново Wink

Много ви се радвам на бебетата и се надъхвам страхотно. Също така и се ЗАдъхвам вече, но то коя ли от нас е акробатка.

Излизам на разходка, целувки и хубав ден на всички.

# 624
Честити нови бебенца на всички мами!  bouquet Много да ги радват малките съкровища  baby

# 625
О имаме си пак нови бебенца!
На мама Le Soleil честит Преслав, Честита Ралица на мама Sosmy sosmy , на мама kroelahai честит  юнак,asq81 честити ти синчета и на теб! Да са ви живи и здрави бебенцата и много да ви радват!

Аз да се оплача ,това беше най-ужасната ми нощ през тази бременност.Изабщо не можах да мигна ,болките в гърба ме унищожиха.Но ной-лошото беше че имам гастрит и цяла нощ претърпях страшни болки в стомаха.Някой беше казал че през бременноста може да се пие талцид,и само за киселини ли е или помага и при болки?Момичета помагайте ,че не се издържа!Ленито и Петя моля за съдействие!

# 626
  • Варна
Честити нови бебоци и прегръдки за новите мамита!
И аз съм тези дни в леко поспаливо-апатично настроение, та само си ви чета от леглото... newsm46
Каня се да започвам арниката и засега само с каненето си оставам...
Каня се да си стерилизирам стерилизатора и после и шишета, биберони - ама май е рано? Мамите, които родиха, кога я свършиха тази работа, след като се върнаха с бебоците вкъщи ли?
Каня се да си купя помпа за кърма, ама още се колебая дали и това да не оставя "за след".... Всичките ли отидохте да раждате с помпа в чантата и на всички ли потрябва?
Няма да ви казвам колко още неща се каня, ама пусто - нищо не ми се прави. Във Варна тези дни е адски сиво и мрачно и това май супер много ми се отразява...

Хайде да идва априлското слънце, пролетната зеленина и онзи аромат на нов живот, който да смесим с аромата на бебе!!! smile3522

# 627
Благодаря ви, много сте мили! Някой попита как съм изкарала самичка до 10 см разкритие...хаха, и аз сега това се чудя. Вечерта в 20ч ходих на преглед по спешност, защото имах болки, но лекарят ми каза "няма никакво разкритие, бебето е високо, пий Но шпа и магнезий, за да те поотпусне и секцио на 8.4.". Е добре ама след 1ч като започнаха тези контракции на 5 мин, доста болезнени бяха. Но аз стискам, чак на 8.04 ще раждам. Стисках, стисках, ама в 7ч звъннах и казах, че не ме интересува 8.04 и че искам сега, защото не издържам, хаха.

Честито на мама Sosmy sosmy и мама kroelahai! Бъдете здрави и безкрайно щастливи!
Trufel да помпата ще ти трябва в болницата. По-добре стерилизирай всичко, защото аз не бях подготвена и разчитах за това на мъжа ми....ужас... докато схване какво трябва да извърши Joy

# 628
Здравейте мили мами!Благодаря ви за пожеланията към нас!Не съм чела темите,тъй като не ми е останало време.Сега обаче реших да ви драсна и разкажа за моето раждане.На 22.3 бяхме последно на преглед и моята лекарка ме посъветва да съм секцио защото беба била много високо и за това време трябвало вече да се е наместила(в последстие се оказа че е била много оплетена в пъпната връв,даже трудно са я изкарали,добре че съм се доверила на моята лекарка).Ако почна нормално вероятността да стигна пак до секцио е голяма.Аз се доверих и имах право да избирам дата и ние решихме на този хубав празник Благовещение.Вечерта като цяло бяхме спокойни и даже добре си се наспахме.Станахме оправихме се,взехме багажа и отидохме на църква.Запалихме свещ и се помолихме всичко да мине нормално.От там към болницата в 11ч трябваше да сме там.Приеха ме,моята лекарка ме прегледа и ме качиха горе в стаята която ще бъда.Моето слънце беше с мен и ми беше спокойно.Дойде момента да се разделим да ме качват,в асансьора се разделихме целунахме се и сълзите ми потекоха,но не вдигнах погледа да го погледна защото нямаше да мога да се спра.От там запис на тонове,слагане на катетър(не боли,но си е доста неприятно)питаха ме за две имена и вече бях готова за операционната.Всички бяха много мили и ме разсейваха.Добре,че избрах пълна упойка, напрежението беше голямо.В операционната нещата се случиха бързо,докато легнах и ми подготвиха корема,казаха готови ли сме и аз след секунди само казах заспивам.Събуждам се вече и поглеждам си първо ръката и гледам гривната синя.Веднага си казвам объркали са значи,идва да мен някой и питам защо е синя,аа станала е грешка ти роди момиче и ми я смениха и аз щастлива Simple Smile.по късно вече ме свалиха долу да се видя с моята бонбона,а там вече ме чакаха Слънцето,майка,татко и брат ми.Беше много мил момент и на всички ни я показаха,естествено таткото отбавно се беше запознал с дъщеря си.Още като се роди и му я показали.Общо взето това е моя разказ,но честно да си призная когато ми я докараха при мен тогава започнах да усещам че това е моето момиче.Иначе я гледах през прозореца на отделението и някак си е различно,не усетих веднага какво е.Само да вметна,който си мисли че секциото не боли няма да се съглася с него  Naughty Първия ден е добре вкарват обезболяващи,но на втория когато те раздвижват няма такава болка.Не искам да наплаша някой,но да сте подготвени.Сега вече сме си вкъщи и всичко е наред.Кърмим се само ношното хранене е АМ и си спи спокойна малката Ивон за радост на мама и тате.Целувки от мен и беба на всички родили се бебенца и на тези които предстои.Не знам дали ще ми остава време да пиша,но ще хвърлям по едно око Hug Heart Eyes

# 629
  • Варна
adelina81, много ти благодаря за разказа - добре си поплаках  Hug Да сте все такива щастливи със Слънцето и малкото слънчице! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт