Отговори
# 285
FireBall, много вълнуващ разказ, да ти е жива и здрава малката сладуранка. Много е миличка.

# 286
Привет.
Колкото се притеснявах тези дни от нещата,които се случваха с мен, толкова се оказа, че бебка не иска да излиза. Днес мина дългоочаквания преглед. След прочетеното тук с ужас очаквах гинекологичния преглед, но за моя изненада той мина перфектно- нито ме боля, нито пък имам някакво кръвотечение. Но по- важен е резултатът, а той е, че нямам никакво разкритие. Записа на тоновете е много добър. Сърцето ми ще издържи операцията каза кардиолога Simple Smile. Направиха ми и консултация с алерголог, защото пролет и есен кихам- резултата нямам алергия към упойките, но ще пия лекарства и ще пръскам един спрей в носа, докато родя, за да няма проблеми. Срещнах се и с анестезиолога- обясни ми защо предпочитат секциото да бъде със спинална, а не друга упойка. Изследванията са ми добри. И общо взето поне още една седмица няма да се видим с детенцето, макар че никога нищо не е сигурно. При всички случаи обаче докторката държи операцията да стане в максимално късен етап, за да може бебка да стои в корема и да си расте вътре възможно най- дълго.
Ако съм пропуснала някое и друго бебенце- Честито!
FireBall прекрасен разказ, от който лъха толкова много от вечната майчина любов...

# 287
Здравейте и от мен  Simple Smile
Диди добре че повдигна темата за еднократната помощ и мен ме интересуваше, а все забравях да питам  Simple Smile
Ние сме от снощи с леки болки  в кръста и долната част на корема, та бях почти сигурна че днес ще раждам  Laughing и след преглед при лекарката ми днес, тя потвърди че няма да го докараме до термина  Simple Smile и сега сме в очакване всеки момент  Simple Smile не ме е страх  Sunglasses надявам се и до края така да остане  Praynig
Труфел честит ти рожденник   bouquet
а такова нещо като тапа не ми е падало  Laughing но явно не е задължително  Simple Smile

# 288
Здравейте и от мен  Simple Smile
Диди добре че повдигна темата за еднократната помощ и мен ме интересуваше, а все забравях да питам  Simple Smile
Ние сме от снощи с леки болки  в кръста и долната част на корема, та бях почти сигурна че днес ще раждам  Laughing и след преглед при лекарката ми днес, тя потвърди че няма да го докараме до термина  Simple Smile и сега сме в очакване всеки момент  Simple Smile не ме е страх  Sunglasses надявам се и до края така да остане  Praynig
Труфел честит ти рожденник   bouquet
а такова нещо като тапа не ми е падало  Laughing но явно не е задължително  Simple Smile
ох и аз все се чудя за тази тапа и на мен не ми е падала!!! аз съм постоянно в очоквоне имам от 1 седмица почти прорязвания ниско долу но беба неще да излиза чака татко си сигурно до си доиде..............А да споделя нещо интересно когато гооворя с ММ по телефона и беба веднага почва да се движи по много усеща душичката и като затворя телефона спира всеки път е така от както ММ замина това много ме радва Simple Smile

# 289
MIrelka стискам палци бебока да дочака тате  Praynig а активна става, най вероятно защото мама много ендорфинчета и изпраща като чуе гласа на тате  Hug
за свекито не се коси ...необходимо зло са какво да ги правиш..гледай себе си и бебока, вие сте най важни сега  Simple Smile

# 290
MIrelka стискам палци бебока да дочака тате  Praynig а активна става, най вероятно защото мама много ендорфинчета и изпраща като чуе гласа на тате  Hug
за свекито не се коси ...необходимо зло са какво да ги правиш..гледай себе си и бебока, вие сте най важни сега  Simple Smile
охх вече с нетърпение чакам малката да излезе увидяха ми близките  10 дни а и има още 5 Laughing

# 291
Привет и от мен

Nya_M, ana-bel и Миш, честити ви малки принцеси, да растат спокойни и безгрижни!

big mamma, пак се разминаха розовите гащички, но пък погледни от хубавата страна - каква голяма сговорна дружина ще си имаш вкъщи  Peace А клипчето е страхтоно, момиченцето направо ме разтопи

И отчет от мен за днес. Бях на запис на тонове, оказа се че имам контракции, които обаче не усещах, макар и да ми казваха - в момента имаш контракция, а аз седях и гледах тъпо  Whistling После бях на преглед за разкритие, оказа се че имам такова - 1,5см, но доки каза, че мога да си изкарам с него и до термина и не е гаранция, че след като го има раждането ще бъде скоро. Контракциите било нормално да не ги усещам, защото били по-слаби. С усмивка каза, че е дежурна в събота, а акушерката беше на мнение, че ми дава време до петък  Crazy Е, аз все пак питах, ако няма никакви позиви за поява какво правим - отговорът беше - следващата сряда пак на запис и така. Надявам се човечето да си е решило скоро, но все пак важното е той да си се чувства добре и да излезе, когато му е време.

# 292
# 293
  • sofia
куестърче, след като твоята докторка е дежурна в събота викам да се наговорим за тогава. Аз ти казах, че за нея съм чувала само хубави работи та и аз да се възползвам. Wink

elil, видеото е умопомрачително. Какъв диалог само. Joy

# 294
Сетих се Петя как обръщала малката и после се сетих,че нещо щеше да споделя...или аз пак съм изтървала?Simple Smile
Става ми все по трудно четенето на някой постове.
Утре вечер,Галка,ако е казано,че трябва Wink

# 295
днес ходих до болницата ... да разгледам Simple Smile
всичко е ново и чисто... Simple Smile и доста спокойно - една мама раждаше - нормално, беше доста тиха Simple Smile мисля че роди докато бяхме из отделението защото докторите се раздвижиха а и се чу бебе да си реве Simple Smile ... две си почиваха, вече родили (една секцио, една нормално), а една мама мереше коридора Simple Smile явно в очакване да роди Simple Smile... чух че й казаха да ходи бавно ... на нея май й беше писнало Simple Smile

аз обаче нали нямам запис на тоновете ... само ги слушаме ... и се чудя да чакам до консултацията в петък и после към болницата за запис или ... да взема да отида да се запишем тия дни ...  Rolling Eyes

казаха че не дават АМ на бебчетата Simple Smile и че ги дават на мамите 6 до 12 часа след раждането в зависимост от състоянието и на двамата ...

а сега ще взема да се отлепя от дивана ... да си измеря кръвното ... нещо не се справям ... но нищо... да съм го мерила ... и после до пазара ... за плод-зеленчук ... т.е. малко нитратки и други подобни ...Simple Smile

А за кръвното - кое е нормално за бременни ... 140 горна и 90 долна? аз никога не съм имала драми с кръвното и сега ме плашат с 130 горна че е много... а за долната колко трябва да е?

Знам че има и други източници по тези въпроси... но докато ги изчета .... Sad ще си напълня главата с глупости...

Честити ни бебчета Simple Smile и да ... кротнаха се май Simple Smile.... но април иде ... и ще стане чудо Simple Smile

# 296
big mamma може да са ти отговорили ама аз да кажа. Детските ги дават ако имате под 350 лв. на член от семейството. Ако детето над 18 години още учи в училище се счита за член на семейството и за него също се полагат детски. Защото закона гласи - Месечни помощи за отглеждане на дете до завършване на средно образование, но не повече от 20 години.

# 297
Честити бебчета, на всички, които съм пропуснала тези дни, да са им живи и здрави!

Вети, малката Рая е голям бонбон!

FireBall, много вълнуващ разказ, поизмъчила си се малко, но важното е, че вече се гушкате с малката беборанка Simple Smile А за документите - и на мен ми предстои да оправям, трябва да ходим до Париж за временен паспорт, а преди това да приготвим някои документи, пък после в БГ ще правим акт за раждане и БГ паспорт, надявам се да се оправите бързо и да успеете да запишете малката както искате  Hug

Свекърва ми вчера пристигна и ходихме с малката до Ница първо малко на разходка, после да я посрещнем от летището, та ви изтървах края малко  Simple Smile Общо взето нямам с какво да се похваля, тъй че само наминах да видя за нови бебчета.

Спокойна и лека вечер на всички и ако някой се е запътил да ражда - бързо и леко  Hug

# 298
Елил 120 до максимум 130 за горната граница и 70/80 за долната.
 Днес нямаме нови бебоци или поне майките им не са се отчели Wink

# 299
Мерси, Петя...   
ми аз май по-добре утре да си ходя на консултация - няма да чакам до петък и после на запис ...

Уф ... май почвам да се шашкам ...

отивам на разходка Simple Smile да освежа главата малко... newsm52

Общи условия

Активация на акаунт