Отговори
# 525
Здравейте и от мен!

Честито бебче Емил на мама Мирта!Да е жив и здрав,много да слушка и да ги радва!   bouquet На мама-бързо възстановяване.

Ние с Ели сме добре,тя става все по-интересна,усмихва се много,много е енергична,все рита с крачета и размахва ръчички.На 05.04 сме на консултация,ще ни бият ваксина и ще видим и колко е порастнала.Надявам се добре да й понесе ваксината...Иначе-като е топло времето я изкарвам с количката,разхождаме се из квартала,а веднъж,когато беше много топло,стояхме почти цял ден навън и кърмих навън...Доста от минавищите хора ме гледаха странно,очудващо и обвинително...Все едно съм някой престъпник...Много се ядосах,че то само в Б-я е така....

Иначе,ние имаме малък проблем и Имам въпрос към ЛЛЛ:Днес Елица цял ден отказва да яде.Сутринта като я сложих на гърда,започна да пищи,да си дърпа главата назад,да се върти и не пожела да яде...И цял ден е така,вече много се притеснявам,принудих се да се изцедя и да пробвам да й дам с шише,но и така отказа да яде...Постоянно се опитвам да я накарам да суче,но не става...Не иска да засуче и пищи истерично като я сложа на гърда....Вече съм доста притеснена,защото не е яла цял ден... Cry

А за коликите-аз давам Колийф,имам и Инфакол.Колийфа са по-скъпи,но ни помагат повече.

# 526
Честит Емил на мама Мирта, да им е жив и здрав, да расте весело и щастливо дете!

kroelahai, стискам палци всичко да мине леко, ще чакаме новини утре!

Йоанка е много сладка малка бонбонка  Heart Eyes

# 527
Екатерина, в София кърменето на обществени места вече се счита за нещо нормално. Не се предавай пред чуждото мнение и си храни детенцето където искаш Simple Smile

Ние днес взехме легълце и коритце и търпението ми съвсем свършва, а 29 април е тоооолкова далече...

На добър час на всички раждащи майчета.

Целувки на бебенца и коремчета и спокойна вечер. на мен лично много би ми била нужна....

# 528
Екатерина,
това което описваш прилича на "кърмаческа стачка". Има доста за чететне по темата във форума. Пробвай да и даваш да суче докато спи, заспива или е сънена, на тъмно, на голо ( т.е. тяло в тяло) Би трябвало да го преодолеете за няколко дни.

Момичета,
ако имате съмнение за изтичащи води, просто слагате превръзка или друго и носите попитото в болницата. Там накапват един бърз тест и става ясно дали са околоплодни води.

Един клюкарски въпрос към Вети - в Тина Киркова леглата още ли са с пружини? Че след секцио са малко неудобни за ставане...

# 529
Здравейте момичета!
Аз съм съпруга на Ася!Влизам да ви кажа,че днес в 19.03 и 19.05 се родиха нашите синчета Спас и Иван Simple Smile.Единият е 2,160,другия 2,560.И двамата са добре ,пуснаха ме да ги видя и им нащраках няколко снимки.Не посмях да ги гушкам,че много крехки ми се видяха нещо Simple SmileАся е добре,само малко е боли операцията!

# 530
  • София
Еха, браво на asq81!!! Да са здрави малките сладурчета и много много да ви радват, а на мама - бързо възстановяване!!! Браво!!! Браво!!!  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 23:04 от ЕлБиЕн

# 531
Честито на asq81 и на щтастливия татко,да са живи и здрави мъничетата,много хубави мерки при полужение,че са две-браво.  bouquet Hug

# 532
Честити бебчета на Мирта и на Ася!!!!!!!!!!!
Нека малките сладури растат щастливи и обичани, и много да ви радват

newsm44 newsm44 newsm44
И явно днескашният ден открива бебевалежа АПРИЛ  smile3521
Честито и на гордия татко, събирай смелост и кураж ,че мама Ася ще има нужда от помощ за юнаците Simple Smile

# 533
  • Сопот, Пловдив
Да  са живи и здрави слънчицата Спас  и Иван!   smile3525   newsm05

# 534
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честито синче на Мирта! Честити юнаци на мама Ася! Да растат здрави бебоците и да радват семействата си!   bouquet
Много е сладка малката Йоанна!
Интересен разказ и от Вети!
Късмет утре и леко на kroelahai !

Айде, следващата седмица се очаква страхотен бебевалеж, казаха по новините! Crazy

# 535
И тук да питам ,ако има някои който да отговори :
Аз да питам на някои изплатен ли е 45 дневния и горе-долу след колко време ?
Че гледам моя още не са го отбелязали в сайта на нои  Close

# 536
Честити бебчета Емил,Спас и Иван на мамите Мирта и Ася!Да са им мнооого здравички дечицата,да им носят много радост и усмивки!Бързо възстановяване на майчетата!  Hug   bouquet

Благодаря ви за хубавите думи за моето мишленце! Hug Съвсем скоро,всички ще се радват на едно такова мъниче вкъщи! Peace

Ние се мъчим с кърменето...Май голям зор ще видим,но се надявам да се справим,защото ми се иска все пак да суче от гърде,по-друго си е,отколкото замръзена кърма и АМ  Simple Smile.

И да ви питам нещо,забелязах,че Йоанна има по бузките си едни пъпчици с връхче,като мехурчета...Появиха се изведнъж днес след обяд...Чудя се да не би да съм я претоплила,но четох в интернет,че пъпчиците от претопляне са по цялото тяло и са червени...А нейните са само по бузките и са с връхче....Чудя се да я мажа ли с нещо....и с какво?

А,да ви кажа,че днес ходих до аптеката,взех си чай  на ХИП,който стимулира лактацията и се надявам да има ефект....Взех на Йоанна чай против колики на Бюбхен...въобще не бях чувала за него,но в аптеката ми го препоръчаха...имаше и на хип,но аз взех този,той съдържа екстракт от копър, кимион и кориандър, малтодекстрин....Дали ще е ефективен,кой знае....И едно гелче на Медиклайн,което загрявало коремчето,масажирало се и облекчавало коликите....

Уффф,много се разписах!Лека вечер!

# 537
Честити бебоци на Мирта и Ася!!! Да са им живи и здрави!

Jenq007 изплаща се на части, за всеки месец по отделно. Аз излязох в 45 дневен болничен на 22 ри февруари и на 16 ти март ми преведоха сумата за февруари и сега чакам да ми преведат за март Simple Smile Болничния ми го подадоха някъде началото на март, но уви точната дата не мога да ти кажа:)

Днес нещо не мога да заспя, а това не се случва никога  newsm78 освен в някакви екстремни ситуации. Всички постоянно ме питат айде няма ли да раждаш вече  Laughing ама явно на бебока не му се излиза още. До термин остават 6 дена ама и аз не бързам Simple Smile 9 - тия месец за мен е най - безпроблемния от цялата ми бременност с изключение на това, че коремчето тежи малко повече и киселините, но това сравнение с болежките в предните месеци е просто песен. Виждам, че на някой от вас вече много им тежи, а при мен е точно обратното.  Но все пак брат ми вече ме е нагласил да раждам утре на 3 -ти, та ще я видим тази работа  Mr. Green

Twins Mommy доколкото знам тези пъпчици са хормонално обусловени, т.н бебешко акне и не се мажат с нищо, като след време изчезват самички

# 538
Честито на всички маминки прегърнали дечицата си!!!Вети,мила страхотен разказ.Малката Рая е прекрасна, пожелавам ви много радост и красиви мигове с малката принцеса!

# 539
  • Пловдив
Аз тъкмо си мислех, че бебоците са решили да си почиват съботата и неделята...Честити бебоци на Мирта и Ася (а и на щастливия татко, донесъл новината)!!! Нека здравето и късмета не се отделят от тях!!!
Twins Mommy , и аз съм чела за такива пъпчици са на хормонална основа и са често срекщани в началото при малките бебоци (макар баткото да е нямал) и също знам, че не се третират с нищо.  Peace Стискам ти палци да се справите с проблемите с кърменето и да не се налага да прибягваш до АМ изобщо - избягвай го до последно , както и бибите и не бързай да се отказваш! Пробвай съветите на ЛЛЛ консултантите и не мисли за варианта неуспех - ще се справите чудесно, ще видиш!  Hug
Аз нещо съм много крива от петъка след прегледа- нещо май се почувствах несигурна, като се разбра ,че не мога да разчитам на добър лекар за израждането, явно подсъзнателно съм се надявала много на това. Иначе откакто реших да си се натоварвам и да не мисля за болежките те като че ли намаляха - ако продължава така мога и да си пренося  hahaha.
Лека и спокойна, а на тръгващите към болницата - леко и бързо!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт