Отговори
# 600
Le Soleil, честито!!!!!!Да сте живи и здрави!И наистина дай боже всеки му такова раждане!

# 601
Привет и от мен  Hug

Нещо тези дни не са ми много силни в чисто емоционално отношение, а и не се спрях много пред компютъра. Някаква меланхолия/апатия/депресия ме е налегнала с редки моменти на слънчеви зайчета в очите и усмивка на устните.
Затова спирам до тук и казвам:

Добре дошли на новите мъжки попълнения - Ивайло, Максим, Иван и Спас, Андрей, Емил и Преслав!!!
На техните майки желая бързо въстановяване, да ги глезят много и да ги направят най-щастливите деца!

# 602
  • Пловдив
meleean - браво на теб, геройски си се справила, а браво и на лекарите - до последно са опитвали нещата да протекат възможно най-естествено (това тук наистина рядко се случва за съжаление). Да те радва много малкия , а като слезе млякото да е още по-лаком  Hug
yancheva - да ти е здрав малкия Ивайло, честито прибиране у доба и приятна настройка един към друг!!!  Peace
Le Soleil - честито и на теб!!!   bouquet Не мога да пропусна да спомена, че такова раждане бих искала да имам и аз- ама как си издържала до такова разкритие?!?  #Crazy Приятна и бърза адаптация ти желая с четиригодишния и четиридневния сладур- дано и те бързо се напаснат един към друг!  Peace
LadyDiDi - и аз съм в подобно положение с настроенията, предполагам е от все по-нетърпеливото очакване и от неизвестността край раждането, дано следващите дни успеем да се поуспокоим всички и да чакаме с повече ведри мисли и по-малко притеснения!!!  Hug
А Кроелахай сигурно и тя гушка вече своя бебок, ама никой не е донесъл още новината...  Whistling
Хубава вечер момичета!!!

# 603
Le Soleil, ЧЕСТИТО ТИ БЕБЕНЦЕ! МНОГО ДА ВИ РАДВА В КЪЩИ, БЪРЗО ДА СЕ АДАПТИРАТЕ ВСИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ БАТКОТО Simple Smile! МНОГО ДА ВИ СЛУШКА, ДА Е СПОКОЙНО ДЕТЕНЦЕ И ДА НАДДАВА ДОБРЕ  Hug!

# 604
Шаманката,благодаря много за отговора и съветите!Пробвах да й давам да суче,докато е сънена,засукваше,но за кратко,след 5-10 минути пак започваше да се дърпа и да пищи...Така сме цял ден,тази вечер се изцедих,дадох й с шише,хапна си,но пак по-малко от преди...
А иначе в ежедневието ни няма нищо по-различно от преди,няма нови емоции,последните дни си бяхме затворени вкъщи самички,не е имала контакт с други хора,емоции и т.н.А носа й не е запушен,не вярвам да я боли нещо,защото други проблеми,освен коликите-нямаме,не е плакала повече,отколкото преди,всичко си е същото,както е било,само това,че отказва да суче е по-различното...Забелязах обаче,че си пие чая от копър,без да създава проблеми,да се дърпа,както прави с кърмата....Още утре ще пробвам да кърмя и в друга поза,ще доизчета сега и статиите,та се надявам да има някакво подобрение утре....

Честити бебчета Иван,Спас,Андрей,Преслав и Ивайло!Да са много здрави,кротки и да радват родителите си!Бързо възстановяване на мамите!

Туинс,мисля,че ти беше питала за пъпчиците с бяло връхче по личицето...Нормални са,не се шашкай...Аз пъпките на Елица ги мазах с тампон,напоен в лайка. Peace

# 605
  • Сопот, Пловдив
Честито бебе Преслав на мама Le Soleil!   smile3525  1stroller

# 606
Здравейте момичета,честити бебоци на родилите мами,да са им живи ,здрави ,щастливи Simple Smile

На мен ми донесоха днес компютъра и след съня от 8 до сега,реших да влезна да видя колко априлки останаха още....не е като да няма,тепърва май ще настава бебевалежа !Успех и леко раждане на всички желая.

При мен нещата се развиха много бързо.Както ви писах ,че нещо сутринта ми потече и се чудех,дали да чакам до вторник,моя мъж почти ме принуди да се обадя на д-р Даскалов и да му разкажа за изтеклите ми води( от страх от операцията бях готова да си чакам до последно)Знаех ,че доктора е за 2 дни във Варна ,но и че се връща в събота.Хванала съм ги по пътя,точно преди Ст.Загора. В 17.00 ме прегледа и каза,че имам 4-5 см разкритие и да отивам в Селена,той идва след мен.Там ме приготвиха бързо и дори ме навикаха,че съм чакала толкова."Като нищо си щяла да родиш по пътя"-бяха думите на дежурната лекарка.После започна трудното за мен.Упойката в гръбнака ме ме хвана,не разбрах защо....така се бях ошашкала.Оттам пълна упойка и в 19.05 си имахме 2 момченца Simple Smile  Ето ги и тях :

http://aprilki2011.snimka.bg/maternity/asq81.561881

И двете са добре и почти по цял ден са при мен в стаята.Вечер са в бебешката стая,защото все още не съм от най-подвижните.Днес след обяд имах температура и ми сложиха  система с антибиотик.Казаха ми да не се опитвам да кърмя,не било добре за бебетата.То не ,че съм и кърмила много....по малкото било на специално захранване и ако съм го сложила на гърдата можело да нагълта много.А по голямото днес го сложих,но той заспа на 3-тата минута....толкова успя да цоца.Та въпроса ми към консултантките е,трябва ли да слагам помпата  през 2 часа и да изхвърлям кърмата,която потече или да послушам една от акушерките,която ми каза,че до 3-4 дни няма смисъл да изпомпвам,защото нямало да има какво!А пък аз друго бях чела във форума!

# 607
Такааа....да ви представя новият мъж в живота ми....Преслав се роди на 31.03.2011. Раждането беше физиологично, въпреки първото секцио и уж невъзможността за естествено раждане. Изкарах си цяла нощ с контракции вкъщи и сутринта в 7:30ч отидох в болницата с 10см разкритие и контракции на 3-4 минути. Родих за 15-20 мин. Нямам разкъсвания и други шевове, освен епизиотомията. Той се появи 3, 350кг, 51 см. Усещането е невероятно...да го почувстваш, да го видиш, да го чуеш. Нито емоцията, нито възстановяването може да се сравни със секциото. Вече сме вкъщи и се учим как да балансираме между 4-годишният батко и 4-дневният Преслав.
Поздрави на всички майки, които са родили, докато бях в болницата. Здрави и щастливи да сте!
Ето това се казва раждане,браво! smile3501И честито на бебе Преслав и Ивайло.Честито на майчета и семействата им!  bouquet
Познавам една мама,която след първо секцио роди още две след това вагинално.
 newsm55 atwork smile3507 kaffeetrmker_2 smile3511

Искам да раждам вече.

# 608
Добро утро!

Влизам да ви прочета, че днес ще имаме профилактика и няма да има ток от 8:30 до 16:30.... smile3515

Честити бебенца Ивайло и Преслав! Да са живи и здрави! Много щастие на семействата им!   bouquet bouquet

Името Преслав ми е любимото за момче, но ММ нещо се дърпа. Обаче съм решила да си настоявам до последно.  smile3534

Днес след обед съм на запис и се надявам този път и на преглед.

Лек и приятен ден ви желая!  lovekiss

# 609
Добро утроо, априлки!  newsm46

Започваме деня с бебешка новина -

Мама Sosmy вече се радва на момиченце! Малката Ралица е с прекрасни размери - 3,600 кг и 51 см. Изненадала е всички и не е дочакала сутринта за плановото секцио,  а е решила да направи нощно появяване! Все пак секцио по спешност е имало, мама Sosmy се чувства чудесно и препоръчва на всички да са спокойни във важния момент и да не се притесняват!

Пожелавам на мама и дъщеричка много емоционални изживявания и малката Ралица да е още по-чаровна от батко си! newsm51

# 610
Честита рожба на мама Sosmy! Да са живи и здрави! Бързо възстановяване!   bouquet

# 611
Страхотна новина!!!
Честита Ралица на мама Сосми!!! Да расте прекрасна и обичана от всички около нея! Да папка много и да радва мама и тати с много нежни взаимни моменти!
Дано Сосми се възстанови бързо!
Диди, таткото кога се прибира при теб? Дано да е скоро и малко да те разнообрази! И аз преминавам през много подобни емоции....но гледам да съм непрекъснато заета. То пък от друга страна е много трудно, защото корема тежи, а аз ставам все по-бавна...

# 612
  • Варна
Честити рожби на всички! С пожелание за много щастие,здраве и късмет.
Нека винаги озаряват къщата Ви с усмивки и да я пълнят със смеха си.

Ние изкарахме адски тежка нощ,цяла нощ пищя това дете, свива се. А.аше му се, но що болка беше. Изкара ноща на корема на мама, а тя седнала на един стол. Татито ни заряза по някое време, много е жалостив на писъците му.
Едното ни оченце се затвори,промивах с физиологичен,опитах да го отворя и изтече някаква бяла слуз,леко зачервено е. Промивах 2-3 пъти,отваря се за малко и пак залепва. Да стане обяд да ходим на лекар,че и за това ми е адски притеснено.

# 613
  • София
asq81, страхотни сладури!!! Браво на теб!!!  Hug Hug Hug

Мама Sosmy, честита дъщеричка!!! Много здраве и радост на всички!!! Хубаво е, че сами си е избрала кога да се появи!!! Hug Hug Hug

# 614
Мами,Кроелка е родила малкия юнак 3.800 и двамата се чувстват прекрасно!Да са живи и здрави и много обичани smile3501

Общи условия

Активация на акаунт