Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 500
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Самоубийството на майка му ми се стори нелогично. Аз поне не си представям да оставя сина си така, заради бащата...
Канели са се да бягат от Димитър. А явно нея я е било страх да го направи. Поради каква причина - може само да се гадае. Все пак - тази линия не е чак толкова добре развита, за да може да се стигне до точни отговори.
Между другото - актрисата, изпълняваща ролята на майката (Лилия Маравиля), както и Диляна Попова, участват в новия български филм Love.net

А Хари толкова ли не вижда, че на Алекс хич не й се ходи на о-ва  Tired
Хари толкова се е заблудил в тая си негова мечта, че въобще не забелязва как Алекс отдавна изгуби желание за каквото и да било заминаване. И как го губи все повече и повече с всеки изминал ден. Ама тя пък сливи ли има в устата си, че не му казва?

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 07:56 от DamaPika

# 61
  • Пловдив
Серията беше по-добра...Но...първо ония бъдещи наркоманчета дето си пушеха трева...така ли дават пример?Толкова показно? NaughtyПрекалиха определено!

Второ...толкова глупава реклама на Неделя,че... ooooh! Тоя Дани как не изигра веднъж ролята си?Как се спря пред витрината и глеееда умно!А как го бяха зализали...като първолак Grinning

И как изведнъж се озоваха с Димитър на улицата вечерта  newsm78 тая сцена хич не беше домислена...

Сиана тъпа както винаги-"айде за последно"-тая реплика си я казаха поне 3 пъти!

А Елена май си взе парите,а? Wink И хич не и пука за Алекс.

А тая тъпа Нели...за 2 хубави думи и преснима всички планове на сградата.

# 62
А е верно, Нелито е много проста, нея и баба Злобила направо да ги махат, че са противни.
Разминаването на Камен и Боряна ми хареса, обаче момента с цапардосването с лопатата го пропуснах.И как само се извъртяха нещата, като кръговрат, сега и Дани чувства същото като брат си преди години към баща си.Димитър все повече не ми харесва, не казвам, че той е най-големият гадняр, но със сигурност и той има вина за случилите се неща-майката на Камен да се самоубие, Камен да го мрази, сега Дани да го мрази, но самият Димитър не го приема това, той смята, че не е сторил нищо лошо, тоест не признава грешките си.Затова сега остана сам.Освен това още преди време ми направи впечатление как въобще не реагира, когато научи за смъртта на внучка си, може и да не я е познава,л но все пак една кръв са.А и да иска да навреди толкова на сина си,само защото му е отнел жената.
А Еленчето успя да прибере парите лисицата.
Трябваше Алекс да пострада при взрива в следващия епизода, а не Сиана, да го видим тогава Чарли.

# 63
  • Пловдив
Да и...не мога да разбера каква му е ползата на тоя Колев Камен да иде в затвора Rolling Eyes И за какво толкова го мрази...а и оня уж му е баща!

А бомбата може би ще е за Христо,а?Май Чарли мрази него повече от Камен?

И за тия пари нещо не дадоха...къде ги занесе оная лисица?Как ги скри?И тая Сиана видя,че ключа е разлепен на кутията и глеееда умно!

# 64
  • Велико Търново
Да и...не мога да разбера каква му е ползата на тоя Колев Камен да иде в затвора Rolling Eyes И за какво толкова го мрази...а и оня уж му е баща!
Въобще не смятам, че тук основата е някаква омраза. Реално погледнато - Колев от самото начало е основна фигура в случая "Димитър Касабов" - той беше водещият "следовател" (кавичките са защото фактически нямаше нещо за раследване), той го придружаваше в Лондон, той го върна в България... После се появи сблъсъкът със Ставрев и се започна един вид състезание. Но след като  надуши и престъпление (макар и в миналото), няма как да не го разнищи - преди всичко човекът е професионалист. И за него е съвсем резонно един престъпник да влезе в затвора. Едва ли става въпрос за каквато и да било "полза".

А бомбата може би ще е за Христо,а?Май Чарли мрази него повече от Камен?
А защо въобще Чарли би трябвало да мрази Камен?
Неговата битка е единствено и само срещу Христо.
Това, че беше в помощ на Касабов-баща срещу Касабов-син, просто обстоятелствата го наложиха - поради съдружието Христо - Камен. А че Камен ще пострада от взрива... вероятно това е някаква случайност.

И за тия пари нещо не дадоха...къде ги занесе оная лисица?Как ги скри?И тая Сиана видя,че ключа е разлепен на кутията и глеееда умно!
Е... откъде да знае момичето, че Еленка се е вихрила с металотърсач из къщата
А за парите - предполагам, че все пак ще внесат някаква яснота по въпроса. Да бяха 10 хиляди, как да е, ама... за 10 милиона съвсем не е редно да ни оставят само да гадаем  Laughing

И изобщо... не ни остава нищо друго, освен да изчакаме до понеделник  Wink

# 65
  • София
Нали Еленка каза на хакерчето по телефона, да размени отново сметките и че вече има милионче.
Значи е взела парите, иначе откъде ще му даде милион.

# 66
Голяма интрига с тия пари  Mr. Green
На никой не му се полагат, но ще ме е яд ако Сияна ги изпусне така лесно.

# 67
 Димитър не постъпи много джентълменски. Не мисля, че един баща може да бъде толкова жесток и отмъстителен. Той сега и Дани ли ще започне да тормози. И нещо ми се губи защо иска да вкара Камен в затвора!?
Ставреви са най-свежи като образи.

# 68
  • София
Чудна серия беше, много ми хареса  Peace

Имам едно питане, кой беше човека, който предложи работа на Алекс. Много ми е познат, но
не можах да се сетя.

Присъединявам се и аз към питанката. Ужасно ми прилича на Бойко Василев, водещия на Панорама, дали не му е син?

# 69
  • София
На мен пък серията не ми хареса...

Мисля, че сцени като тези на Камен и Боряна във виличката, тия разминавания, романтично близане на една и съща лъжичка и пр. не са като за този сериал. Този сериал е много динамичен, такива лирични отклонения забавят темпото и въобще кой вярва в това, че ще чуваш как се блъскат врати и няма да се попритесниш, да провериш - ни Камен, ни Боряна!

Отделно, защо ми се струваше, че в едно денонощия за някои от героите имаше няколко денонощия за другите. Нещо нощни и дневни сцени се подреждаха както им отърва. Чарли и Сиана не се ли уговориха на "доза" за довечера, какви бяха тези игри на филми насред сутринта?

Елена отива в трезора, хили се многозначително, после пак с този ключ и се обажда на хакера да прави размени - ако нещо е сменяла местото на парите от единия в другия сейф, защо не ни го показаха това, такива маловажни сцени ни показват, а за тази ни оставят да гадаем.

# 70
И на мен снощната  серия ми се стори постна,но следващата се очертава да е силна.
Подразни ме разминаването на Камен и Боряна във вилата-твърде нереалистично.Тази Ванчето доста глуповато я представят,чак изнервящо за жена в тази възраст.

# 71
На мен все ми се иска да дадат, как Сияна е прекарала Еленка. Все пак забеляза, че ключа е пипан.
Много бяха смешни Камен и Боряна покатерени на дънерчето, говорят по телефона.

# 72
Леле, колко сте писали и коментирали, а аз за малко да изпусна новата тема  Embarassed
Сега се връщам да чета.

# 73

Имам едно питане, кой беше човека, който предложи работа на Алекс. Много ми е познат, но
не можах да се сетя.

Присъединявам се и аз към питанката. Ужасно ми прилича на Бойко Василев, водещия на Панорама, дали не му е син?

Участваше преди около 2 години в На кафе.Имаше нещо като риалити, избираха първо мъж и после му търсеха жена.Този младеж спечели, другият беше един от Острова на изкушението (не му помня името),както и да е,целият проект беше пълна пародия.

# 74
  • Велико Търново

не можах да се сетя.

Участваше преди около 2 години в На кафе.Имаше нещо като риалити, избираха първо мъж и после му търсеха жена.Този младеж спечели, другият беше един от Острова на изкушението (не му помня името),както и да е,целият проект беше пълна пародия.

Благодаря, явно там съм го мяркала, но не можах да се сетя, просто ми се стори позната физиономия.

Общи условия

Активация на акаунт