Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина-Развръзката"- Тема 14

• 34 460
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Аз от скоро го следя,обаче искам да попитам в крайна смента Камен в Америка бил ли е или ..............

# 46
# 47
  • в 1001-та нощ
да, там е завършил право, имал е жена и дете ...те катастрофират ....и детето умира; имаше нещо, че е виновен, ама не помня вече ...

жена му го напуска с обвинения и той се връща в бг да просто на баща си; прострелват баща му и го погребват; залююбва се с елена, баща му се връща и т.н.  Peace

# 48
  • Разпиляна във въображението
Камен не е виновен, не и пряко. Мисля, че е бил на среща, а майката и дъщерята претърпяват катастрофа. Някой да помогне с повече инфо.

# 49
  • София
Чарли и Сиана нещо хич не ми се връзват като двойка. newsm78
На мен пък много ми въздействат интимните сцени между тях,буквално ме побиват тръпки.Много повече ми се връзват отколкото Камен и Боряна.
И при мен вече е така. При Камен и Боряна вече има нещо нервно в мен. Rolling Eyes
Но пък поне ни показаха в този епизод два вида секс - бурният между Сияна и Чарли, и нежният между Боряна и Камен. Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

# 50
  • Велико Търново
На мен пък ми се струва, че Жеков (колкото и да ми се иска отново да гледам Юлиан) няма да се появи повече.
В момента, когато Чарли и Сияна си говореха за него, си помислих, че ще има посещение в затвора, и си казах - аха, ей сега ще го покажат, обаче... не. Както стана ясно - посещение пак е имало, и, оказва се - то съвсем не е маловажно за развоя на събитията. Т.е. споменаването на името му вече изигра ролята си, но щом не го показаха в такъв решаващ момент, шансовете да видим Вергов занапред, съвсем клонят към нула.

Камен не е виновен, не и пряко. Мисля, че е бил на среща, а майката и дъщерята претърпяват катастрофа. Някой да помогне с повече инфо.
Да, така е.
Детето е имало някакво тържество, на което той така и не е отишъл поради служебен ангажимент. И, мисля - на връщане жена му и детето катастрофират (май са били с такси, но не съм много сигурна). После в спомените на Камен действието се развиваше в болницата, а обвиненията на жена му по-скоро са били затова, че не е бил с тях. Вероятно е смятала, че всичко това е нямало да се случи...

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 23:42 от DamaPika

# 51
  • Разпиляна във въображението
Дама Пика, съгласна съм за Жеков. И аз това си помислих, че щом не дадоха посещението, значи Жеков е до тук. Мъжът ми обаче го забеляза в началните кадри. Не го ли бяха махнали?

# 52
И следващият епизод се очертава да е интересен.
Алекс няма да замине, Боряна да видим дали ще преодолее страха си и ще стреля по Димитър

# 53
  • София
На мен пък много ми въздействат интимните сцени между тях,буквално ме побиват тръпки.Много повече ми се връзват отколкото Камен и Боряна.
и на мен ми харесват  Simple Smile
"Абе, Колев, ти тая усмивка с медикаменти ли я поддържаш?"
 Joy Joy Joy

Е, това беше най-култовия лаф за мен тази вечер.
Това съм го пропуснала  Laughing , не знаех и историята с детето на Камен. Самоубийството на майка му ми се стори нелогично. Аз поне не си представям да оставя сина си така, заради бащата...
А Хари толкова ли не вижда, че на Алекс хич не й се ходи на о-ва  Tired

# 54
И следващият епизод се очертава да е интересен.
Алекс няма да замине, Боряна да видим дали ще преодолее страха си и ще стреля по Димитър
Аз пък не виждам логика да стралея по Димитър. Rolling Eyes

# 55
  • There I was on a July morning
Хареса ми този епизод, и то много. Динамичен, с интересни обрати в сюжетната линия. Съдейки по трейлъра, следващият ще бъде още по-интригуващ.

Не вярвам Боряна да стреля по Димитър, няма причина и не отговаря на образа й, граден досега във филма, но все пак нищо не се знае  Laughing

# 56
Между другото тя много тъпо постъпи като каза това на Дани. Rolling Eyes
Все пак Димитър я е  спасил от Ганев,грижил се  е за нея и като разбра за връзката и с Камен и каза да го напусне,но тя си седя с него. Tired

Според мен ще стреля по Ганев,заради това което е причинил на нея и сестра и. Peace

# 57
Много готина серия! Ставрев и Ваня и Чарли и Сиана са ми любими  Heart Eyes

# 58
На мен също.  Peace Освен това взеха да прекаляват с любовните им сцени.

# 59
Записа да гледам епизода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт