Отговори
# 705

Можеш да затвориш очите си за неща,
които не искаш да виждаш,
но не можеш да затвориш сърцето си за неща,
които не искаш да чувстваш!

# 706
asi&demir-olur olur.wmv

# 707
asi&demir-arkadas

# 708
 Здравейте и от мен  Hug Много красиви снимки и клипчета.
 Свет, много е хубаво мястото, където ще се дават наградите. Ама всичко, което виждаме от филмите и от тв-то е все красиво. Имат много хубава природа и знаят как да си я опазят и ценят. Знаят и как да си я рекламират и да я направят интересна за всички  Peace

# 709
# 710
# 711
# 712
# 713
Здравейте и от мен  Hug Много красиви снимки и клипчета.
 Свет, много е хубаво мястото, където ще се дават наградите. Ама всичко, което виждаме от филмите и от тв-то е все красиво. Имат много хубава природа и знаят как да си я опазят и ценят. Знаят и как да си я рекламират и да я направят интересна за всички  Peace

Аз затова най - много се ядосвам на нашите туроператоти или там другите които отговарят за ракламите на хотелите ни,ние имаме също какво да покажем и като природа ,забележителности ,да не говорим за хотели и райски кътчета,но явно не умеят да се организират спонсорства както турците са заложили като пропаганда рекламата на дадения хотел или курорт да стане чрез филм или сериал,лекичко и без натрапване показват курортите си ,шапка им свалям ,надявам се нашите да вземат пример от турците и да се съживят тези наши летни и зимни курорти.
извинявам се за дългия пост ,но не мога да се въздържам понякога   Praynig  Praynig

mauro naradi e enzo caradonna nin e over nient

# 714
# 715
# 716
# 717
MuraTuba(asi&demir /hasret & savas )/8/ljubavi

# 718
Здравейте и от мен  Hug Много красиви снимки и клипчета.
 Свет, много е хубаво мястото, където ще се дават наградите. Ама всичко, което виждаме от филмите и от тв-то е все красиво. Имат много хубава природа и знаят как да си я опазят и ценят. Знаят и как да си я рекламират и да я направят интересна за всички  Peace

Аз затова най - много се ядосвам на нашите туроператоти или там другите които отговарят за ракламите на хотелите ни,ние имаме също какво да покажем и като природа ,забележителности ,да не говорим за хотели и райски кътчета,но явно не умеят да се организират спонсорства както турците са заложили като пропаганда рекламата на дадения хотел или курорт да стане чрез филм или сериал,лекичко и без натрапване показват курортите си ,шапка им свалям ,надявам се нашите да вземат пример от турците и да се съживят тези наши летни и зимни курорти.
извинявам се за дългия пост ,но не мога да се въздържам понякога   Praynig  Praynig

Свет, наистина имаме много красиви места. Но разликата между турците и нас е огромна. Ние тук имаме хотели построени насред нищото в кал и мръсотия. Всеки строи за да печели възможно най-бързо и не му пука какво има зад него или пред него. Но ти не можеш винаги да стоиш вътре, искаш да излезеш и навън. Тук природата не се цени, а се експлоатира за печалба на пари. Така е по морето, така и по зимните ни курорти.
 За рекламата какво да говорим....нея я няма. Има много силна антиреклама за чужденците- кражби, мръсотия и лошо обслужване. На едно място даже бях чела и нещо от сорта на: "Внимавайте като почивате в тази страна"  Joy Ами който и да е нормален човек ще се замисли сериозно дали да дойде. Все пак всеки иска да релаксира, не да се натоварва.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт