Отговори
# 720
# 721
# 722
Asi&Demir Demir Doganin iki Prensesi Seninle herseye varim ben(FINAL)

# 723
# 724
# 725
Дидиса много си права за това че природата ни се унищожава навсякъде ,това беззаконие което е тук никъде по света го няма,но не навсякъде е така .В по-малките курортни градчета не е така ,преди 1-2г,ходихме в Елена ,Трявна и близки до тях градове, учуди ме каква чистота цари в центровете ,все пак са курортни селища с невероятни къщи и частни хотелчета ,обслужването е на ниво ,условията и природата са невероятни ,а и не е много скъпо,но нямат кой знае каква реклама,не е необходимо да се обръща внимание само на най -извесните ни летни и зимни курорти,с малко повечко усилия можем да си върнем уважението и славата,но имам чувството че всички са се предали в тая държава .По принцип аз винаги съм оптимист в реални граници,според мен няма невъзможни неща,но понякога се налага да се поработи повече.
офффффф пак се отнесох ,за пореден път се извинявам.

# 726
Привет  Hug

мното хубави клипове сте напускали   bouquet

Дидиса, съгласна съм с теб относно природата в България и строителството   Peace, за съжаление това е горчивата истина   Wink

# 727

Поздрав за всички момичета пишещи в тази тема!
Да започнем новата 100 -тна тема с разбирателство ,топли чувства
и удоволствие от факта ,че общуваме в една красива тема ,за Любовта!

Текстта на тази песен казва всичко и за нашите контакти и за нашите
любимци!  bouquet

# 728
Здравейте мили дами HugДнес наистина при нас е малко тихо,но все пак е събота и времето е чудесно за разходка!Благодаря на тези момичета,които и днес се грижат за доброто настроение в темата ни  bouquet

М.рончева,наградите за които коментираме са за артист и актриса за 2010 и вече са спечелени от Туба и Мурат.А тези анкети в момента са за артистка и артист за 2011 и изобщо не е ясно все още кои ги печели Hug

Аз,че съм нова,нова съм,но чета че се чудите дали сега на 5.04.2011 ще се засекът на събитието,за което в момента се гласува . newsm78
Ако пак бъркам извини ме ,няма да се обаждам повече  Sick

# 729
Гордата Аси Asi i Demir Сладка отрова Eres tu 

# 730
ЛИРИО, за клипа  newsm51

# 731
Здравейте мили дами HugДнес наистина при нас е малко тихо,но все пак е събота и времето е чудесно за разходка!Благодаря на тези момичета,които и днес се грижат за доброто настроение в темата ни  bouquet

М.рончева,наградите за които коментираме са за артист и актриса за 2010 и вече са спечелени от Туба и Мурат.А тези анкети в момента са за артистка и артист за 2011 и изобщо не е ясно все още кои ги печели Hug

Аз,че съм нова,нова съм,но чета че се чудите дали сега на 5.04.2011 ще се засекът на събитието,за което в момента се гласува . newsm78
Ако пак бъркам извини ме ,няма да се обаждам повече  Sick

Хубава работа : какви са тези приказки, няма да се обаждам повече  Shocked, точно за това събитие се коментира, но както често се случва при виртуално общуване, понякога не става съвсем ясно за какво се пише в даден пост  Hug, на всички ни се случва да сме неразбрани или неразбрали  Hug

# 732
# 733
Лирио, чудесен клип   bouquet, подходящ за встъпване в юбилейната 100 тема!  Peace
Катето не я виждам, дали я е пуснала вече темата?

# 734
Лирио    love001 за клипчето,невероятно е   Hug Hug

Елма новата тема е готова ще я пусна след малко

Общи условия

Активация на акаунт