Къде в Пловдив???-20

• 91 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Майничка
Elfita, за диоптрични фамилно сме много доволни от оптиката на "Отец Паисий" (горе-долу с/у "Чучура", преди чупката покрай градинката на Джумаята) и от тази зад спирката с/у ПУ (там излиза по-евтино).

# 256
  • Пловдив
Elfita аз лично ползвам услугите на оптиката,която е до сладкарница Бътерфлай в Капана,отстрани срещу страничният вход на Халите.Работят прекрасно,аз също съм с астигматизъм.Лятото си сменях очилата,има прекрасни рамки и докторката е много добра.Направих си очилата и ми подариха още едни към моите!
А предното лято ми направиха слънчеви с диоптър !

# 257
Мами,може и въпроса да е за др.подфорум,но...Къде в Пловдив/т.к.е платено/ мога да направя аудиограма на детето?Ако някой е ходил скоро да сподели...
Мерси! Peace

Фирма "Славина". Дядо ми е със слухов апарат и там си прави прегледите, от там купуваме слухавите апарати и консумативите. Може и да работят с касата, но не съм запозната. Намират се на Джумаята, в самото начало на "Антим I", преди магазина за обувки на ъгъла, като тръгнеш наляво в една кооперация на първия етаж.  Peace

Благодаря!
За колко голямо дете става въпрос? Аз водя сина ми с напр. по здр. каса при д-р Бешкова на Пещерско шосе и ако става въпрос за детето от лентичката ти- то според мен само там игрова аудиограма с кубчета могат да му направят!Поне аз за Пловдив не знам другаде да правят игрова аудиограма!

# 258
Здравейте! Някой може ли да ми напише къде има обувни борси в Пловдив? Случайно влязох в една и видях доста красиви модели, надявам се и качествени. Запалих се, защото едни обувки в Terranova струваха 60 лв., а в една борса в една уличка на главната бяха 15 лв. Благодаря ви предварително!
Извинявам се, че поствам пак мнението си, но утре ще обикалям по магазините и ще ми трябва по-бърз отговор.

В Тракия, в бившия хлебозавод има обувна борса с много голямо разнообразие и ниски цени. Всичко е китайско разбира се-както и във всички магазини на главната-само дето за 4-5 пъти по-евтини в Тракийската борса...

# 259
Благодаря ви много  bouquet. Точно този имах предвид САНДАЛИНА. Същия го има и на главната, за който споменах по-нагоре. Той се намира в долната част под ТЦ Хали, но за пресечката, за момента ще ви излъжа. Знам къде е, но в коя уличка точно newsm78 ... Тези за 60 лв. едва ли ще ме издържат повече от 4 чифта китайски обувки. Обичам да сменям често обувки, така че за мен това ще е по-изгоден вариант. А някой да има впечатления от една, така наречена от мен, обувна борса по път към Прослав? Там пишело, че са италиански, не съм влизала, но в друг форум ми писаха за нея. Как са като цени? Утре може да мина през главната да видя за този магазин за който спомена Rali* . Ама те така са разпръснати ... Жалко, че нямам кола. Ще си го измисля как да го съчетая. Преди имаше една по бул. Санкт Петербург към Метро, но в понеделник като минавах, не успях да я видя. Дали са я махнали?

Смятам да се включвам по-често при вас, като не само търся информация, а и ще давам.

Всички артикули на Тера нова са китайски и не са с нищо по-качествени от тези за 15 лв.

# 260
Да ви споделя нещо...знам,че не е за тук,но не се стърпям!
Вчера ходихме да хирургиите с детето на преглед при УНГ.След като мина прегледа чакахме за д-рката да разпечата листа от прегледа и...докато чакахме излезе един пак с бяла манта и запали цигара в коридора пред кабинета  Shocked Ужас!А хора вънка колкото щеш! ooooh!То бива вива безобразие,но и в болница...А имаше на 50м. от него изход,където да излезе и да си пуши на воля!

Ужас! Заслужава да пуснеш една жалба до ръководството на болницата.

# 261
Има ли хубав фитнес в Кичука? Интересуват ме основно уреди за корем и да са добри пътеките за бягане.
Нещо около Камела ще ми е удобно. Струва ми се, че гледах някакъв билборд, ама не помня нито името на фитнеса, нито улицата.

Има голям фитнес до затвора , в комплекс даикс.

# 262
Моля, да ме светнете къде има оптики, търся си слънчеви очила, вчера изръчках оптиката  на Железарска и тази в Мола, моля дайте инфо къде другъде мога да проверя  Grinning

Много хубави модели видях в поликлиниката в Тракия, има оптика на втория етаж май беше. Много готини модели, но не погледнах цени! В Кауфланд Тракия в оптиката също има добри модели!

# 263
  • Пловдив
И аз да питам нещо : някой знае ли колко струва фондана в Торнадо, то зависи и от разфасовките сигурно, но за пръв път искам да купя и да пробвам да си изработя тортичка   bouquet

# 264
Знаете ли къде, освен в МОЛ-а, има място за изхвърляне на стари отработени батерии?
Днес вече се заканих на сина ми, че няма да купувам повече играчки, освен ако не са със соларно зареждане. Той ме гледаше недоумяващо  Laughing Събрали сме една торбичка с батерии, както правим с бурканчетата от бебешките пюрета, ама трябва да обиколим целия град, че да ги изхвърлим.

И пак да питам за нотариус в Тракия някой ако знае?

Оптика препоръчвам тази срещу ПУ, зад спирката.

# 265
  • Пловдив
В ДМ до гранда,точно до касата има контейнер за стари батерии.Мисля,че и в баумакс има.

# 266
Момичета, само три снимки намирам. http://tedi80.snimka.bg/hobby/buket.583330
Фитилчето на всеки бонбон е хванато за дървено шишче с телче и панделка. След това всички шишчета са опаковани като букет. Голямо обяснения му хвърлих, дано някой ме е разбрал Embarassed
Сложих снимка и на още един модел от нета, който струва 100лв Grinning

Теди, това в Ирида ли е правено ?
Първият с Рафаелото е от нета свалена снимката иначе червеният е от Ирида

# 267
БиРенкА, контейнери за батерии съм виждала в Метро и БауМакс.  Peace

Момичета, искам да ви попитам знаете ли къде мога да намеря червени или бели дънки? Или изобщо с някакви по-летни цветове?  Thinking

А да, за малко да забравя... а хубави качествени стафиди?  Peace

# 268
Ако може да ми кажете къде има плетени ботушки и колко струват, че с моя бяс ми е малко трудно да обикалям по магазини

# 269
Момичета, искам да ви попитам знаете ли къде мога да намеря червени или бели дънки? Или изобщо с някакви по-летни цветове?  Thinking
Първото място, което ми идва на ум е Бенетон. За дъщеря ми взех червени и зелени преди няколко дни, надявам се да има и от дамската номерация свежи цветове, както обикновено. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт